???
Napisano Ponad rok temu
Aikido cwicze od 7 roku zycia (na pocztku bylam zmuszana bo bilam chlopcow w przedszkolu i na blokach :twisted: :wink: , ktorych teraz pozdrawiam ) z czasem brutalnosc u mnie znikla (moi znajomi smieja sie ze mnie teraz), ostatnio na treningu nawet uznli mnie za najlagodniejsza osobe na swiecie... lecz gdy ktos nowy przychodzi na treningi lub poznaje kogos i pada pytanie ile cwicze i nagle pada odpowiedz ze 10 latek to wszyscy nagle milkna ... juz nikt nie chce gadac ze mna ... wrecz uciekaja...
Na poczAtku bylo to smieszne teraz wrecz mnie to irytuje... juz nie wiem co robic... nie wspominam nawet o tym, ale to i tak wychodzi...
Nie rozumiem ludzi bo nawet jesli im tlumacze ze to polega tylko na obronie to i tak dziwnie mnie traktuja... a co odwazniejsci chca sie ze mna bic by udowodnic mi ze sa lepsi..
Napisano Ponad rok temu
hehe raz mi się zdarzyło zaproponować sparing pewnej dziewczynie z judo (pozrówka dla Adrianny ) ale zapewniam, że niczego niechciałem udowadniać, poprostu mała konfrontacja w parterze bjj vs judo :wink:a co odwazniejsci chca sie ze mna bic by udowodnic mi ze sa lepsi..
Niestety zamiast sparingu poszliśmy na kawę :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Leszcze jakieś albo boją się że zrobią ci krzywdę, kobieta to stworzenie łamliwe, walniesz takiej lowkicka i się rozlatuje.... lecz gdy ktos nowy przychodzi na treningi lub poznaje kogos i pada pytanie ile cwicze i nagle pada odpowiedz ze 10 latek to wszyscy nagle milkna ... juz nikt nie chce gadac ze mna ... wrecz uciekaja...
Napisano Ponad rok temu
Leszcze jakieś albo boją się że zrobią ci krzywdę, kobieta to stworzenie łamliwe, walniesz takiej lowkicka i się rozlatuje.
hej ja juz nie raz dostalm z lokcia i z piesci tez i jakos zycie.. no dobra bolalo i o malo sie nie rozpakalam ale dalej cwicze... :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fiodor napisał:
Leszcze jakieś albo boją się że zrobią ci krzywdę, kobieta to stworzenie łamliwe, walniesz takiej lowkicka i się rozlatuje.
hej ja juz nie raz dostalm z lokcia i z piesci tez i jakos zycie.. no dobra bolalo i o malo sie nie rozpakalam ale dalej cwicze...
A dostałaś z misia ^marudka^?
Napisano Ponad rok temu
Say what?
W co wkładasz im tego kciuka???????
w kakaowe oczko :D :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Ale bawimy sie dobrze i to jest najwazniejsze.
Pawel Drozdziak
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Jak tak można przez spodnie???w kakaowe oczko :D :twisted:
A po sekundo jak trafisz na pedałka to raczej go niezaskoczysz taką techniką, co najwyzej umilisz mu walkę!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale nie o plci mielismy tu gadac, a co do twojego spostrzezenia Aniu to w sumie sie lekko mylisz to nie jest tak ze sie ciebie boja, ja do tej pory jak tak sie przygladalem to zauwazylem ze ludzie czuja jaki respekt do ciebie i ze poprostu mysla ze to jest cos naprawde niebezpiecznego to aikido i ze wy ise po za przeproszeniem mordach lejecie jak dizikie swinie. A co do tego ze chca ci pokazac ze sa lepsi, hmmm ja nie zauwazylem dotad ani jednej sytuacji gdize ktos powiedzal ci ze chce pokazac ze jest lepszy, chyba ze znowu przegapilem .
nie przegapiles a Cie przy tym nie bylo :-)
a pozatym jeli nie wierzycie to zapraszam na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
na pamiatki z pokazow najlepiej tam jest taka mala dziewczynka w czarynych spodniach ... to JA
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czuć sie bezpiecznym
- Ponad rok temu
-
Ego Ulicznego Wojownika
- Ponad rok temu
-
Z serii "alkohol twoj wrog, wiec lej go ile wlezie"
- Ponad rok temu
-
policjant vs dwóch kretynów (video)
- Ponad rok temu
-
Na ulicy nie ma litosci
- Ponad rok temu
-
Dobrodusznosc?
- Ponad rok temu
-
WALTHER PRO SECUR
- Ponad rok temu
-
czy pałką teleskopową można sie obronic ??
- Ponad rok temu
-
Jak byście postąpili w sytuacji...
- Ponad rok temu
-
Molestowanie na uczelniach
- Ponad rok temu