WYWOLam burze
Napisano Ponad rok temu
p[ospartuj troszke z dobrymi bokserami to bedziesz wiedzial co to dystans a jesli chodzi o bjj samb baredzo ostatniuo szanuje sambo ,chyba zaczne trenowac juednak co by nie mowic o kacapach to jednak maja bardzo dkuteczne metody walki a przy tym sa strasznie mnoscni psychicznie odsylam do ostatnich ufc
chociaz moskale nie sA MIMI IDOLAMI ALE WATRTO UCZYC SIE "JEzYKA WROGA"
Napisano Ponad rok temu
NO BYL.O NIECIEKAWIE
ALE SIE SKONCZYLO\]
JUZ JEST DOBRZE A WRACAJAC DO TEMATU TI DLA MMNIE NIE MA TEMATU WALKI BEZ WALKI I ZADNE OPOWIOESCI NIE ZASTAPIA KONFRONTACJI WIDZISZ JAK TO SIE W POLSCE ROZWIJA .TYLKO TRENOWAC IO NIE OGRANICZAC SIE DO JEDNEGO STYLU Z TEGO CO PAMIETAM MASZ BARDZO MOCNE KOPNIECIA OKREZNE(JAK CRO COP-)
BEZ PODLIZYWANIA ALE NIE OGRANICZAJ SIE TYLKO DO MOSNYCH UDEZEN ZRESZTA SDAM WIESZ A TAK A PROPO TWOJ TRENER MIAL WYSTAPIC NA GALI U MIRKA I NIE WYSTAPIL MA TERAZ DUZXO SZANS ZEBT SIE POKAZAVC WARTSZAEA POZNA WROCLAW JUZ NIE WYMIENIAM ZQCHEC GO
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak bylo z linke?
Nie z Mariuszem Linke tylko z jego przeciwnikiem z jakiś zawodów Donatem (pozdrawiam przy okazji Kobyłkę).
Nowe doswiadczenie jak dla mnie, zeby sie na macie w kimonku szarpac.
W sumie było ciekawie, Donat koło setki a ja wiesz jaki jestem-chudy.
Kiedys duzo gadalismy o skutecznosci K.F. o tamtego czasu wiem jedno da sie tym walczyc ale czy bez uzupelnienia parterem i nowymi metodami zwlaszcza w regeneracji i podejsciu naukowym do fizjologi (tak jak w sporcie)? Tradycyjne systemy sa OK. ale kto tak naprawde je zna a do tego ma zaciecie do walki...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a myslalem ze sparowales z samym linke ok mja teraz sie biorew za ruyski trening kondycyjny zobacze co z tego wyjdzie a tak pozam to sprawdz jak wygladaja zawodnicy amerykanscy i rosyjscy na zawodach ci pierwsi sa przekoksowani ci drudzy maja twarda metodyke cwiczen i moze n ie wygladaja tak spektakularnie (zwaly tlyszczu w kolo brzucha np u fedora)ale za to jaka skutecznosc ,Czyli natut\ra sie bardziej oplaca
Eee tam ruscy, mysle ze Polacy maja tez wiele do pokazania w koncu z natury to my raczej tez jestesmy do walki. W sportach walki tez bylismy OK. Pewnie Berserkerzy jeszcze nie jedno pokażą. A w temacie to przecież sam wiesz jak to z tym naszym poczciwym kung fu jest. wiesz ilu jest oszołomionych ilu pazernych itp. wlasciwie Kung Fu w Polsce to raczej w wiekszosci kicha.
Napisano Ponad rok temu
)i i jakos tak malo jest teraz zrodel
do grzebania w europejskich sposobach walki.A wiem to od kolegi ktory studjuje historiw i przy okazju interesyje sie sztuykami wali >Pozdrawim
Napisano Ponad rok temu
bo nioe za bardzo lubie(bij moskala znane haslo)tylko poisze ze maja dosc dobrze opanowana metodyke treningowa(trening silowy,wytrzymalosciowy,psychiczny,mentalny i jaki chcesz jeszcze w koncu kgb niestety mailo swoje dsowiadczenia)i dlatego na zaszdzie poznja jezyk swojego wroga warto soe od nich pewnych rzeczy uczyc.zreszta znasz wyniki ufc i widziwsz jak taki fedor(niby nie wuglkada na poworta)jedzie wszystkich jak chce wl\acznie z minotauro(a tak sie krzyvzalo do nieadawna tylko brazylijskire bjj i tylko oni)a co sie okazuje.wyniki sa inne:)
Napisano Ponad rok temu
w tym szpitalu to na łeb leżałeś? -bo qurwa połapac się w twoich wypowiedziach to ciężko -
jak nie umiesz pisać to nie pisz :twisted:
aż wstyd że na gocku takie wieśniaki latają :?
ruscy nie są przekoksowaniu - widziałeś baranie koks czy drzewem palisz?
koks jest nie tylko na masę ale i na siłę itp i po wyglądzie tego nie widać a nikt nie koksuje tak jak kacapy.
Napisano Ponad rok temu
)i i jakos tak malo jest teraz zrodel
do grzebania w europejskich sposobach walki.A wiem to od kolegi ktory studjuje historiw i przy okazju interesyje sie sztuykami wali >Pozdrawim
Masz na mysli Tomasza z Pekinu-popieram go. Kung Fu jest naprawde bardzo złozone i bogate. Zeby je zrozumiec i stosowac to ...w sumie Tomasz juz to napisal. No co Ty?Prawdziwe Kung Fu w Europie gdzie? Raczej sladowe ilosci. Co Ty tak z tymi literówkami, kurcze czasem nie kumam co piszesz.
Zreszta w samych Chinach K.F to juz tez raczej umarlo.Widzialem walke z lat 50-dwoch mega mistrzow-dluuuugo sie smialem, niby ograniczenia byly i przepisy ale dali taki szoł, że na mojej dawnej sekcji 17 latek by ich połamał.
Napisano Ponad rok temu
co pisze porownaj jak wyglkadal np ostatni przeciwnik fedora 178 prawie sto kilo zxero tluszczu same miesnie a na leb to ty sie lecz wkurwiles mnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak zawisza czarny,ktory wyzywal na harce)walki jeden na jeden) rycerzy z calej europy i nikt go nie pokonal czy zapasnicy pytlasinski czy zbyszko cyganiewicz.ten opstatni niestety zostal pokonany przez hinduskiego zapasnika i o treningu tych ostatnich(hinduskich zapasnikow)warto kidys wspomnien Nawet ostatnio Amerykanie do niego waracaj ale to tak na marginesie
Napisano Ponad rok temu
ok trzymaj sie jarek do nastepneo razu na forum
Napisano Ponad rok temu
a to wkurwiles mnie bylo do kongkonga jesli jestes z targowka i trenowales u Mirka to zamknij morde
taaa bo co ?
jedyny plus że wreszcie zacząłeś normalnie pisać
machałem z Mirasa - fakt od Jego pierwszego treningu w wawie - i go lubie - jaki to ma związek?
a w tej chwili mieszkam na Bródnie - jeśli to uważasz a Targówek to pewnie chodzi Ci o mnie , tyle że ja zawsze uważam się za chłopaka z gocka - w końcu na moich oczach wyrósł jak na pekin do budy przez łąkę popierdalałem 8)
a na koksie znam się bardziej niż Ty - ale zawsze możesz spóbować mnie przekonać że nie mam racji.
Napisano Ponad rok temu
uuoo jezu, zamknij ten temat bo sie znowu zaczyna
Co sie zaczyna? Temat mysle jest caly czas aktualny drogi panie, artykułami o Hoffmanie sprawy sie nie zalatwi, tylko konkrety albo wóz albo przewóz- bez tajnych technik i legend o opatach których nie było.
To nie film z jackie Chanem tylko rzeczywistosc.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Broń w KF
- Ponad rok temu
-
Początkujący
- Ponad rok temu
-
Budapeszt 2004
- Ponad rok temu