Konfrontacja i Capoeira
Napisano Ponad rok temu
Nie powinienem, ale dodam, że capoeira to nie sztuka gibania się i robienia różnych tępych półobrotówek i akrobacji na odpi... się. Już przy samej rozgrzewce ćwiczy się równowagę.
Po ruchach człowieka można poznać że jest capoeristą (nie-capoerisci nie ch się troche pozastanawiają)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Po ruchach człowieka można poznać że jest capoeristą (nie-capoerisci nie ch się troche pozastanawiają)
Stary, nazwij sie nowym Kolumbem No, chyba ze robisz ginga na ulicy, np. gdy czekasz na autobus
Napisano Ponad rok temu
Juz sie nawracam z tej obzydliwej nieskutecznej capoeiry na JEDYNA SLUSZNA DROGE...
Rustam... wyluzuj troche, skutecznos byla walkowana na 124235327 sposobow i wyobraz sobie ze niemal kazda dyskusja konczyla sie tym samym: awantura
Tak wiec prozba do moda by wyj..bal ten temat
Napisano Ponad rok temu
Hehe tylko, że Uirapuru chyba na wakacje się wybrał, bo cosik go niewidać ostatnimi czasy na budo. No chyba, że się pochlastał czytając ten tamacik :wink:Tak wiec prozba do moda by wyj..bal ten temat
Napisano Ponad rok temu
Hehe tylko, że Uirapuru chyba na wakacje się wybrał, bo cosik go niewidać ostatnimi czasy na budo. No chyba, że się pochlastał czytając ten tamacik :wink:
urlop, definitywnie urlop Uirapuru
Napisano Ponad rok temu
albo kręcisz biodrami
Stary, nazwij sie nowym Kolumbem No, chyba ze robisz ginga na ulicy, np. gdy czekasz na autobus
Napisano Ponad rok temu
Konfrontacja cala byla troszke lipna moim zdaniem.....Fajnie , kafary sie klepaly, panny tanczyly w przerwie.... pudlika szalala .........ale ogolnie nie wywarlo to na mni wielkiego wrazenia.... A koles z escrimy byl wyjebany.... przeciez wiedzial ze nie ma szans ..... escrima to przedewszystkim walka z bronia ,a on zglasza sie do turnieju razem z kolesiami z karate, judo, tkd, bjj czy tajskiego ..... Ja bym wiedzial ze przegram i nie mam sie co sprawdzac..................Po co ja to pisze skoro wszyscy to wiedza :wink:
Napisano Ponad rok temu
Rustam!! Co ty mi tu k...a pieprzysz!? Wstań i zobacz jak siedzisz! I w ogóle wytrzeźwiej człowieku!
Po co takie gadki piszesz ze ktos ci powiedzial ze capo ma 1000 razy mocniejsze kopniecia...i co uwierzyłeś???? Czy ty się wczoraj urodziłeś chłopie?! Ile razy sie słyszy że ktoś jest "milion" razy lepszy od kogoś czy takie inne rzeczy??? Czy ty tak zawsze wszystko łykasz czy po prostu zły dzień miałeś he?
Na takich zawodach z takimi zasadami to praktycznie żadna sztuka walki w czystej postaci nie bedzie dobra. Takie turnieje wygrywaja ludzie którzy potrafią wybrać z kilku sztuk walk to co najskuteczniejsze i połączyć to w dobrze zgrana całość. Dlatego koleś od kalaki poległ od razu... JA właściwie znam tylko jedna sztuke walki gdzie koleś koncentrujac sie tylko na niej mialby jakies szanse:bjj.
Widać ze przylazłeś tu tylko po to zeby wkurzyc ludzi i wywołać niepotrebne spięcia.Zyj dalej z przekonaniem ze Capo to sztuka walki a skonczysz tak jak ten gostek ;Wiem jak trenuja kolesie z Capo mamy razem treningi na sali wiem ze przy pierwszym kopie polamią sobie giry o wlasne nogi.
I ty sie tak rustam chłopie nie ciesz bo nie masz z czego...
Ehh...nie chce juz mi sie wiecej "dykutować"....
Mimo wszystko pozdrawiam... :?
Napisano Ponad rok temu
rustam - jestes debilem ale przepotwornym po prostu. w dupie zyjej, gowno widzisz.
Napisano Ponad rok temu
rustam - jestes debilem ale przepotwornym po prostu. w dupie zyjej, gowno widzisz.
W sumie nie ma Uirapuru wiec mozna jezdzic...
Napisano Ponad rok temu
Archon... Przyjacielu... rozj*bałeś mnie tym tekstemW sumie nie ma Uirapuru wiec mozna jezdzic...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a można wiedzieć kiedy wróci?? Żeby sie nie nawinąć akurat z bluzgami siakimiś
hmm...przeciez moro mial moderowac
Napisano Ponad rok temu
sorki..ostatnio nie jestem w temacie vakacie i ogolna "integracja" z ludzmi nie sprzyjają "forumowaniu"
Napisano Ponad rok temu
Archon... Przyjacielu... rozj*bałeś mnie tym tekstem
Sie wie ... 8)
ale moro cos tu nie zalgada :wink:
Jestem zly !!! Oj jestem.... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
żeby uczciwych i spokojnych forumowiczów jechać... no niesamowite...
pssssss.... jestem jak zwykle za...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Surviwal surviwalem, ale laptopa z satelitarnym mógł zabrać!!! :wink:a ja wiem gdzie jest uirapuru: na surwiwalu jako instruktor;] :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Capoeira w Zabrzu
- Ponad rok temu
-
Odpychanie w roda?
- Ponad rok temu
-
Materiał na Abady !
- Ponad rok temu
-
Otworzono pierwszą Academię Capoeira w Polsce!
- Ponad rok temu
-
Atabaque - oferta
- Ponad rok temu
-
Mały helpik by sie przydał
- Ponad rok temu
-
Festyn w Capoeira? Może czas to rzucić.
- Ponad rok temu
-
Synowie marnotrawni, hehehe
- Ponad rok temu
-
muzyka do capo..?!
- Ponad rok temu
-
Co ze stroną Grupo Magia www.capoeira.zajc.pl ?
- Ponad rok temu