tulipan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A poważnie, to na cholerę ryzykować, zwłaszcza że pora roku na lekkie ubranka. Zimą w grubej kurtce i szaliku tulipan jakby mniej groźny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tez bym odpuscil szkoda zdrowia tylko nie wiem po co atakowac w 5 na 2
typy pierwsze do kumpli wystartowały , ale jak zobaczyły ,że nas tylu to dali w długą na przystanek i zaczęli się zbroić , było widać ,że trochę pieniają , no ale mimo wszystko - szkoda nam było zdrowia , bo krew by się na pewno polała , daliśmy spokój choć cała sytuacja nieźle mnie wkurzyła ... co z takimi można zrobić ?
Napisano Ponad rok temu
Mialem podobna sytuacje 5 na 3. Tych trzech z palami. Oberwali, ale faktem jest ze pale na leb zaliczylem, i koledzy takze. W takiej szamotaninie moze byc ciezko.
Btw. gdzie to bylo ?
Napisano Ponad rok temu
Ja tam wogóle nie wiem po co atakować. (Zawsze lepiej uciec niż się bić)tez bym odpuscil szkoda zdrowia tylko nie wiem po co atakowac w 5 na 2
Ale chyba jeżeli już atakować to w 5 na 2 lepiej niż w 2 na 5. Większe szanse.
Tylko tu to raczej bez sensu nawet jak ktoś lubi. Na tulipany? :balisong:
Niebezpiecznie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobrze zrobiliscie Faolinar. Gdyby kolesie okazali sie jednak zdeterminowani to na 100% kogoś od was by szyto na pogotowiu...
Napisano Ponad rok temu
Pierwszego który trzymał go z tyłu drugi padł chwilkę póżniej .....i ponoc płakał jak dziecko draśnięty. Zostało 2 na 2 i jakoś już się nikt nie kwapił do ataku.I tutaj bardzo możliwe że kolesie wyciągnęli by poważniejszy sprzęt z bagażnika lub z kieszeni ale nadjechali miejscowi rowerzyści z wędkami... któryś podbiegł inny dzwonił na policję i kolesie wsiedli w auto i odjechali na piskach....
Po co to piszę? ano po to że jeden zdesperowany człowiek który ma ostrze w ręku - wygrywa podobny pojedynek o zdowie lub życie!!!
Moim zdaniem dobrze że odpuściliście !!! Mogło by byc kiepsko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szwy byly:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
14 latek obronil sie przed napadem na ulicy kopemw jaja :)
- Ponad rok temu
-
Kobieca konfrontacja MMA w Polsce
- Ponad rok temu
-
Jak poradzic sobie z nadmiernym strachem?
- Ponad rok temu
-
Skuteczność na ulicy
- Ponad rok temu
-
Jak sobie poradzić w pociągu ?
- Ponad rok temu
-
moj portfel
- Ponad rok temu
-
czy dziewczyny lubią się bić?
- Ponad rok temu
-
Jak odróżnić leszcza od zawodowego zabijaki ?
- Ponad rok temu
-
???
- Ponad rok temu
-
Czuć sie bezpiecznym
- Ponad rok temu