GREY ICE JUMBO CUSTOM
Napisano Ponad rok temu
A otwory? Metalotermity mi wygryzły! Myślałem, że to oczywiste.
Widzisz, jakoś nie obrażam się na Ciebie, tylko się śmieje. Jak smarkacz. W końcu gówniarz jestem. Ciesze się jak dziecko że mi biją pokłony bo mam straszne kompleksy i tu na forum muszę się dowartościować i jestem graczem z najwyższej półki z zabawkami, miedzy misiem a klockami.
Chcesz zdjecie mojej wiertarki? Spoko, mogę wrzucić. Mogę jeszcze zrobić zdjęcia mojego elektrycznego czajnika i mikrofalówki. Są mi niezbędne przy pracy.
To miło, że wiesz jaki ze mną problem. Ciesze się, że z radością komentujesz moją pracę, nie wiedząc ile wysiłku kosztowało mnie uzyskanie ostatecznego wyglądu tego noża. Hmmm, a może Cię jakaś duma ślusarska uwiera, że ktoś coś może ręcznie zrobić?
W sumie, jakbyś uważnie się przyjrzał i wiedział cokolwiek w kwestii robienia noży, zauważyłbyś, że Mamba technicznie była trudniejsza do zrobienia niż komentowany przez Ciebie nóż. Dłuższa, trudnieszy szlif i fałszywe ostrze. Pewnie jakbym ją wypiaskował, to też byś mnie po uszach trzepnął.
Nie ubędzie mi żadnej chwały, bo nie muszę przed kolegami z forum wciskać kitów. Nie mam takiej potrzeby. To oczywiste, że otwory zrobiłem wiertarką i chyba nie musiałem o tym pisać.
!! LUDZIE, OTWORY ZROBIŁEM WIERTARKĄ!! wybaczcie....
Napisano Ponad rok temu
Jumbo, fajny nóż i wiesz o tym.
Kedryk, a ty troszkę wyhamuj, man...
Napisano Ponad rok temu
ja nie twierdze ze zle zrobiles ten noz, ze sie nie napracowales... chyle czola przed tym, naprawde... chodzi mi tylko o to ze wielu ludzi tutaj cos dla siebie robi i szuka wskazowek wlasnie na tym forum. jak nie chcesz powiedziec jak co zrobiles to nie pisz nic tylko daj fote... ale nie wmawiaj innym bajek, bo po co? maja sobie wmowic ze sa przy tobie małozdolni?
jest tu paru gosci ktorzy robią swoje i nie dorabiaja mitów do swej pracy, a dodatkowo chetnie dziela sie praktycznymi wiadomosciami. ja wielu rzeczyo nozach dowiedzialem sie wlasnie z lektury ich postów. /Tlim/
to tyle, wiecej nie bede z toba polemizowal,
dziekuje za uwage
ps. Kooniu - twoje cudenka to inna kategoria, do tego nie trza pilnika tylko pół litra... zeby nie było - fajne są.
zdravim
K.
Napisano Ponad rok temu
skąd ty się k...a urwałeś, co...?
szkoda czasu na ustosunkowywanie sie do twoich "mądrości, doświadczenia itd" - ale dwa słowa ogólnego komentarza...
Jak dorośniesz, to może zrozumiesz, że OCENIAĆ innych to pierwszy krok do tego, aby z NIKIM się nie tylko nie dogadać, ale na dodatek się zeszmacić... czego naprawde Ci nie życzę, bo z natury raczej dobrze życzę innym..
...wydaje mi sie, że faktycznie powinieneś pozostać w ramach specjalności w której zdobyłeś paruletnie, jak pieszesz, doświadczenie! Tak będzie lepiej... naprawdę
Napisano Ponad rok temu
Kedryk pobaw sie troche narzedziami ....zobaczysz ,ze sie da ,jak czlowiek caly czas tylko klucze dorabia to ma zamkniety umysl na inne rzeczy
Napisano Ponad rok temu
pozdrowiska!
Napisano Ponad rok temu
niestety zaraz muszę spadać z sieci więc nie zdążę niestety oczyścić tego tematu z błota, ale najpóźniej w piątek będę spowrotem on-line. Dla pewności, że już dalej nie będzie pyskówki zamykam temat do czasu jego odchwaszczenia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Iaito
- Ponad rok temu
-
Trochę przydatnych linków
- Ponad rok temu
-
pozazdroscilem pieknych sztyletow
- Ponad rok temu