tylko zebym sie przypadkiem nie przeliczyl
![:cry:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/cry.gif)
ale zawsze mozna miec nadzieje!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No mi też sie wydaje że Soke 10 Dan Ryszard Murat powinien sie znaleźć w zarządzie tej imprezy. W końcu jest jednym z czterech posiadaczy najwyzszego stopnia mistrzowskiego w Polscea wlasnie się zastanawiałem dlaczego Ryszarda M. nie ma w zadnym z zarządów...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapewne będą bronić swoich stylów i blokować vale tudo i mixed ma, no a po co to jest tworzone?
Napisano Ponad rok temu
Masz jakies stare informacje jest wiecej niz 4W końcu jest jednym z czterech posiadaczy najwyzszego stopnia mistrzowskiego w Polsce
i nie ważnym powinno byc że sam sobie ten stopień nadał
Napisano Ponad rok temu
Kibicuję każdemu kto promuje sporty i sztuki walki a nie siebie czy swój klub, dlatego vortal budo nazywa się vortal budo a nie Fiodor-Budo vortal.Dla tego Fiodor kibicuję lidze bjj.
Napisano Ponad rok temu
nie wiem...wies zmoze jakos chca ratować image tradycyjnych szkół wobec zwycieżkiego pochodu \MMA?!Proste pytanie dla założycieli: po co?Fiodor moze jesteś zbytnim czarnowidztwem
Napisano Ponad rok temu
nie wiem...wies zmoze jakos chca ratować image tradycyjnych szkół wobec zwycieżkiego pochodu \MMA?!Proste pytanie dla założycieli: po co?Fiodor moze jesteś zbytnim czarnowidztwem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przecież MKOL powział decyzję o wrzuceniu Katate, TKD i Wu-Shu do jednego wora i stworzenia z nich jednej dyscypliny olimpijskiej.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu