moze ktos ma jakis pomysl jak trzeba zareagowac w takiej sytuacji?? nie wiem czy juz taki temat byl, ale jestem zla i musialam gdzie to opisac

pozdro600
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_modzewa napisał
ale chwycil mnie za rece tak mocno, ze mam siniaki przez debila, a byl o wiele wyzszy ode mnie i nie moglam zadac zadnego ciosu, poniewaz trzymal moje rece
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Lord von Banan napisał
Dokładnie!!! Wystarczy, abyś gościowi sprzedała liścia, a znaleźli by się kozacy chętni do pomocy. Wiem to, bo już kilka razy widziałem jak laska daje plaskacza (swojemu) facetowi, po czym natychmiast ktoś pyta :"j*bnąć mu Skarbie???"A poza bramką na imprezie są jeszcze zalani kolesie, którzy, żeby wypaść w twoich oczach jak bohaterowie, po prostu mu wpierdolą.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_modzewa napisał
musze zaznaczyc, ze bylam wtedy na dyskotece, gdzie bylo troche ludzi i nikt nie zareagowal jak sie z nim szarpalam... jaki z tego wniosek??? kobiety trzymajcie torby przy sobie, najlepiej pod pacha
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Szczepan napisał
no nic, Modzewa, musisz sie zapisac na aikido :peace: :peace:
![]()
![]()
tam ci pokaza nie jak wyrywac rece z uchwytu, ale jak wykorzystywac ten uchwyt, zeby skonczyc kolesia szybciutko ale bezpiecznie :wink: :paker: :paker: :paker: :paker:
Napisano Ponad rok temu
budo_Modzewa napisał
dostal lokciem
Napisano Ponad rok temu
budo_modzewa napisał
pozniej podlecialam do niego z lapami, ale chwycil mnie za rece tak mocno
Napisano Ponad rok temu
budo_A napisał
Wiesz modzewa, po prostu jeśli kiedyś spotkamy się w realu to masz u mnie duże piwo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_blackgirl napisał
Brawo dziewczyno!!
jedno pytanie: dlaczego nogi nie wchodzily w gre??
pozdrawiam
blackgirl
Napisano Ponad rok temu
budo_modzewa napisał
aaa.... ja zrozumialam, ze sie odwrocilas do niego przodem, nie wiem skad mi sie to wzielo, ale nicBrawo dziewczyno!!
jedno pytanie: dlaczego nogi nie wchodzily w gre??
pozdrawiam
blackgirl
bo stal za blisko mnie, w zasadzie to prawie lezal mi na plecach wiec jakos nie dalam rady :wink:
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu