owosienie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Choć ja osobiście wolę się umyć i zastoswać dobry antyperspirant,wygolone pachy u mężczyzn jakoś mi się kojarzą z określoną orientacją seksualną...
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie zapach potu nie jest cechą osobniczą. Geny nie mają tu nic do rzeczy, bardziej stan zdrowia, odżywianie i oczywiście higiena, a mycie i antyperspiranty lepiej działają na wygoloną skórę. Kojarzenie zabiegów higienicznych z homoseksualizmem to lekka przesada, zresztą to się zmienia, bo całkiem niedawno prawdziwy maczo nigdy nie poszedłby do kosmetyczki, czy nie kupił kremu pielęgnacyjnego.
U osób, które "zacierają" się i muszą się talkować lub coś w tym stylu jest to po prostu konieczność. Zresztą nie trzeba codziennie, raz na kwartał przynosi zadowalające efekty zapachowe.
Mesjasz - po 2 godzinach treningu raczej nie ma znaczenia jak dokładnie się umyłeś, czy jakiego antyperspirantu użyłeś. Zresztą aluminium chlorhydrate (głowny składnik antypersp.) nie na każdego działa równie skutecznie.
Sorry za off-topa, ale obecnie coraz większą popularność zyskuje tzw. botox, czyli zastrzyki z jadu kiełbasianego (serio), które na jakieś pół roku dość skutecznie przeciwdziałają nadmiernemu poceniu.
Pozdr
Art3ule
Napisano Ponad rok temu
raczej chodzi o względy chigieniczne,bakterie odpowiedzialne za przykry zapach potu mają tendencje do osiadania na włosach pod pachami...
No właśnie sam pot jest praktycznie bezwonny. A rozkładający się pot to już inna bajka. To co wyżej napisałeś jest absolutną prawdą, dlatego tez goli się pachy, po to aby pot nierozkładał się tak intensywnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie, załozyciel tematu nie umie porawnie pisać.Czy oWOSienie [jak w temacie] to jakies zmiany zachodzace pod wplywem kolegi WOSa ?
Temat głupi. 8)
Napisano Ponad rok temu
Sory wos ale jakos mnie to rozbawilo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uwazam jak kto woli. Druga sprawa to poruszona juz wczesniej kwestia higieny, ja np. jak mam klaki pod pacha to nie moge normalni cwiczyc strasznie mi doskwiera ten pot. Co jakis czas przycinam paszke (nie gole), chociaz na wakacje chyba sproboje 1raz pojechac na zero :-D
Jeszcze wchodza w gre kobiety jedne wola naturalnych facetow inne lekko przycietych itp. gusty, gusciki Jak Ci bardzo przeszkadzaja to przytnij jak nie to zostaw, ale jedno jest pewne napewno bedziesz sie mniej pocil...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
blackgirl
Napisano Ponad rok temu
Pewnie nikt z nas o takim wymogu nie słyszał....gdy patrze na wlaki np. vale tudo to zauwazam ze zaden z fighterów nie ma owłosienia pod pachami?? czy to jakiś wymóg czy coś ... jest to czysty przypadek
W usa talie futerka sa niemedialne Owłosienie kojarzy się większości z nich z brakiem higieny. Ja bym postawił jednak na wymóg telewizji lub organizatorów, być może nawet i nieformalny.
Napisano Ponad rok temu
e no w ogóle to w przypadku laski żenada futro...tez nie wyobrazam sobie chodzenia w futrze
pozdrawiam
blackgirl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
koleżanka twierdzi, że wielu mężczyzn powinno się golić, bo w ich przypadku "cenny jest każdy milimetr"
poddaję kolegom pod rozwagę...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
3 tygodniowa przerwa i jej konsekwencje.
- Ponad rok temu
-
Jedzenie na miescie - chociaz troche zdrowo ;)
- Ponad rok temu
-
mazindol ???
- Ponad rok temu
-
Rozbliźnić skóre?
- Ponad rok temu
-
Szybkie jedzenie
- Ponad rok temu
-
Brzuszek