Niedzielne popołudnie w Kraju Kwitnącej Wiśni
Napisano Ponad rok temu
Centrum Handlowym Blue City, Al. Jerozolimskie 179, Poziom -1
20 czerwca (niedziela) godz. 14.00 - 18.00
W programie między innymi:
- pokazy walk wschodu w wykonaniu Klubu Bodojo pod auspicjami Jerzego Pomianowskiego byłego Ambasadora Rzeczpospolitej w Japonii: Ken Jutsu - walka tradycyjnym mieczem japońskim oraz pokaz Aikido w wykonaniu dzieci- pokaz tradycyjnego tańca Butoh
- prezentacja wraz z degustacją specjałów kuchni japonskiej - w menu nie tylko sushi!
- pokaz i nauka orientalnej sztuki składania papieru - Origami
- prezentacja oferty kosmetyków japońskich Kanebo - makijaże i konsultacje wizażysty
- pokaz dodatków DVD z filmu "Ostatni Samuraj"
- konkursy i nagrody dla całej rodziny
Napisano Ponad rok temu
jak sie ludziki naogladają to tez będą chcieli spróbować :wink:
Napisano Ponad rok temu
Nie wiesz, że Budojo promuje model szeroko rozumianego Aikido? Ciekawe kiedy włączą origami do wymagań egzaminacyjnych?a gdzie nauka orientalnej sztuki składania agresorów - AIKIDO?
Napisano Ponad rok temu
Nie wiesz, że Budojo promuje model szeroko rozumianego Aikido? Ciekawe kiedy włączą origami do wymagań egzaminacyjnych?a gdzie nauka orientalnej sztuki składania agresorów - AIKIDO?
pff - origami to jeszcze nic - gorzej jak wprowadzą drzewka bansai. egzamin na 6 kyu - 5 lat (no zanim to wyrośnie......) :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pielęgnujemy drzewko w naszym ogródku.
Zajęcia prowadzi 7 dan shihan Światowej Unii Bonsai (Hombu Dojo w Siedlcach) Ryszard Motyka 8)
Napisano Ponad rok temu
Bonsai już jest!
Zajęcia prowadzi 7 dan shihan Światowej Unii Bonsai (Hombu Dojo w Siedlcach) Ryszard Motyka 8)
qurteczka - mam nadzieję, że zajęcia z bansai są obowiązkowe dopiero o 5 dana :wink: :wink:
a tak na marginesie i z całym szacunkiem dla mistrza, ale by se mógł nazwisko albo imię zmienić bo mu inicjały złe wychodzą...
Napisano Ponad rok temu
Bonsai już jest!
Dlaczego akurat w Siedlcach??
Napisano Ponad rok temu
Moze dlatego ze Pan Ryszard tam wlasnie mieszka? :roll:Dlaczego akurat w Siedlcach??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wino, a jesli wino to tylko Bordeau. A jesli Bordeau to tylko Pomerol. Rocznik 1987.Jakieś sugestie? :-)
Napisano Ponad rok temu
Będzie. Cieplutka. bleeeea Sake bedzie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To brzmi jak "orkiestra przeciwlotnicza"......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kilka fotek z pokazu, w tym wachlarz w użyciu 8) 8)Wachlarz bojowy???!!!
To brzmi jak "orkiestra przeciwlotnicza"......
tu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje, że kosmetyków reklamowanych podczas imprezki też używałeś i że puder nie ciemniał na szacownym liczku z powodu zbyt gwałtownych ruchów :wink:kilka fotek z pokazu, w tym wachlarz w użyciu 8) 8) ]
A ten wachlarz na zdjęciu to raczej przypomina mi zwinięta gazetę w natarciu na uprzykrzoną muchę 8O 8) Ale ja tam niewiele wiem o wachlarzach :wink: Mnie wachluja odaliski
Łabedź (niemy z zachwytu) :wink:
Napisano Ponad rok temu
To żaden wachlarz, jeno Redakcja wybrakowaną brykę kupiła i musi mieć jakąś klime w środku :wink: , a że korzenie historyczne japońskie to rozwiązanie nasuneło się same.A ten wachlarz na zdjęciu to raczej przypomina mi zwinięta gazetę w natarciu na uprzykrzoną muchę 8O 8)
Łabedź (niemy z zachwytu) :wink:
Możliwe, że na następnym pokazie będzie obrona wycieraczką albo chłodnicą..... :wink:
Pancer (stawiający na klime naturalną czyli uchylone okno)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Inwencja Twórcza
- Ponad rok temu
-
na aikido można zarobić :)
- Ponad rok temu
-
Aikido w Białymstoku
- Ponad rok temu