No to jeszcze tylko ja
Rustam!! Co ty mi tu k...a pieprzysz!? Wstań i zobacz jak siedzisz! I w ogóle wytrzeźwiej człowieku!
Po co takie gadki piszesz ze ktos ci powiedzial ze capo ma 1000 razy mocniejsze kopniecia...i co uwierzyłeś???? Czy ty się wczoraj urodziłeś chłopie?! Ile razy sie słyszy że ktoś jest "milion" razy lepszy od kogoś czy takie inne rzeczy??? Czy ty tak zawsze wszystko łykasz czy po prostu zły dzień miałeś he?
Na takich zawodach z takimi zasadami to praktycznie żadna sztuka walki w czystej postaci nie bedzie dobra. Takie turnieje wygrywaja ludzie którzy potrafią wybrać z kilku sztuk walk to co najskuteczniejsze i połączyć to w dobrze zgrana całość. Dlatego koleś od kalaki poległ od razu... JA właściwie znam tylko jedna sztuke walki gdzie koleś koncentrujac sie tylko na niej mialby jakies szanse:bjj.
Zyj dalej z przekonaniem ze Capo to sztuka walki a skonczysz tak jak ten gostek ;Wiem jak trenuja kolesie z Capo mamy razem treningi na sali wiem ze przy pierwszym kopie polamią sobie giry o wlasne nogi.
Widać ze przylazłeś tu tylko po to zeby wkurzyc ludzi i wywołać niepotrebne spięcia.
I ty sie tak rustam chłopie nie ciesz bo nie masz z czego...
Ehh...nie chce juz mi sie wiecej "dykutować"....
Mimo wszystko pozdrawiam... :?