Nauka
Napisano Ponad rok temu
z gory dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Karate, jak kazda inna SW ma taka swoja cudowna wlasciwosc ze nie da sie nauczyc tego z ksiazki. Musisz isc na zajecia. Zwykle 1 trening jest za darmo. Pojdz i zobaczysz czy Ci sie spodoba.Nie wiem czy chce sei uczyc karate wiec chce zaczac bez zapisywania sie an zajecia jak zaczaac sie uczuc jakies stro nki moze z nauka czy cos
z gory dzieki
Z jakiego jestes miasta i jakie Karate chcesz trenowac?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy chce sei uczyc karate wiec chce zaczac bez zapisywania sie an zajecia jak zaczaac sie uczuc jakies stro nki moze z nauka czy cos
z gory dzieki
nie chcę być upierdliwy, ale naucz sie pisać bardziej po polsku :wink: a karate to nie wysyłkowy kurs kroju i szycia, więc jak się chcesz czegoś nauczyć to się zapisz do sekcji. powodzenia :-)
Napisano Ponad rok temu
1. jakie Gi kupić - czy tańsze (ok 100 PLN), polskie, czy też droższe, ok. 200 PLN, które można nabyć w sklepach np. Go-Sport, np. formy Adidas,
2. w sklepach zauważyłem dwa rodzaje kolorowych pasów - jedne gładkie, drugie - z ciemnym paskiem przez środek (te właśnie są podobno do karate). Niezależnie od wymogów Nauczyciela - jak to jest naprawdę?
Pozdrawiam wszystkich - miłych wakacyjnych dni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...a tak wogole to normalka ze zawsze przyhodzi fura ludzi a potem ponad polowa odpada :paker: pozdro i powodzenia
He He, ponad polowa
Dobrze by bylo gdy by polowa zostala
--
Washi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
instruktor karate
- Ponad rok temu
-
Letni Obóz KK Kraków 2004 - mam prośbę
- Ponad rok temu
-
Koryu Uchinadi
- Ponad rok temu
-
lekko myślność trenerów
- Ponad rok temu
-
taikyoku-ken
- Ponad rok temu
-
Jak wyglada podzial na grupy w waszych sekcjach?
- Ponad rok temu
-
sparingpartnerzy z Poznania
- Ponad rok temu
-
Tsunami w Wikipedii...
- Ponad rok temu
-
kanji
- Ponad rok temu
-
Modyfikacje w Karate - Istota