Skocz do zawartości

Zdjęcie

balisong :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
43 odpowiedzi w tym temacie

budo_gacman_c
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 661 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Capoeira

Napisano Ponad rok temu

Re: balisong :)

Bo jesli tak i jesli zabuliles 5$ za przesylke bez cla, to wez mi sprowadz pare rzeczy, bo mnie sie jeszcze nigdy taka sztuka nie udala.

do tego patrz newgraham.....a i nie wymiguj sie ze za 5$ ci sie taka sztuka bez cla nie udala.......co za wiecej kasy za przesylke dawalo rade bez cla ....Vince misiu?
A mam tez szukac tego o balku w 1800'etnej gestwinie na wpol bezuzytecznych postow w stylu "potrzebuje czego co nie ma recurvy" odp. Vinca "kup se boe albo comanndera"? :roll:
Bo nawet patrzylem ale troche roboty bedzie, dla ciebie to zrobie, co?
  • 0

budo_xarr
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 409 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ej - spadajcie z tym na priv :) takie public sapanie jest naprawde bohaterskie ale zaden z was nie zagada do drugiego na PW czy GG co ?
  • 0

budo_vince
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4029 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Gacman napisalem Ci na priva 1h temu, chcialem wyjasnic o co Ci chodzi bez zasmiecania forum a Ty dalej tutaj jakies swoje smieszne wywody wrzucasz. Jesli nie zrozumiales co napisalem wtedy to juz nie zrozumiesz.

Widze, ze Twoje posty sa ogromnie wartosciowe, same o balku w tym temacie. A jesli chcesz cos dla mnie zrobic, to odpowiedz na prov na zalegla wiadomosc a nie wciagaj mnie w swoje wojenki na budo.
  • 0

budo_marecki-san
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 450 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Balisong jako leśne edc?

Czy używanie balka w lesie nie dognie go bardziej niż w warunkach miejskich (oczywiście bez hard corów) ?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024