Kolejny noz i ...dylemat?
Napisano Ponad rok temu
Moze posluze sie przykladem - jakis czas temu kupilem MT Amphibiana. Jestem z niego MAXYMALNIE zadowolony, ale wiadomo.. ponosilem juz go troche, pouzywalem, pocieszylem sie i mimo, iz jestem pewien ze bede uzywal go jeszcze baaaardzo dlugo to juz mysle o kolejnym zakupie. Mysle m.in. o Military, Sebenzie i jeszcze paru innych - i w tym wlasnie miejscu mam dylemat. Czy kupowac kolejny duzy folder? Bede nosil je na zmiane, czy jeden bedzie lezal caly czas w szufladzie? Czy moze kolejny maly (a malych w sumie uzywam czesciej)? Czy moze drugiego necka? No w sumie to nie mam zadnego fixeda... moze wlasnie fixed? A moze toola, bo tez jeszcze nie mam? Itd itp...
Mysle, ze nie jestem odosobniony ze swoim "problemem"... macie to samo? Czy przejmujecie sie dublowaniem nozy?
Sorry za przydlugie przemyslenia ale tak jakos mi sie zebralo... no i z kim sie mam tym podzielic jak nie z Wami?
Pozdrowionka,
(wewnetrznie rozdarty) Akme
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Poprosze Pana Admina o przeniesienie tego posta do Magii Stali...
Plizzz...
Pozdr,
Akme
Napisano Ponad rok temu
inny fixed? ok, ale teraz bardziej do kuchni a nie do lasu... itp rozwazania
jak widzisz sam nie jestes :)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ojjj... ja tez. Cholernie mi sie podoba!chciałbym Benchmade Snody Activator
W kazdym razie jest na liscie planowanych w blizej nieokreslonym czasie zakupow
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja na razie wybieram zabawki do zakupu "rozpoznawczo", zeby zobaczyc, czym sie to w ogole je.
Tak to chyba mozna podsumowac.
Napisano Ponad rok temu
Guest_budo_Gacor_*
Napisano Ponad rok temu
ojjjjjjj.. czuje że jest nas więcej..ojjj... ja tez. Cholernie mi sie podoba!chciałbym Benchmade Snody Activator
W kazdym razie jest na liscie planowanych w blizej nieokreslonym czasie zakupow
Pozdrowionka,
Akme
A tak czytając wcześniejsze wypowiedzi, to wydaje mi się,
że profil psychologiczny przeciętnego budowicza-nożoholika
jest bardzo podobny..
Pozdrawiam wszystkich uzależnionych!!!!!!! :peace: :peace: :peace:
Napisano Ponad rok temu
To jest taka choroba....................nożocholizm
Napisano Ponad rok temu
Po prostu mysle czego mi trzeba najpierw. Potem jednoczesnie - jakie firmy lubie i jaki design mi odpowiada plus opinie i tym podobne oczywizmy. A potem kilka miesiecy wykopywania kasy niewiadomoskad i jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
folder duzy roboczy - coby sie do skadaków przekonac - M21 - mam
no to jeszcze jakis bydlak do lasu do karczowanai i rąbania, zabraklo kasy na BK to CS kukri machete, ale BK trzeba bedzie kupic
no ale wiadomo - jakis fixed trzeba, taki na wyprawy lesne - no wiec w swiecie nozy zakochalem sie w Gerberze, ale takigo foxeda to do lasu jeno, trzeba jakis fixed miejski miec, wiec bechmade (cholera nazwy zapomnialem - tani i b.płaski za troche powyzej 200)
ale przeciez trzeba miec jeszcze jakiegos ladnego necka ...... - fajny jest CRKT w swiecie nozy......
no i jakis maly folderek taki - back up albo do bardziej "twarzowych" ciuchow - taki pelna kulturka, moze monochrome ??
fajnie tez by bylo jakis automacik miec
no i cos do kuchni
jakies malenstwo pokroju hideawaya
a jak juz to wszystko kupie z mojej pensji ktora wynosi 600pln miesiecznie to pomysle o traiderach sebci i innych zabawkach ktore sa nawet poza omimi marzeniami.......
panowie - my kurwa mamy najebane we łbach
Napisano Ponad rok temu
Co mi przypomina - jeszcze LaGriffe musze sobie sprawic.
Monochrome bardzo reprezentacyjny, polecam. Ja do garniaka nosze socoma i troche za ciezki jest do marynarki.
TYle, ze od kilku lat las to glownie w tv ogladam, taterek zem nie widzial od niepamietnych czasow wiec zadnego fixedowego extrema mi nie trza oprocz Sharpnela
No i jeszcze ten pieron Dark mnie kusi swoim UT6 ale to juz inna bajka
Napisano Ponad rok temu
Teraz trza jakos dorabiac bo malo co do sprzedania zostalo, patologia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rzucic palenie?Wez men, ja sie nieraz jak narkoman czuje, siedze w pokoju, pale szluga i sie rozgladam dookola, co by tu sie dalo sprzedac jeszcze, zeby na wiecej nozy miec
Pic mniej JW?
Wiem, to by juz byla gruuba przesada...
Napisano Ponad rok temu
to juz chyba nie ma ratunku dla mnie............
ktos moze chce kupic używane łóżko albo meble ??
albo stolik pod kompa ??
nerke ?? kawałek jelita ??
Napisano Ponad rok temu
Bez kitu palenia nie rzuce za cholere, tak lubie palic, ze pale nawet po paleniu.
Juz nawet literature sprzedaje teraz ale co mnie najbardziej mierzi to ze nie moge klientow znalezc na moja full armije figurkowego warhammera po dos cokazyjnej cenie... A tak to dwie pary butow jeszcze "dla fazantow" sprzedaje, szukam klienta na kamizelke taktyczna moja... I troche dosc unikalnych bluz i podkoszulkow roznych kapel... Ech tylko gdzie ci klienci...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Military / Paramilitary
- Ponad rok temu
-
"Na noże" J. Tuwim
- Ponad rok temu
-
noże które warto kupić jseszcze raz
- Ponad rok temu
-
Pochewka do Benchmade
- Ponad rok temu
-
gdybym byl McGiverem to wybralbym...
- Ponad rok temu
-
Szukam składanego nóża do kuchni
- Ponad rok temu
-
Czy kazdy noz mozna zaostrzyc tak zeby golil?
- Ponad rok temu
-
OT letko, ale... paracord
- Ponad rok temu
-
Dark Ops knives
- Ponad rok temu
-
Szukam fotek Stridera MFS
- Ponad rok temu