dyskrecja
Napisano Ponad rok temu
Jak dotąd noża nie odpinałem, ale wsówałem do kieszeni (przy czym dalej wisiał na pasku i był łatwo dostępny). Istnieją inne sposoby?
Napisano Ponad rok temu
Tez chetnie wyprobuje jakies rady
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
na plecach ?
OK. tylko jak pochwe z cordury w takim np BK7 przyczepic zeby sobie fajnie wisiala na plecach??
Aha no i wtedy jest problem z wkladaniem noza do pochwy. Latwo mozna sobie go wbic w plecy albo szmaty pociac niechcacy
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Po prostu gdybym mial w jakis sposob nosic tak duzy noz, to tylko na plecach, a ze na razie zadnej maczety nie posiadam, co do technicznych szczegolow nigdy sie nie zastanawialem
Napisano Ponad rok temu
Jak nosić 30.5 cm nóż, by nikt go nie widział? Czasem z lasu się wychodzi, a wtedy wielki nóż przy pasie, to nie jest mile widziana rzecz.
Jak dotąd noża nie odpinałem, ale wsówałem do kieszeni (przy czym dalej wisiał na pasku i był łatwo dostępny). Istnieją inne sposoby?
Ano tak:
Napisano Ponad rok temu
W przypadku BK7 chyba lepiej by bylo przeciac pochwe w miejscu gdzie sie ja zaklada na pas i wszysc tam rzep. Tak zeby dalo sie to szybko z pasa zdejmowac, przez odpiecie rzepu a nie tak jak teraz przez wyciaganie pasa z portek. To by w zasadzie roziwazalo sprawe jak dla mnie bo noszenie na plecach jest chyba malo wygodne i jak jus pisalem technika wkladania noza do pochwy jest raczej skomplikowana bo nie widac gdzie dziurka jest
KKamiLL
PS. Pod tym postem pojawi sie pewnie dluga lista postow ze skojarzeniami . Ale coz, taka natura czlowieka
Napisano Ponad rok temu
Ale w zasadzie to noszenie noza umieszczonego gdzies na tulowiu jest chyba generalnie niewygodne - mowie oczywiscie o duzym sprzecie (cos jak sid napisal)
Cholera ale ja zmierzly jestem :roll:
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mithrandir także coś dużego nosił pod pachą na szelkach zdaje się.
Napisano Ponad rok temu
Fajowe szelki ale malo dyskretne wg mnie z ta wystajaca rekojescia do przodu, pewnikiem sie toto majda niezle tez...
1. Zwróć uwagę, że możesz regulować kąt noża.
2. Majta się? Oj, szeleczek nie nosiłeś widać z bronią.
Napisano Ponad rok temu
30 cm ma Dobermann K1S - znajomy nosi i nie narzeka, dwie osoby z budo też mają - może sie wypowiedzą.
8O to ja od razu o recenzje uzytkowania dobermana poprosze.
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Mam 171 cm wzrostu, gdyby ktoś pytał
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
nie mogłem się powstrzymać...
Napisano Ponad rok temu
Jumbo, troków do paska nie widzę
No bo właśnie bajka przy tych szeleczkach polega na tym, że nie trzeba się przywiązywać do spodni. Więcej swobody.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jumbo, troków do paska nie widzę
No bo właśnie bajka przy tych szeleczkach polega na tym, że nie trzeba się przywiązywać do spodni. Więcej swobody.
Znaczy sie majta ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Commander po raz n-ty...
- Ponad rok temu
-
jak w praktyce działa Tec-lock?
- Ponad rok temu
-
Prośba o radę