polacy na mundialu
Napisano Ponad rok temu
ja walczylem dzis tj w piatek waga 91 w pierwszej walce wygralem po okolo 90 sek przez duszenie kimonem calkiem sympatyczna technika natomiast w drugiej sedzia nie zaliczyl mi 3 pkt za slipa i przegralem 2:0 pod koniec walki trzymalem klucz na reke z boku wszedlem na top zeby dokonczyc technike i zamiast zostac i walczyc o punkty chcialem skonczyc przeciwnika ten sie odwrocil na brzuch i za krotko trzymalem top tak wiec brak doswiadczenia z mojej strony. moze za rok bedzie lepiej. pozdrowienia z rio
Napisano Ponad rok temu
anyway ... gratulacje ... i brawo panowie ... no coz brazylia ich kraj ich jiu jitsu nie beda pozwalac zagranicznym lachudra wygrywac prawda
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
W przyszłym roku może jakaś większa ekipa się wybierze-ciche plany i marzenia
pozdrowienia
Bagi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wczoraj walczyl jarek zjezdzalka niestety w pierwszej walce przegral przez dyskwalifikacje wygrywal 2:0 ale wlasciwie przez nieznajomosc przepisow i troche jezyka anbgielskiego sedzia go zdyskwalifikowal za rzekome wyniesienie zawodnika poza mate w momencie zagrozenia.widzialem ta walke i wiem ze jarek nie byl zagrozony a wyniesienie nie bylo umyslne.mimo przegranej start w najwiekszych zawodach na swiecie zaliczony.
ja walczylem dzis tj w piatek waga 91 w pierwszej walce wygralem po okolo 90 sek przez duszenie kimonem calkiem sympatyczna technika natomiast w drugiej sedzia nie zaliczyl mi 3 pkt za slipa i przegralem 2:0 pod koniec walki trzymalem klucz na reke z boku wszedlem na top zeby dokonczyc technike i zamiast zostac i walczyc o punkty chcialem skonczyc przeciwnika ten sie odwrocil na brzuch i za krotko trzymalem top tak wiec brak doswiadczenia z mojej strony. moze za rok bedzie lepiej. pozdrowienia z rio
Mimo wszystko gratulacje bo sam start jest sukcesem!
Napisano Ponad rok temu
pawel
ps. dozobaczenia na krajowych zawodach
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nominacje w Grappling Kraków
- Ponad rok temu
-
Szukam klubu bjj w Dortmundzie
- Ponad rok temu
-
Mundial 2004
- Ponad rok temu
-
Kto komu prędzej zrobi wpięcie za plecy???
- Ponad rok temu
-
Turniej www.londiniumgrappling.net
- Ponad rok temu
-
Mundial 2004 - Trials
- Ponad rok temu
-
Royce Gracie & Mike Swain
- Ponad rok temu
-
"Spinning Choke"