Jeżyk donosi .... obóz aikido Ińsk 2004
Napisano Ponad rok temu
I tak najpierw cos z działu mody i urody :wink: . Ponoc wszycy ludzie z dojo Pancera noszą koszulki z takim emblematem:
czyżby była to forma powrotu do etosu rycerskiego wyrażającego sie gloryfikacja zakutego łba :wink:
Oprócz imprez i innych uciech zadrza się ze jednak uczestnicy obozu także cusik ćwiczą, czego dowody ponizej
tyle na razie relacji z frontu.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Radziłbym w okulary zainwestować :wink:Fajne, ale mam takie hmmmmmm, niedystkretne pytanie - czy tu nie brakuje jakichś zdjęć...... a może to tylko ja czegoś nie dostrzegam?
Napisano Ponad rok temu
Radziłbym w okulary zainwestować :wink:Fajne, ale mam takie hmmmmmm, niedystkretne pytanie - czy tu nie brakuje jakichś zdjęć...... a może to tylko ja czegoś nie dostrzegam?
no na takie coś mogę odpowiedzieć tylko w jeden sposób - OSZUKAŁ MNIE OPTYK!!!!!
Okulary mam a fotek jak nie było tak nie ma...... a może to nie optyk tylko pan w komputerowym sprzedał mi ten internet bez fotek.....
tak czy tak, świat jest pełen oszustów
Napisano Ponad rok temu
taaaaa.....to ze stoja lub siedza pod scianami to nazywasz cwiczeniem? 8O 8O 8OOprócz imprez i innych uciech zadrza się ze jednak uczestnicy obozu także cusik ćwiczą, czego dowody ponizej
Tylko jeden gdzies biegnie, drugi za nim, chyba robia sztafete, bo wyciaga reke do tego z tylu
Napisano Ponad rok temu
Może nie powiedziałeś do pana od internetu dzień dobry, kiedy do sklepu wchodziłeś :wink:Okulary mam a fotek jak nie było tak nie ma...... a może to nie optyk tylko pan w komputerowym sprzedał mi ten internet bez fotek.....
Napisano Ponad rok temu
Może nie powiedziałeś do pana od internetu dzień dobry, kiedy do sklepu wchodziłeś :wink:Okulary mam a fotek jak nie było tak nie ma...... a może to nie optyk tylko pan w komputerowym sprzedał mi ten internet bez fotek.....
kurde - myślisz, że taki delikatny i wrażliwy.....? :wink:
Napisano Ponad rok temu
taaaaa.....to ze stoja lub siedza pod scianami to nazywasz cwiczeniem? 8O 8O 8OOprócz imprez i innych uciech zadrza się ze jednak uczestnicy obozu także cusik ćwiczą, czego dowody ponizej
Tylko jeden gdzies biegnie, drugi za nim, chyba robia sztafete, bo wyciaga reke do tego z tylu
Szczepan jeżeli ty ćwiczysz aikikai to robisz identycznie to samo nie :>?? to czego sie czepiasz ??
Napisano Ponad rok temu
kurde - myślisz, że taki delikatny i wrażliwy.....? :wink:
a niby dlaczego tych zdjęć nie widzisz??, przemyśl to. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Szczapan Ty nie rozumiesz, na wyższym poziomie treningu Aikido, mistrzostwo się poprzez medytacje osiągataaaaa.....to ze stoja lub siedza pod scianami to nazywasz cwiczeniem? 8O 8O 8OOprócz imprez i innych uciech zadrza się ze jednak uczestnicy obozu także cusik ćwiczą, czego dowody ponizej
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
kita wszystko ci sie pomylilo.Szczepan jeżeli ty ćwiczysz aikikai to robisz identycznie to samo nie :>?? to czego sie czepiasz ??
Aikikai to nie jeden styl, to jest federacja ktora zrzesza bardzo duzo calkiem roznych styli. Wiaze ich jedynie lojalnosc do rodziny zalozyciela aikido czyli Dziadka.
A to co widac na zjeciu to nie zaden styl z federacji aikikai. To federacja KOKUSAI AIKIDO KENSHUKAI / KOBAYASHI HIROKAZU HA
Oni cwicza ZUPELNIE cos innego
Po trzecie sie nie czepiam, tylko zyczliwie komentuje.
Napisano Ponad rok temu
Taaa.... to ja już wole nie słyszeć twoich mniej zyczliwych komentarzy :wink: Ale wiem, ze na ciebie zawsze można liczyć 8)
Po trzecie sie nie czepiam, tylko zyczliwie komentuje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A więc stało się - aikido wyszło na ulicę :wink: Plastikowy tulipan po wodzie mineralnej kontra szybkie rece i biały pas
no i jak zwykle skończyło się na obłapianiu parnerki Co bardziej naiwni moga to nazwać unieszkodliwieniem
co zapobiegliwsi aikidocy zdaje sie wzieli po dwie hakamy - jedna do noszenia, jedna do składania A młodzież patrzy i się uczy :roll:
A tu jesli mnie wzrok nie myli kolega Makumba zaznajamia sie z najnowszymi osiągnieciami elektroniki
No to zdjęcie tłumaczy dlaczego niektórzy z taką radościa jada do Ińska i dlaczego część pozamerytoryczna ma tak wiele powabu :wink:
I na koniec: zachód słońca jak u Mickiewicza w "Panu Tadeuszu" - tu metafora kończącego się obozu Ińsko 2004
zdjęcia by Jezyk
komentarz myself
Napisano Ponad rok temu
Podsunąłeś mi kolejny pomysł na działalność Internetowej Akademii Aikido, którą jak wiecie zamierzam powółać do życia. Mianowicie egzaminy będą polegały na ocenie nadesłanych zdjęć przedstawiających rózne techniki.taaaaa.....to ze stoja lub siedza pod scianami to nazywasz cwiczeniem? 8O 8O 8OOprócz imprez i innych uciech zadrza się ze jednak uczestnicy obozu także cusik ćwiczą, czego dowody ponizej
Napisano Ponad rok temu
no i jak zwykle skończyło się na obłapianiu parnerki Co bardziej naiwni moga to nazwać unieszkodliwieniem
Ech, cos ty, nie rozpoznajesz tej niezwykle popularnej techniki aikido? Przeciez to jest ai hami wejscie w nogi omote .
zdjecia fajowskie, choc troche zamazane. ale to nic dziwnego, pewnie lacza internetu byly w Insku znieczyszczone :roll:
Napisano Ponad rok temu
Trzech dzielnych wojów wraca po akcji; od lewej sensei P. Matoion, sensei Darek B. zwany Benkiem i towarzysz z pionu siedleckiego Michał A. zwany Makumbą
Tego dzentelmena przedstawiać nie trzeba... to słynny Maciej Sz. zwany Zwiadowca (nie wiedzieć czemu) od nie dawna szczęśliwy posiadacz tytanowego stawy łokciowego po cwiczeniach z kol Jezykiem :-)
a tu wasz dzielny reporter Jeżyk z plecaczkiem damskim w jakże modnym w tym sezonie rózowym kolorze wyrusza w droge do swych domowych pieleszy
Jakosć zdjęć taka sobie bo to z aparatu komórkowego Jeza, ale dzięki temu mają walor reporterskościzdjecia fajowskie, choc troche zamazane. ale to nic dziwnego, pewnie lacza internetu byly w Insku znieczyszczone :roll:
Napisano Ponad rok temu
Aczkowiek osobiscie bym wolal jakies zdjecia z meguri w locie 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
wstępniak + 10 rules of Steven Seagal movie (eng.)
- Ponad rok temu
-
mata
- Ponad rok temu
-
naukowy bełkot
- Ponad rok temu
-
Dlaczego Saito Sensei zaakceptowal 9 Dan Aikikai ?
- Ponad rok temu
-
Humor
- Ponad rok temu
-
Jak tam z waszym kiai w praktyce aikido?;)
- Ponad rok temu
-
SHIAIDO
- Ponad rok temu
-
Redakcja i PUBiSW
- Ponad rok temu
-
Poruszające tematy
- Ponad rok temu
-
brecha