Prośba o radę
Napisano Ponad rok temu
Pomyślałem że tutaj najszybciej znajdę kogoś, kto będzie wiedział coś na temat.
Czy czyste dwu, dwu-i-półcentymetrowe cięcie na grzbiecie dłoni, nie głębokie - uderzyłem się ostrzem Centofanto III:oops: zamknie się po ściągnięciu skóry i przytrzymaniu jej w tej pozycji plastrem?
Krew spod plastra nie leci, do dziury specjalnie głęboko nie zaglądałem.
Pozdrawiam,
AdamD z gustowną dziurką, polecający korzystanie z prętów ochronnych w TriAngle'u :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zrośnie się czy nie?
Przepraszam - nie mogłem się powstrzymać
Na poważnie - dzwoniłem do koleżanki - lekarki:
takie do 2-3 mm - zrośnie się i zabliźni (jak nie zapaprasz!!!!!!) bardzo szybko, pod warunkiem, że dłoń nie będzie pracowała - lepiej daj to do obejrzenia lekarzowi.
Głębsze - lepiej idź na pogotowie.
Ergo - idź na pogotowie...
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
AdamD z gustowną dziurką, polecający korzystanie z prętów ochronnych w TriAngle'u
Mowilem kurwa, mowilem, ja tak prawie kciuka sprawdzilem, mowilem, ostrzegalem, te prety to dogmat!
Napisano Ponad rok temu
Czy czyste dwu, dwu-i-półcentymetrowe cięcie na grzbiecie dłoni
po karetke dzwon z taka raną
Napisano Ponad rok temu
A po jakim czasie - uuuuuuumrzesz !
(znów nie mogłem się powstrzymać )
Chyba czas iść spać...
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Zrosnie ci sie Adam i zostanie czerwony slad W aptece maja dobre srodki do zwalczania szram...sam uzywam
Napisano Ponad rok temu
AdamD odebrales juz ten telefon? ("za siedem dni umrzesz") ?
Napisano Ponad rok temu
Bo ni euzywal pretow Triangla, co za okrutne zycie, co za smierc straszna.......
Napisano Ponad rok temu
Ten, po prostu różne w życiu miewałem dziurki, ale takiej "gładkiej" i w takim kretyńskim miejscu to jeszcze nie.
Właściwie to całe zdarzenie dość mnie bawi - nóż z NewGraham przyszedł z tymi ich skubanymi plasterkami (you're gonna need'em) które sobie grzecznie wisiały przyklejone do lodówki... do teraz Jak kretyn się chlasnąłem
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Zamknie sie bez problemu , ale wlasnie pozniej rana sie rozchodzi przy jakimkolwiek zacisnieciu dloni.
Jeszcze kilka lat i bedziesz tak jak ja mogl dzieciakom przy kominku opowiadac , ta od zeba , ta od MD a ta duza to Emersona......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Seiken, obiecuje że będę grzeczny (mogę sobie obiecywać, bo to lewa ręka ).
Zdrówka,
AdamD
PS: dawno temu jeden mój trener mawiał (zwykle po tym jak ktoś dostał w pysk i coś jęczał...) blizny zdobią wojownika 8)
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście, otoczony wianuszkiem wielbicielek, pokazując im łapkę, bedziesz zaczynał opowieść od:PS: dawno temu jeden mój trener mawiał (zwykle po tym jak ktoś dostał w pysk i coś jęczał...) blizny zdobią wojownika 8)
- Ja byłem jeden. A tych skurwieli dwóch (ostrzałka i nóż) (...)
:wink:
Zrośnie się!
Dorób do tego jakąś teorię np. - gość rzucił we mnie siekierą , złapałem ją w zęby i dałem chamowi plaskacza na odlew, ale niefortunnie był w zbroi albo cóś...
-wój-
Napisano Ponad rok temu
a na blizne CONTRATUBEX i nie bedzie blizny po kilku tygodniach
zreszta spoko - wojownika blizna nie szpeci
kup plastry sciagajace wlasnie do sciaganai ran - zamiast szycia - rewelka ale tylko w dobrych medycznych - polecam bardzo - swietna sprawa - ja uzywalem jak mialem rozciecie na pol policzka - a sam wiesz ze nic nie widac
Napisano Ponad rok temu
Dorób do tego jakąś teorię np. - gość rzucił we mnie siekierą , złapałem ją w zęby i dałem chamowi plaskacza na odlew, ale niefortunnie był w zbroi albo cóś...
-wój-
nie lepiej powiedziec ze spadles ze schodow?
Napisano Ponad rok temu
Matka lekarka jak wrocila z urlopu malo zawalu niedostala jak to zobaczyla i stwierdzila, ze to sie kwalifikowalo na 6-7 szwow.
Ale co tam, najwazniejsze ze koniec koncow reka cala, mieso sie jakos zasklepilo a blizny owszem sa strasznie widoczne ale mnie to zupelnie nie przeszkadza - mam kilka innych blizn i zdarzylem przywyknac.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tam se chlop sam poradzil. Ale mial noz z niezbednikiem
KKamiLL
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Buck "Mayo TNT"
- Ponad rok temu
-