Benchmade Skirmish
Napisano Ponad rok temu
Skirmish
Length, Open: 9.70"
Length, Closed: 5.50"
Blade Length: 4.30"
Blade Material: S30V
Handle Material: 6AL4V Titanium
Locking Method: Locking Liner
Opening Method: Thumbhole
Clip: Yes
Weight: 6.84 oz
SRP: 220$
Wow! Co powiecie o tym nożyku?? Mi się strasznie spodobał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No rzeczywiście te paciorki jakoś nie pasujądla mnie bylby to miod folderek gdyby nie te specyficzne paciorki na rekojesci :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bez tych anodyzowanych dziurek i z jedna dziura do otwierania bylby naprawde swietny. Co do wymiarow to ja osobiscie lubie czolgowe foldery .
Własnie te pare dziurek jest fajnych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ok ludzie, sle cos mi sie wydaje, ze to nie sa paciorki tylko anodyzowane, nawiercone otwory (cos a'la Sebenza Pitera) Niech mnie ktos poprawi jesli sie myle.
no są ... tylko co to zmienia :roll: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BTW: Swietny solidny folder roboczy, lubie takie większe, 3calową klingą to mi się nawet kijek na kiełbaskę źle struga :? , 4 cale już jakoś dają radę...
Napisano Ponad rok temu
wszystko i tak zalezy od gustu- desing ok(wiadomo Blackwood) - mnie osobiscie nie podchodza te kolorowe dodatki i tyle
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
A tak na serio gdyby nie te biedne paciorki,czy nawierty w rekojesci to bylby wypas nozyk.Tylko dziwi mnie ze sie spyderco jeszcze nie przypieprzylo-w koncu te dziurki do otwierania sa okragle :wink:
Napisano Ponad rok temu
Tylko dziwi mnie ze sie spyderco jeszcze nie przypieprzylo-w koncu te dziurki do otwierania sa okragle :wink:
Hehe, właśnie o tym wspomniałem - po to nawiercili ich tyle na głowni aby niby nie było "spyder-hole" tylko awangardowy, oryginal-Skirmish-design Kiepsko to moim zdaniem wygląda...Serio wolałbym jeden owalny jak w AFCK (jak już koniecznie nie chcą bulić licencji) zamiast tego rzędu 4 nawiertów...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tydzien temu mialem taki w reku, powiekszona wersja, jakies dwuczesciowe okladziny, strasznie toto wielkie, wrazenie robi bardzo pancerne, mimo, ze desing taki "kolorowy".
A dziurek tyle z powodu, ktory wspomnial Heimdall.
Napisano Ponad rok temu
może nie spyderco, ale np kershaw? miało nie być jak w boa? nie wiem po co, ale troche to zjebalo wygląd jak dla mnie.
Napisano Ponad rok temu
No coś w tym jest, mamy nawet wersję Boa "kolorową" :wink: , tyle że te dziurki Kershaw'a nie nadają się do otwierania:nie no, ale najpierw to bm miał zrobić trzy otwory, a dopiero później, (duużo później, jak już wiele osób sie napaliło) dopierdolili następny, ten przy osi.
może nie spyderco, ale np kershaw? miało nie być jak w boa? nie wiem po co, ale troche to zjebalo wygląd jak dla mnie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Terry Guinn "Ring Fighter" Balisong
- Ponad rok temu
-
Sympatyczna strona o nozach Benchmade
- Ponad rok temu
-
sekwencja ruchu ostrzenia
- Ponad rok temu