Kto komu prędzej zrobi wpięcie za plecy???
Napisano Ponad rok temu
Jakie jest wasze zdanie na ten temat??????????????
Kto komu i dlaczego????
Ja od niedługiego czasu chodze na bjj i bardzo dobrze mi to wychodzi
wszystkie prawie walki kończe przez mataleo a wygrywam własnie tak często z tymi z którymi w zapasach nie miałbym raczej dużych szans
no ale czekam za wasze zdania jak to jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oczywiście że bjj towiec bo przecież zapaśnicy nie ćwiczą zachodzenia komuś za plecy nie muszą bo ich przeciwnicy sami kładą sie na brzuchu
Napisano Ponad rok temu
POzdraWIM WSZYSTKICH
Napisano Ponad rok temu
co to za głupie pytanie
oczywiście że bjj towiec bo przecież zapaśnicy nie ćwiczą zachodzenia komuś za plecy nie muszą bo ich przeciwnicy sami kładą sie na brzuchu
chyba ze zapasnik najpierw zajdzie Ci z duzym luzem za plecy w stojce, i wbije glowka w chodnik
Napisano Ponad rok temu
rónież miałem przyjemnosc troszkę poćwiczyć z zapaśnikiem-kolegą z uniwerka i choć jestem od niego dobre 30 kg lżejszy udało mi sie wygrać dusząc go..własnie przez tendencje do kładzenia sie na brzuchu.cóż każdy ma jakieś nawyki :wink:mój kumpel dużo kulał się z zapaśnikami i mówi że z kończących świetnie wychodzi między innymi mata leo
Napisano Ponad rok temu
oczywiście że bjj towiec bo przecież zapaśnicy nie ćwiczą zachodzenia komuś za plecy nie muszą bo ich przeciwnicy sami kładą sie na brzuchu"
No tak w zapasach się kładą, ale gdyby walka była w submission wrestling, to nie widze potrzeby kładzenia się na brzuchu i raczej każdy zapaśnik by był tego świadom.
I walka pomiędzy takimi zawodnikami skończyłaby sie zapewne w gardzie zawodnika bjj, a z niej(gardy) nie wiem czy tak łatwo by się zaszło za plecy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A waszym zdaniem co jest lepsze bjj czy zapasy ? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chodzi taki po każdym forum i mnie śledzi bo nie ma co robić
to bylo dobre akurat poziom 13 latka.
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
doje**esz sie do każdego mojego tematu i nic na ten temat nawet nie napiszesz. Tylko probujesz ulozyc jakies beznadziejne "smieszne" zdanie.
"Kaamiil, a gdzie Ty chodzisz na to bjj? Bo, ja nie wyobrazam sobie, ze przychodzi do nas ktos, kto trenuje "niedlugo" i dusi tych starszych stazem mata leo... "
nie wiem czemu to do mnie piszesz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Turniej www.londiniumgrappling.net
- Ponad rok temu
-
Mundial 2004 - Trials
- Ponad rok temu
-
Royce Gracie & Mike Swain