Konfrontacja i Capoeira
Napisano Ponad rok temu
Nawet Kalaki bylo ale marnie skończylo ale bylo, a Capoeira .... no coz, czyzby wszystkie te posty ze Capoeira jest de besciak ze jest bardzo niebiezpieczna i td.......
Jak rozumiem bedzie 3 edycja konfrontacji,moze ktos sproboje pokazac co to jest Capoeira i z czym to sie je, zamiast gadac moze ktos z Capoeristas pokaze do czego Capo sie nadaje....Tylko mam nadzieje ze nie skończy tak jak Kalaki System
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiec chyba troszke zaspales
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
żebys wiedział że jestwidac nie zrozumiales o co chodzilo goliatowi wiec pomoge: duszenie zza plecow jest techika tkd?
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Bardzo śmieszne!!! Boki zrywać.zamiast gadac moze ktos z Capoeristas pokaze do czego Capo sie nadaje....Tylko mam nadzieje ze nie skończy tak jak Kalaki System
Napisano Ponad rok temu
Każda technikę można wcisnąć do samoobrony i nie musi być rdzenna.
A jak komuś wyjebię z kija to nie znaczy że nie jestem wojownikiem TKD ale czasem trzeba
Napisano Ponad rok temu
natomiast post rustama to prowokacja niedowartosciowanego gostka.
wicemistrz polski valetudo to zawodnik capoeira (nie tylko ale rowniez) tylko co z tego?
Napisano Ponad rok temu
Czesc. Mam pytanie czemy nie bylo zadnego przedstawiciela najbardziej zabojczej sztuki walki jaką jest Capoeira, na konfrontacji sztuk walki jestem bardzo rozcarowany bo sie nastawialem ze wreszcie zobacze w walce te wszystkie kopy 1000 silniejsze niz w zadnej innej sztuce.
Widzisz, rustam, pchasz sie w miejsce, o ktorym nie masz zielonego pojecia. Jakbys przeczytal post o tych 1000x mocniejszych kopnieciach, wiedzialbys, o czym mowie. Dowiedzialbys sie, ze to bzdura wierutna, od ktorej wszyscy sie odzegnuja - jeden los to strzelil, trzech innych powtorzylo i poszla fama... Wyrywasz sie ni z gruchy, ni z pietruchy i piszesz mega pierdole, od ktorej, czytajac ja, chce sie zygac. Co Ty wiesz o capoeira? Swoim postem udowadniasz, ze jestes nikim wiecej niz tylko marnym prowokatorem, ktory chce pokazac, huz da madafakin bos. Smiesza mnie tacy jak Ty.
Napisano Ponad rok temu
i blagam, niech to nie stanie sie kolejnym postem o skutecznosci capo (gdziekolwiek, na turnieju, ulicy, sklepie i pociagu), bo bylo 1000000 razy i zawsze dochodzimy do tych samych wnioskow...
Napisano Ponad rok temu
Wiec nie gadaj jaki to jestes wspanialy.
Napisano Ponad rok temu
Noite,powiem tak smieszy mnie cala ta Capoeira,jezelijestes taki cwany pomlysl co by ci zrobil Juras gdy bys zacząl sie bujac w prawo i lewo---umarł bys w butach, próc tego ze potrafisz robic fikolki i sie gibac jak perdolony rezus to co ty potrafisz.Zyj dalej z przekonaniem ze Capo to sztuka walki a skonczysz tak jak ten gostek z Kalaki System tyle ci powiem.Wiem jak trenuja kolesie z Capo mamy razem treningi na sali wiem ze przy pierwszym kopie polamią sobie giry o wlasne nogi.
Wiec nie gadaj jaki to jestes wspanialy.
dalej potwierdzasz, ze jestes batonem. Pokaz mi choc 1 moj post swiadczacy o tym, ze trenuje capoeira dlatego, zeby wykorzystac ja w walce. Pisalem juz, ze nie masz pojecia, czym jest capo, ze wpierdalasz sie z butami w swiat, ktory dla Ciebie jest zupelnie obcy. Wydawalo mi sie, ze wszyscy na forum zakumali to, do czego zmierzam, ale zawsze musi wyskoczyc taki typ jak Ty, i usilnie chce dowiesc, ze "potrafie robic fikolki i gibac sie jak perdolony rezus" i nic wiecej. Chlopcze, dowiedz sie najpierw, co to jest capoeira, a potem pisz swoje dyrdymaly.
Napisano Ponad rok temu
Dla takich tekstów warto wałkować ten tematpróc tego ze potrafisz robic fikolki i sie gibac jak perdolony rezus to co ty potrafisz
rustam: tego was na tkd uczą? 8)
Napisano Ponad rok temu
Dla takich tekstów warto wałkować ten temat
rustam: tego was na tkd uczą? 8)
Goliatus, nie warto. Po kiego ?? Co Ci to da? Szkoda gadac (pisac)
Napisano Ponad rok temu
sprawdze czy dziala mi ignore
Napisano Ponad rok temu
A to,ze ktos tam wygral cos nie oznacza,ze ten styl jest najlepszy.Jurkowski przede wszystkim walczyl w parterze,dlatego nie byla to dla mnie prezentacja skutecznosci TKD,tylko reklama BJJ.Gosc po roku treningu pokonal mistrza swiata w Sambo.To cos znaczy.Ale nie przemawia za skutecznoscia TKD.O tym pamietaj.Tym samym nie stwierdzam jednak,ze TKD nie jest skuteczne.I to jest roznica miedzy nami.
Nie wyciagaj zbyt pochopnych wnioskow i nie zachowuj sie jak napalony dzieciak.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Capoeira w Zabrzu
- Ponad rok temu
-
Odpychanie w roda?
- Ponad rok temu
-
Materiał na Abady !
- Ponad rok temu
-
Otworzono pierwszą Academię Capoeira w Polsce!
- Ponad rok temu
-
Atabaque - oferta
- Ponad rok temu
-
Mały helpik by sie przydał
- Ponad rok temu
-
Festyn w Capoeira? Może czas to rzucić.
- Ponad rok temu
-
Synowie marnotrawni, hehehe
- Ponad rok temu
-
muzyka do capo..?!
- Ponad rok temu
-
Co ze stroną Grupo Magia www.capoeira.zajc.pl ?
- Ponad rok temu