Dlaczego warto kupić dobry nóż... :)
Napisano Ponad rok temu
NIE KUPUJCIE TANDETY!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ma sie co śmiać... bo to naprawdę jest zaleta! :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bynajmniej nie jestem za kupowaniem takowych, ale jak ktoś uważa inaczej to takimi argumentami i tak do niego nie przemówisz.
A swoją drogą, czytałem ostatnio na "jednym" anglojęzycznym forum o problemach jakie miał pewien człowiek. Kupił nóż CRKT , który o ile dobrze pamiętam był fabrycznie tępy. Kiedy zwrócił się z tym do serwisu, po kilku mailach i rozmowach telefonicznych dostał odpowiedź ,że mogą go naostrzyć za $15...co stanowiło ok. 1/3 wartości noża (o ile mnie pamięć nie myli), pomijając koszty jakie poniósł na telefon. Efekt końcowy był taki ,że ów człowiek sprzedał wszystkie noże tej firmy jakie posiadał :wink: Cały wątek był o wiele dłuższy, niestety nie pamiętam szczegółów, a oryginalnego postu nie mogę teraz znaleźć.
Tak więc różnie to bywa...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W przypadku Gerbera wszystko było za friko - śrubki, przesyłka... Jedyny wysiłek z mojej strony, to przetłumaczenie i wysłanie maila.Ile wynoszą koszty przysłania np. takich śrubek i kto je ponosi???
Napisano Ponad rok temu
Moje Microtechy jutro jada priorytetem do Pitera - mam pelne zaufanie do naszego krajowego serwisu MT
Nie zapomnij ubezpieczyć paczki, bo jeszcze ktoś po przeczytaniu tego, przyczai się na kuriera/listonosza... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Albo kurier/listonosz przyczai się na paczkę...Moje Microtechy jutro jada priorytetem do Pitera - mam pelne zaufanie do naszego krajowego serwisu MT
Nie zapomnij ubezpieczyć paczki, bo jeszcze ktoś po przeczytaniu tego, przyczai się na kuriera/listonosza... :wink:
Napisano Ponad rok temu
To tak, jakys chcial Włochom tlumaczyc co to pizza
Napisano Ponad rok temu
Hmm... przekonać chciałbym jedynie "nieoświeconych". :-)swoja droga Sid kogo Ty chcesz przekonac ? Nas, bywalcow magii stali ?
To tak, jakys chcial Włochom tlumaczyc co to pizza
Prawda jest taka, że paczka ze śrubkami tak mile mnie zaskoczyła i ucieszyła, iż musiałem się tym z wami podzielić :wink:
Poza tym, czuję pewną sympatię do tej firmy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A kto mi przyśle pocztą NOWE PALCEZ drugiej strony za cenę dobrego noża ,można kupić kilka/naście/dziesiąt... tandetnych ,wtedy może Ci się nawet ostrze połamać i nie będziesz musiał się martwić, czy też wysyłać maili do serwisu...tylko weźmiesz drugi egzemplarz :wink:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A kto mi przyśle pocztą NOWE PALCEZ drugiej strony za cenę dobrego noża ,można kupić kilka/naście/dziesiąt... tandetnych ,wtedy może Ci się nawet ostrze połamać i nie będziesz musiał się martwić, czy też wysyłać maili do serwisu...tylko weźmiesz drugi egzemplarz :wink:
Pozdrawiam
a po cholerę? starych se doszyć z powrotem nie możesz...? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Fiutem chyba..A kto mi przyśle pocztą NOWE PALCEZ drugiej strony za cenę dobrego noża ,można kupić kilka/naście/dziesiąt... tandetnych ,wtedy może Ci się nawet ostrze połamać i nie będziesz musiał się martwić, czy też wysyłać maili do serwisu...tylko weźmiesz drugi egzemplarz :wink:
Pozdrawiam
a po cholerę? starych se doszyć z powrotem nie możesz...? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
spyderco tri angel-awaria:(
- Ponad rok temu
-
Noże kuchenne fiskars
- Ponad rok temu