ile za treningi??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To przyzwoita cena
mozesz uzasadnic swoją wypowiedz? bo z tego co zauwazylem na tle wypowiedzi innych forumowiczow to wysoka stawka...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
40 zł za dwa treningi w miesiącu, to bym racxzej powiedział, że mieści się w ramach standardowych opłat. Lepszą tu widzę ofertę u Dagusi :wink:
2 treningi w tygodniu nie w miesiącu :wink: A tak dla porównania dodam że w konkurencyjnej sekcji u mnie w mieście placisz 10zł za miesiac (tez 2x tydzien). Tylko ze moja sekcja jest lepsza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pisanie ,|e ma sie 3,4 5 trenigów to bzdura jak i to ,|e skalada wynosi 10 zl.
Ciekawe kto placi za sprzet,mate, sale,czy udzial w zawodach lub zgrupowaniach :wink:
Napisano Ponad rok temu
po co wicej trenigów jak i tam malo kto chodzi reguularnie wiecej niz 2 razy tygodniowo.
Pisanie ,|e ma sie 3,4 5 trenigów to bzdura jak i to ,|e skalada wynosi 10 zl.
Ciekawe kto placi za sprzet,mate, sale,czy udzial w zawodach lub zgrupowaniach :wink:
u nas 4 razy w tygodniu chodzi okolo 15 osob. zupelnie nam to wystarcza. i wszystko jest uczciwe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A właśnie. Jak wygląda u was sprawa z zawodami? Składkę miesięczną się płaci i jest bardzo pięknie, ale czy rzeczy typu wpisowe na zawodach musicie płacić z własnej kieszeni? U mnie niestety tak, natomiat wiem że u mojego kumpla w Itfi-e wszystkie wpisowe opłaca ich trener przy czym składka miesięczna nie przekracz 70zł. Pomijam rzeczy typu jakieś ubezpieczenia od kontuyzji, bo to chyba każdy musi na własną rękę wszystko załatwiać.
U mnie czesc kosztow pokrywamy sami, a czesc zawraca nam klub soprtowy do jakiego nalezymy (jetesmy czlonkami klubu miejskiego "Wierzyca", tak samo jak pilkarze, czy koszkarze, tylko ze mniejszy budzet zawsze nam przyznaja). Takze, wychodzi to mniej wiecej 50% na 50%.
Napisano Ponad rok temu
U mnie czesc kosztow pokrywamy sami, a czesc zawraca nam klub soprtowy do jakiego nalezymy (jetesmy czlonkami klubu miejskiego "Wierzyca", tak samo jak pilkarze, czy koszkarze, tylko ze mniejszy budzet zawsze nam przyznaja). Takze, wychodzi to mniej wiecej 50% na 50%.
to musi byc kompromis. u nas jest niska skladka, ale inne aktywnosci oplaca sie samodzielnie. czasami wspomoze sponsor. ubezpieczenie zalatwia klub i jest po nizszych kosztach. jezeli zawody sa okregowe to nie ma wpisowego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aerobik u nas jest po 50 zl , jednorazowe wejscie na silownie 5 zl , korepetycje z matmy 45 minut 20-30 zl i takich przykladow mozna mnozyc.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U mnie akurat płacimy 35 zł na miesiąc, mamy sprzęt, wszytkie zawody są płacone przez klub ( przynajmniej te, na których narazie byłem).
No i płacimy na poczętek sezonu, dodatkowo 15 zł na ubezpieczenie.
Tylko że kurcze mam tylko 2 treningi/tydzień no i tatami nie mamy ale myśle że może za rok dwa sie kupi
Napisano Ponad rok temu
To naprawdę bardzo mało. Chciałbym tyle płacić. Tak PS. Jeśli się parteru nie treniuje to bez maty można się obejść. Ale nie wiem jak jest u ciebie :-)hmmmmmmm
U mnie akurat płacimy 35 zł na miesiąc, mamy sprzęt, wszytkie zawody są płacone przez klub ( przynajmniej te, na których narazie byłem).
No i płacimy na poczętek sezonu, dodatkowo 15 zł na ubezpieczenie.
Tylko że kurcze mam tylko 2 treningi/tydzień no i tatami nie mamy ale myśle że może za rok dwa sie kupi
Napisano Ponad rok temu
No ale tatami zawsze sie może do czegoś przydać no i może wtedy by to motywowało trenera do treningów z elementami parteru
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shorin Ryu
- Ponad rok temu
-
Shorin-Ryu - kata
- Ponad rok temu