) i lowy dozwolone, mozecie mnie doinformowac

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Na zawodach rangi międzynarodowej można ładować wszystko nogami bez ograniczeń, ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Moze dlatego, ze bojowa wartosc tej "techniki" jest zerowa?Może mi sie źle wydaje ale chyba na zawodach nie można mae kage
Napisano Ponad rok temu
 Mae i yoko keage z kyokushin ma wartość wyłącznie estetyczno-rozciągające a i tu mam wątpliwości.
  Mae i yoko keage z kyokushin ma wartość wyłącznie estetyczno-rozciągające a i tu mam wątpliwości.

Napisano Ponad rok temu
 znacie moze jakis namiar na kalendarz zawodow, i czy kazdy moze wystartowac w turniejach (oczywiscie "kazdy" bez przesady, wiecie o co chodzi
  znacie moze jakis namiar na kalendarz zawodow, i czy kazdy moze wystartowac w turniejach (oczywiscie "kazdy" bez przesady, wiecie o co chodzi  )
  )Napisano Ponad rok temu
Moze dlatego, ze bojowa wartosc tej "techniki" jest zerowa?Może mi sie źle wydaje ale chyba na zawodach nie można mae kage
Napisano Ponad rok temu
Wartość bojowa mae geri zerowa?? Szczerze zdziwiony ... może jakieś wyjaśnienie czemu zerowa??
Pozdr.

Napisano Ponad rok temu
nie mae geri Panie Kolego a mae kaegeMoze dlatego, ze bojowa wartosc tej "techniki" jest zerowa?Może mi sie źle wydaje ale chyba na zawodach nie można mae kage
Wartość bojowa mae geri zerowa?? Szczerze zdziwiony ... może jakieś wyjaśnienie czemu zerowa??
Pozdr.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu