raz jeszcze wawka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nawet taki wątek gdzieś tu był.
Napisano Ponad rok temu
Powinnaś skorzystać też z googla.
Napisano Ponad rok temu
Mam w zasadzie 1 bardzo wygórowane rządanie... żeby sensei był trzeźwy na zajęciach i najlepiej przed nimi też :wink: , potem już nie musi... jego wola...
Przykro mi, ale bez wódki tego badziewia nie da się ćwiczyć. Musisz wybaczyć bednemu sensejowi
A tak poważnie, to bardzo jestm ciekaw, który to sensei prowadził w Wawie zajęcia po pijaku
Napisano Ponad rok temu
Są dojo sensei Hoffmanna
Jest budojo naszej Szanownej Redakcji
Jest klub Soto państwa Sowińskich
Jest Stowarzyszenia Aikido imć "Pająka"
Jest też chyba Iwama Ryu
Są Chłopaki od pana Wysockiego
A ty mówisz że nie znalazłeś oj wyjątkowe lenistwo ale to chyba sprawa tego że lato już nadejszło
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pancer proszę o wybaczenie
Ale to dlatego ze mam do warszawy 250km
Jeszcze raz Pancer wybacz
No i niech wybaczą mi wszycy których też pominołem
Napisano Ponad rok temu
chciałam coś godnego polecenia z rąk szanownego audytorium.... a słupów u mnie na wsi nie ma, a obecnie te autobusy do centrum to chyba o mnie zapomniały....
"Styl Pijanego Mistrza" prezentował (żeby nie było że się czepiam) kilka razy sensei R. Hoffman, po jego zajęciach wychodziłam odurzona zadechem, a nie wszelako rozumianą urodą czy umiejętnościami...
Napisano Ponad rok temu
Biję się w pierś za moje nieudacznictwo, oby tylko dało poprawę... :wink:
chciałam coś godnego polecenia z rąk szanownego audytorium.... a słupów u mnie na wsi nie ma, a obecnie te autobusy do centrum to chyba o mnie zapomniały....
"Styl Pijanego Mistrza" prezentował (żeby nie było że się czepiam) kilka razy sensei R. Hoffman, po jego zajęciach wychodziłam odurzona zadechem, a nie wszelako rozumianą urodą czy umiejętnościami...
uuuuuu - no to się zacznie. tylko czy ja dobrze zrozumiałem? R.H. prowadził zajecia NA BANI????
Napisano Ponad rok temu
Matko jedyno, ćwiczyłem u niego jakieś 7-8 lat i nigdy się coś takiego nie zdarzyło, fakt, że to było bardzo, bardzo dawno temu, może mu się coś pozmieniało...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kontynuujcie ten temat, prosze...
I po nazwiskach
Jak sie rozkreci, to moze tez jakas smaczna historyjke od siebie dorzuce :wink:
Napisano Ponad rok temu
Serce Jusi po majówce powinno byś w tym temacie twarde jak stalNo nie złamiesz serce Jusi :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
małe pomieszczenia..
- Ponad rok temu
-
1.Ukemi waza: Maekaitenukemi 2.Aihanmi katatetori:Kokyudosa
- Ponad rok temu
-
Deru kugi wa utareru
- Ponad rok temu