Bo one sa tylko do zmniejszenia wagi - no i jeszcze, zeby bylo ladnieNo coś w tym jest, mamy nawet wersję Boa "kolorową" :wink: , tyle że te dziurki Kershaw'a nie nadają się do otwierania:
Benchmade Skirmish
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może nie jako EDC ale do domku mógłby być.
Napisano Ponad rok temu
"Pedalskie Paciorki"? A tego się nie da po prostu nawiercić odrobinę głębiej, i pozbyć się tych "pięknych" kolorów? Zakładam że jest tu parę osób co próbowały coś wiercić w tytanie
I jeszcze jedno pytanko - czy ktoś tutaj w ogóle miał to cudo w ręku? Bo jak do tej pory to ja tylko oglądam zdjęcia w różnych mediach, słychać o BM Skirmish od wielu miesięcy - a nie słyszałem żeby ktoś to miał. A ja bym się chętnie przymierzył, bo nóż i rozmiar ma odpowiedni, i linię ostrza piękną, i materiały pierwsza klasa - no i to Benchmade - czyli jakość wykonania raczej nie powinna stresować.
Pozdrówka,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem, ze mnie nie bierzesz pod uwage?I jeszcze jedno pytanko - czy ktoś tutaj w ogóle miał to cudo w ręku?
Napisano Ponad rok temu
To byl co prawda custom, wiec o seryjnym nozu niewiele mozna na tej podstawie powiedziec, ale wykonanie - rewelacja. Watpie, zebys sie mial zestresowac.
Wlasciciel sie nim zachwycal, o seryjnych tez mowil z zadowoleniem - a jest microholikiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo w rece to on mi tez tak troche dziwnie lezal (wieeelki) i podobal sie tez srednio.
Napisano Ponad rok temu
Fred
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Jakie?Ja mam pytanie jedno i zasadnicze - Skirmisha z pewnością da się złapać tak, żeby upitolić komuś nim głowę - czy jednak rękojeść daje również możliwość chwytu, pozwalającego na bardziej precyzyjne prace?
Patroszenie?
Kastrowanie?
Obrzezanie?
Bo zaczynajac od nazwy, z samego zalozenia to on raczej nie jest do pomidorow...
Tego powiekszonego mozna bylo zlapac tak, zeby sobie np. zapalki przerobic na wykalaczki - wyciecie pod wskazujacy bylo OK, radelkowanie na grzbiecie klingi tez - tylko, ze do rzezbienia w pestkach od czeresni to ja bym osobiscie wolal mojego monochroma.
Jestem sobie w stanie wyobrazic, ze ktos z troche wiekszymi lapami nim bedzie operowal calkiem wygodnie - ale dla mnie byl po prostu za duzy. Mysle, ze to kwestia wielkosci dloni.
Moze te seryjne mi lepiej podejda - na pewno poprobuje i Ci potem opisze.
Napisano Ponad rok temu
ja poprosze bez PEDALSKICH kolorowych dziurek - najlepiej gładki .....
noz jest zajebisty ale dziurki w rekojesci sa chujowe po maxie ....
Napisano Ponad rok temu
Typowy dla kogoś, kto ma pieniążki by posiadać w kieszeni garnituru takie cacko, a do jeansów zwykłe noże nosić. Narzędzie, a zarazem element ozdobny.
Napisano Ponad rok temu
[powyzsze jest napisane na powaznie, choc z przymruzeniem oka, wiem, popieprzony jestem ]
Napisano Ponad rok temu
- wolalbym juz gladki tytan albo jakies naciecia na nim antyslizgowe a nie pierdolone kolorowe perelki do garnituru ......
Napisano Ponad rok temu
Dla tego tez do dzis nie mam Cudy Maxx-przez biedna niebieska rekojesc,ale jak wyjdzie wersja cala pokryta DLC to sprzedam wlasna babcie zeby kupic takiego maxxa,oczywiscie stiletto :wink:
Napisano Ponad rok temu
I jak dobrze pojdzie to juz w tym roku go odzyskam....
Napisano Ponad rok temu
No, najpozniej do trzydziestki.
A jesli sie nie wyrosnie... No coz... I tacy sie zdarzaja
Napisano Ponad rok temu
Izzii, panowie - z tego sie wyrasta tak cos kolo 25 roku zycia.
Z radoscia musze stwierdzic ze mnie juz ochota na "hardkore killing machine tactical all black tool" przeszla i teraz stawiam na srednio gabarytowo i cenowo, dobrze tnace nozyki ... chyba robie sie nudny z wiekiem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Terry Guinn "Ring Fighter" Balisong
- Ponad rok temu
-
Sympatyczna strona o nozach Benchmade
- Ponad rok temu
-
sekwencja ruchu ostrzenia
- Ponad rok temu