[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]daj jakiegos linka xavaras do tych szelek
dyskrecja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szkoda tytlko, że takie szelki + pochwa są droższe od mojego noża... niektóre kosztują nawet więcej, niż moje dwa noże :?[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]daj jakiegos linka xavaras do tych szelek
Napisano Ponad rok temu
I galotom bym sie przyjrzal dokladniej na wszelki wypadek.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
co do galotow to on poprostu ma pod nimi rusztowanie wszystko utrzymujace:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sprobuje w domku z misiem, to napisze, ale tak mi sie cos widzi, ze mozna czegos takiego w ogole nie zauwazyc.
Napisano Ponad rok temu
Myslisz, ze to w ogole bedziesz czul?
mysle ze tak no to sprobuj w domu z bear claw'em (jak sadze?) i opisz czy wygodne czy nie... zreszta ja juz i tak swoje wiem :wink:
Napisano Ponad rok temu
A jak juz probowales, to bys lepiej wrazenia opisal, a nie sie nabijal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tez mi sie wydaje, ze za wrazenie to jest raczej model odpowiedzialny - taki cycaty jak ten Wiking, to ja w najlepszej formie nawet nie bylemwlasnie przed chwila skonstruwalem takie cuś i.... to jednak nieglupie jest to tylko na fotce tak wyglada hmmm ciasno i niewygodnie (wina modelu na ktorym ten system jest pokazywany :wink: )
Bardzo mi sie ten pomysl na "szelki" podoba.
Napisano Ponad rok temu
Będzie czuć... będzie. A jeśli będziesz miał do przejście kilkadziesiąt kilometrów z przypiętym do tych sznureczków cięzkim nożem... to kupa.Myslisz, ze to w ogole bedziesz czul?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aha... no, tak... coś małego.ten system "nożonośny" nie jest skierowany do noszenia kling typu Kukri :wink: raczej mniejsze cos jak na zdjeciu. lapiesz? ja bylem negatywnie nastawiony - skonstruwalem cos takiego na mojego SRK (ktory jest za duzy na ten sznureczek) a i tak nie czulem dyskomfortu (jakkolwiek sie to pisze). wiecej wiary w nowosci i improwizacje (i kto to mowi )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sid:Będzie czuć... będzie. A jeśli będziesz miał do przejście kilkadziesiąt kilometrów z przypiętym do tych sznureczków cięzkim nożem... to kupa.Myslisz, ze to w ogole bedziesz czul?
1. Moj post byl do Desmodusa i pisalismy o takim czyms, jak na fotce.
2. Nie pisz nigdy o rzeczach, ktorych mozna bez wiekszego wysilku sprobowac, zanim nie sprobujesz
3. Do rzeczy. Przede wszystkim, jak juz napisal Desmodus, to jest do dyskretnego, noszenia malych zabaweczek i to raczej po miescie, ale...
Od dobrze ponad poltorej godziny latam po chacie w takich "szelkach", zwiazanych "bydle jak" z cieniutkiego plastikowego sznurka, takiego, jaki u nas mozna na poczcie kupic do wiazania paczek, a wiec nawet nie parakordu, ktory jest stosunkowo miekki, mimo, ze cienki.
Na sznurku wisi nawet nie BC, ale P/K Companion. No i go nie czuje. Nie ma 12 cali, ale gdyby tak troche grubsza miekka linka, dopasowane dokladnie wezelki... A jak bys tak jeszcze zszyl na wzor tych sznureczkow paski z jakiegos jeansu...
To sobie mysle, ze calkiem sensowna uprzaz by z tego mogla powstac.
Jakbym mial faktyczna potrzebe noszenia tasaka, to bym przynajmniej sprobowal
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Commander po raz n-ty...
- Ponad rok temu
-
jak w praktyce działa Tec-lock?
- Ponad rok temu