Military,Boa,Tarani,Chief,mini Talon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No jeszcze Tarani mi się podoba, ale reszta to już nie moje klimaty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurde ale ten military jest ogromny 8O
Napisano Ponad rok temu
Tak... i jestem coraz blizszy decyzji o jego zakupie. Hmm... jakis czas temu stwierdzilismy zgodnie, ze to ONA :wink:Kurde ale ten military jest ogromny 8O
Dzienx za fotki obol!
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
Tez juz sie zdecydowalem sie na "zakup Military" - tylko na razie nie mam luznej kasy
W drodze jest Endura (shit, co tak dlugo :-? ) w ramach przyzwyczajania do takiego wielkiego ostrza. Ale zdecydowanie "moje klimaty"
Napisano Ponad rok temu
W drodze jest Endura (shit, co tak dlugo ) w ramach przyzwyczajania do takiego wielkiego ostrza. Ale zdecydowanie "moje klimaty"
dziurki znaczy sie ? :wink:
Napisano Ponad rok temu
A to jest kawal dziury (sztuk jeden) w jeszcze wiekszym kawale ostrza.
I to ostrze ma jeszcze taki prosty i nieskomplikowany ksztalt, ktory mi sie baaardzo podoba
I zajebiscie w rece lezy. Choc pierwszy kontakt zrobil dziwne troche wrazenie...
Napisano Ponad rok temu
Nie, kolego Vince, "dziurki" to sa takie klimaty "balkowate". W ogole ich nie czuje
A to jest kawal dziury (sztuk jeden) w jeszcze wiekszym kawale ostrza.
czuje sie przywolany do porzadku :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale co by sie nie mialo zmienic, wyjdzie w praniu
Mnie sie ten Kershaw podoba tak srednio.
Za maly no i ta stal...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A Military nie jest "ogromny" tylko ten Mini-Talon jakiś taki...dla dziewczęcej rączki? :wink:
ps: Akme: Gdzie zostało ustalone, że Mili to "ONA" 8) ?
ps2: Ten Boa podoba mi się zdecydowanie bardziej od Tarani.../niestety bardzo skutecznie różni się od tego co najlepsze w SnG Stridera :? /
Napisano Ponad rok temu
Czy mi sie wydaje czy liners w BOA zachodzi tak plytko jakby zaraz mial sie zsunac :?
No...dlatego właśnie napisałem, że to ujęcie blokad-linersików pożyteczne i dające do myślenia :wink: Za to liners blokujący Tarani jakiś taki rahityczny 8) ale jak się faktycznie sprawuje, to zależy też od innych czynników...
Napisano Ponad rok temu
Za to liners blokujący Tarani jakiś taki rahityczny 8) ale jak się faktycznie sprawuje, to zależy też od innych czynników...
Liners w SBT4 nie przesuwa się w żadnym kierunku, po prostu zawsze trafia w to samo miejsce,u mnie , a mam przeciez inny egzemplarz, liners tez tak głęboko zachodzi - od pół roku co najmniej bez zmiany głębokości..a że jest rahityczny (bo jest :wink: )to juz inna sprawa
Napisano Ponad rok temu
Boa - faktycznie liners płytko zachodzi, nawet chyba nie na pełną grubość, ale trzyma pewnie (test z pukaniem grzbietem klingi w stół zdał ) Z każdym kliknięciem się jednak "dociera" więc za jakiś czas będzie chyba wizualnie lepiej to wyglądać. Tarani- liners wpada bardzo głęboko, jest "cienki" ale sztywny i trzyma pewnie. Military - co mam napisać... pod tym względem ideał. Liners układa się idealnie na środku. Uprzedzam, że jest bardzo sztywny, a te drobne ząbki bardzo skutecznie przyprawiają o ból palca. jeśli chcecie wiedzieć jak Mili leży w ręce to prosze bardzo :
DUUUUŻŻŻŻŻYYYYY... no nie ??? a tak dla porównania :
jest "delikatna" różnica, ale każdy z nich ma służyć innym celom
no i na koniec, jakby ktoś chciał to link to zdjęcia wszystkich "zabawek" w lepszej rozdzielczośći:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
P.S. Byłym posiadaczem Talona była kobieta, więc Rybak coś w tym jest , ale on mi się i tak bardzo podoba :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Theuns Prinsloo na dzień dobry
- Ponad rok temu
-
Amph, LCC, Terzuola, MTX
- Ponad rok temu
-
Siekierka i nietylko.
- Ponad rok temu
-
Szabla Oficerska niemiecka z II wojny światowej.
- Ponad rok temu
-
Strider SLCC
- Ponad rok temu
-
Amfa..................................zdjec kilka
- Ponad rok temu
-
Smith & Wesson .50 Caliber Magnum
- Ponad rok temu
-
bm42 spring latch