Zasady Kyokushin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A low kick to podstawa tego systemu jest...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Na zawodach rangi międzynarodowej można ładować wszystko nogami bez ograniczeń, ...
Czyli mae geri i yoko na jodan są dozwolone?? Na tych międzynarodowych oczywiście.
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może mi sie źle wydaje ale chyba na zawodach nie można mae kage
A tak to raczej można wszytko
Napisano Ponad rok temu
Moze dlatego, ze bojowa wartosc tej "techniki" jest zerowa?Może mi sie źle wydaje ale chyba na zawodach nie można mae kage
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro i Dzieks
Napisano Ponad rok temu
Moze dlatego, ze bojowa wartosc tej "techniki" jest zerowa?Może mi sie źle wydaje ale chyba na zawodach nie można mae kage
Wartość bojowa mae geri zerowa?? Szczerze zdziwiony ... może jakieś wyjaśnienie czemu zerowa??
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Wartość bojowa mae geri zerowa?? Szczerze zdziwiony ... może jakieś wyjaśnienie czemu zerowa??
Pozdr.
Może nie zerowa, ale w warunkach walki, gdzie trzeba stosować najlepsze techniki mae geri nie jest najlepszym rozwiązaniem
Napisano Ponad rok temu
nie mae geri Panie Kolego a mae kaegeMoze dlatego, ze bojowa wartosc tej "techniki" jest zerowa?Może mi sie źle wydaje ale chyba na zawodach nie można mae kage
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
A co do turniejow to zawody "firmowane" przez Pzk sa tylko i wyłacznie dla cżłoonkow "organizacji" Drewniaka. To samo dotyczny IFK. W Polsce Shinkyokushin nie organizuje zawodow w Kumite. Nie wiem jak jest z Kyokushin Kan - musiał by si ewypowiedziec Karateka 1.Jedynie IKOK Matsushima jak do tej pory robi otwarte zawody niezaleznie od przynaleznosci organizacyjnej ,czy stylowej wiec jesli juz to , tu jest jakas szansa na start. Oczywiscie musiał bys walczyc wg reguł Kyoksunin, a nie Muay Thai
Napisano Ponad rok temu
Pozdr.
Nikt nie pisał o mae gery tylko mae keage a to w kyoku spora różnica.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skuteczność takiego wymachu jest przecież znikoma. Zresztą jak i mae geri jodan.
Napisano Ponad rok temu
Fakt mae keage jest wolniejsze i mniej efektywne ale za to mae geri jodan potrafi siać spustoszenie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Konfrontacje 2004
- Ponad rok temu
-
100 kumite Naomi Wood IKOK Matsushima
- Ponad rok temu
-
Poznan - sklep budo
- Ponad rok temu