Ochraniacze kolan- jak znalezc pasujace?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak poważnie, jesteś widzę całkiem leniwy, nie chcesz sam nic z tym zrobić, kupiłeś i myślisz że będzie pachniało lawendą a tu zonk. czasami trzeba samemu pokombinować, tu coś uciąć albo dodać.
ale idź do sklepu idź, bo straszna rzecz jak cos się zsuwa z kolan.
Napisano Ponad rok temu
zrób ołowiany odlew kolan i idź do pasmanterii - tam ci uszyją ładne łatki i już masz ochraniacze.
a tak poważnie, jesteś widzę całkiem leniwy, nie chcesz sam nic z tym zrobić, kupiłeś i myślisz że będzie pachniało lawendą a tu zonk. czasami trzeba samemu pokombinować, tu coś uciąć albo dodać.
ale idź do sklepu idź, bo straszna rzecz jak cos się zsuwa z kolan.
Stary nie zasmiecaj mi tematu jak nie wiesz nawet jak ochraniacze kolan wygladaja, uciac dodac- ech zwlaszcza ze z pianki takiej jak w strojach dla nurkow sa zrobione
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tro co z tego że z pianki - zyjemy w średniowieczu ? zero motywacji widzę, straszne - kupić i oddać bo nie działa. zresztą zrobisz co chcesz, ale jeśli nie chciałes porad to czego ? nie powiem ci jak je przyciąć i pomalować, mówię tylko żebys pomyślał, na pewno się da. leniwcu.
nie na ja piernicze jak zaraza dopieprzasz sie do kazdego tematu, po co mam przerabiac jak zaplacilem 120 zl za to zeby byly dobre a nie po to zeby przerabiac, niektorzy zamiast fizycznie robic mozgu uzywaja i ida do sklepu wymienic na mniejsze jak sa zbyt duze zamiast ciac je
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...
...
...koncz
Ochraniacze na kolanka zawsze sie troszke zsuwaja, a wszystko przez to ze kolanko jest czasem zgiete, a czasem proste
Napisano Ponad rok temu
poz.
Napisano Ponad rok temu
ale się nie zsuwają i sa całkiem w porządku do walki w parterze - kolan nie mam już obitych / obtartych :wink:
(ale przed kupnem przymierzałam je w sklepie)
Napisano Ponad rok temu

PS. Hyakusen daj spokój, bo męczą mnie twoje komentarze. Nietylko mnie zapewne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
! pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
Być może mój post nie bedzie zbyt przydatny, ale co tam.
Dla jednostek SWAT zaprojektowano ochraniacze nowego typu wykonane z pianki neoprenowej o grubosci ok 10mm. tzrymają sie zajebiscie i msyle ze moglyby sie nadawac. ja na każdej akcji mam ochraniacze-nie zsuwają sie ani ich nie czuje.
ochraniacze takie można kupić w lepszych sklepach z wypsażeniem taktycznym. napewno będą na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
bij mnie, rżnij mnie i mów mi brzydkie słowa po niemiecku :-)
Napisano Ponad rok temu

jestes bogiem [tylko wyobraz to sobie]
Napisano Ponad rok temu

ale fajnie:D
postawicie mi piwko
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
czegoś tu zabrakło
- Ponad rok temu
-
Crazy Monkey sparing Rodney King
- Ponad rok temu
-
Relacja z Gali Sportów Walki w Bytomiu
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Rodney'em Kingiem cz1
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o trappingu czy jest to realistyczne?
- Ponad rok temu
-
Idiotyzm Eskk - kurs TKD
- Ponad rok temu
-
bjj czy kravmaga?
- Ponad rok temu
-
kravmaga czy bjj?
- Ponad rok temu
-
Plan treningów na wakacje