Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A zatem Matador ma rację dopytując się Shafta o konkrety.Bez usadnienia swojego stanowiska Shaft rzeczywiscie może być posądzony o gołosłowność
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sorki! ale to nie do mnie to pytanie!A zatem Matador ma rację dopytując się Shafta o konkrety.Bez usadnienia swojego stanowiska Shaft rzeczywiscie może być posądzony o gołosłowność
Przepraszam, Zwierzu, ale coś ten, tego... trochę nie tak. Matador jak walnięty dopytuje się o to czy Shaft postawiłby kasę na Sawickiego gdyby ten miał walczyć, czy raczej nie. Możesz mi wyjaśnić jaki konkretnie ma to wpływ na istotę zagadnienia? Czyli, przypominam BJJ vs. KM.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
A konkretnie w czym ma matador rację? Jakie on podał konkrety? Bo ja ich nie zauważyłem.A zatem Matador ma rację dopytując się Shafta o konkrety.Bez usadnienia swojego stanowiska Shaft rzeczywiscie może być posądzony o gołosłowność
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do bjj to powiem, że każda szanująca sie szkola bjj uczy stójki, uderzenia, kopania i robi to lepiej niż każda szkoła krav magi, bo bazuje na trenerach kick- boxu lub muay thai. I to nie są słowa ściągnięte z sufitu.
Napisano Ponad rok temu
Bo to jest forum dyskusyjne a my chcemy dyskutować, nie mamy jednego zdania na wszystkie tematy, poza tym intereesują nas odpowiedzi spoza naszego grona...skoro regularnie spotykacie sie i rozmawiacie to po jaką cholere jeszcze wysylacie do siebie nawzajem posty na forum??
sądząc po niektórych postach (nie obrażając tu nikogo) że panuje poziom gówniarstwa,raczej nie zachęcający do spotkań w realu.....bo i po co??Kto ma czas , potrzebę i chęć -pewnie będzie miał ochotę na takie spotkania i rozważania który styl jest lepszy
Ja osobiście z takich rozważań wyrosłem wiele lat temu
Taki środek stylistyczny nazywa się metaforą(użytą specjalnie dla pokazania poziomu niektórych), ale widzę,ża raczej nie powinienem był tego używać, bo nie wszyscy potrafią zrozumieć...A skoro piszesz o zabawach UPSSS!
w piaskownicy
to wybacz ..........ale ja wysiadam!.........miłej zabawy!
Napisano Ponad rok temu
Gadasz glupoty. Po pierwsze nie wiesz jak jest w kazdej sekcji bjj i km bo w kazdej sekcji nie byles.
Po drugie bjj skupia sie na walce w parterze, a nie na kopnieciach i uderzeniach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie mówię że są nieskuteczne w ogóle. Wbrew pozorom nie najeżdżam na krav magę. Uważam że jest to pięknie przemyślany system.To nie są sztuczki, to są metody, które opracowano w celu wydostania adepta z beznadziejniej sytuacji. Zakładam, że niestety nie mają wysokiej skuteczności, mi się naprzykład udało, ale wiesz- mam za sobą wiele innych treningów i jako takie doświadczenia w temacie. One zawsze jakoś tam zwiększają twoją orientację i obycie z sytuacją. Nie przekreślałbym ich za to.
Napisano Ponad rok temu
Ale jak poczytasz parę stron wcześniej to zobaczysz, że niektórzy fascynaci krav magi twierdzą że zawsze sobie poradzą wsadzając palce do oczu albo innymi "sposobikami" które tak naprawdę w realnej walce nic im nie dadzą.I to wszystko
Napisano Ponad rok temu
"środek stylistyczny"Bo to jest forum dyskusyjne a my chcemy dyskutować, nie mamy jednego zdania na wszystkie tematy, poza tym intereesują nas odpowiedzi spoza naszego grona...skoro regularnie spotykacie sie i rozmawiacie to po jaką cholere jeszcze wysylacie do siebie nawzajem posty na forum??
sądząc po niektórych postach (nie obrażając tu nikogo) że panuje poziom gówniarstwa,raczej nie zachęcający do spotkań w realu.....bo i po co??Kto ma czas , potrzebę i chęć -pewnie będzie miał ochotę na takie spotkania i rozważania który styl jest lepszy
Ja osobiście z takich rozważań wyrosłem wiele lat temu
My też, ale na potrzeby niektórych możemy się zniżyć. A mnie z koleji posty niektóych zachęciły do tego,żeby przyjść i nie zawiodłem się...Taki środek stylistyczny nazywa się metaforą(użytą specjalnie dla pokazania poziomu niektórych), ale widzę,ża raczej nie powinienem był tego używać, bo nie wszyscy potrafią zrozumieć...A skoro piszesz o zabawach UPSSS!
w piaskownicy
to wybacz ..........ale ja wysiadam!.........miłej zabawy!
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu