Polska Unia Budo i Sztuk Walki
Napisano Ponad rok temu
tylko zebym sie przypadkiem nie przeliczyl
ale zawsze mozna miec nadzieje!!
Napisano Ponad rok temu
Więc dlatego myśle że nie bedzie z tego nic dobrego, ale miejmy nadzieję że nie skończy się jedynie na nic nie wnoszących obradach.
Jak będzie czas pokaże.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No mi też sie wydaje że Soke 10 Dan Ryszard Murat powinien sie znaleźć w zarządzie tej imprezy. W końcu jest jednym z czterech posiadaczy najwyzszego stopnia mistrzowskiego w Polsce i nie ważnym powinno byc że sam sobie ten stopień nadała wlasnie się zastanawiałem dlaczego Ryszarda M. nie ma w zadnym z zarządów...
Napisano Ponad rok temu
Podobnie jak The True Golden Grand Master Choi z którejś z amerykańskich federacji TKD... Ten to sobie nawet złote obszycia na doboku zafundował
Napisano Ponad rok temu
Zapewne będą bronić swoich stylów i blokować vale tudo i mixed ma, no a po co to jest tworzone?
Dla tego Fiodor kibicuję lidze bjj i BUSHIDO MRada.
Pisze to z pozycji amatora\kibica\sympatyka MMA. Chciąłbym by można było zobaczyć zawody MMA w telewizji, pójść na nie z dziewczyną, posłać dzieciaka do sekcji tak jak się posyła na sekcję judo.
Czy tak będzie zależy między innymi od Ciebie Fiod
Napisano Ponad rok temu
Masz jakies stare informacje jest wiecej niz 4W końcu jest jednym z czterech posiadaczy najwyzszego stopnia mistrzowskiego w Polsce i nie ważnym powinno byc że sam sobie ten stopień nadał
Napisano Ponad rok temu
Kibicuję każdemu kto promuje sporty i sztuki walki a nie siebie czy swój klub, dlatego vortal budo nazywa się vortal budo a nie Fiodor-Budo vortal.Dla tego Fiodor kibicuję lidze bjj.
Komprende? no, to 10 zł na tacę...
Napisano Ponad rok temu
nie wiem...wies zmoze jakos chca ratować image tradycyjnych szkół wobec zwycieżkiego pochodu \MMA?!Proste pytanie dla założycieli: po co?Fiodor moze jesteś zbytnim czarnowidztwem
Napisano Ponad rok temu
nie wiem...wies zmoze jakos chca ratować image tradycyjnych szkół wobec zwycieżkiego pochodu \MMA?!Proste pytanie dla założycieli: po co?Fiodor moze jesteś zbytnim czarnowidztwem
Tam nie ma prawie tradycyjnych szkol
Judo, zapasy, TKD to sporty i to olimpijskie o czym inni moga sobie jeszcze dlugo pomarzyc
a nie zapasow nie widze ale wiekszosc tam to sporty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przecież MKOL powział decyzję o wrzuceniu Katate, TKD i Wu-Shu do jednego wora i stworzenia z nich jednej dyscypliny olimpijskiej.
Możesz podać źródło tej informacji??
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
witam!
- Ponad rok temu
-
Sprzet Century .
- Ponad rok temu
-
siniaki
- Ponad rok temu
-
Czy szczeka ochrania wszystkie zeby
- Ponad rok temu
-
Skąd się biorą niesktuczene SW?
- Ponad rok temu
-
terminologie
- Ponad rok temu
-
Ochraniacze kolan- jak znalezc pasujace?
- Ponad rok temu
-
czegoś tu zabrakło
- Ponad rok temu
-
Crazy Monkey sparing Rodney King
- Ponad rok temu
-
Relacja z Gali Sportów Walki w Bytomiu
- Ponad rok temu