Mono + CP
Napisano Ponad rok temu
Mono + CP + glutamina + białko jak to dawkować ?
Napisano Ponad rok temu
Kreatyny:
Dzień treningowy: rano porcja CP, 30 min. przed treningiem 6-8g mono, po treningu porcja CP.
Dzień nie treningowy: rano porcja CP, 8 godzin później 6-8g mono.
Glutamina:
Można dawkować na wiele sposobów, w zależności od tego ile jej masz i ile razy dziennie chcesz ja przyjmować
Białko:
Wedle braków w diecie to też już zależne od Ciebie.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Połączenie najbardziej OK
Kreatyny:
Dzień treningowy: rano porcja CP, 30 min. przed treningiem 6-8g mono, po treningu porcja CP.
Dzień nie treningowy: rano porcja CP, 8 godzin później 6-8g mono.
Glutamina:
Można dawkować na wiele sposobów, w zależności od tego ile jej masz i ile razy dziennie chcesz ja przyjmować
Białko:
Wedle braków w diecie to też już zależne od Ciebie.
Ok a mam pytanie bo mam jeszcze troche mono inko spor oraz vitalmax'u tego drugiego wiecej ok 1/3 pudełka starczy na taki cykl czy lepiej kupić np multipower jakieś większe opakowanie ?
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem ile tego masz gramów dokładnie, ale jak mono będziesz brał tylko raz dziennie po 6-8g to podejrzewam że Ci wystarczy.Ok a mam pytanie bo mam jeszcze troche mono inko spor oraz vitalmax'u tego drugiego wiecej ok 1/3 pudełka starczy na taki cykl czy lepiej kupić np multipower jakieś większe opakowanie ?
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze jedno a ZMA opłaca sie dokładać do tego czy juz lepiej sie tak nie faszerować jak na jeden cykl?Nie wiem ile tego masz gramów dokładnie, ale jak mono będziesz brał tylko raz dziennie po 6-8g to podejrzewam że Ci wystarczy.
Napisano Ponad rok temu
ZMA można dorzucić teraz, ale lepiej Sobie zostaw po cyklu kreatynowym.Jeszcze jedno a ZMA opłaca sie dokładać do tego czy juz lepiej sie tak nie faszerować jak na jeden cykl?
Napisano Ponad rok temu
A glutamine wezme trec np 940 mg w kap i tego sie bierze chyba od 2-4 kap do kreatyny czy lepiej w proszku np ?ZMA można dorzucić teraz, ale lepiej Sobie zostaw po cyklu kreatynowym.
Napisano Ponad rok temu
A glutamine wezme trec np 940 mg w kap i tego sie bierze chyba od 2-4 kap do kreatyny czy lepiej w proszku np ?
Może być w tab.
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
lub
W zależności ile masz kasy, przeważnie bardziej opłaca się kupić w proszku niż w tabach, gdyż wyprodukowanie tabów trochę kosztuje.
Napisano Ponad rok temu
Ok wielkie dzięki , mam jeszcze pytanie odbiegajace od tematu omega 3 , nie za bardzo przepadam za rybami a do obiadu np kurczak + ryż warzywa dodaje łyke oleju lnianego można też brać to w tabsach ?ja najbardziej lubię kreatynę w proszku ale to jeszcze zależy jaka to forma kreatyny. Jeśli chcesz kupić glutaminę z Treca do bierz tą:
lub
W zależności ile masz kasy, przeważnie bardziej opłaca się kupić w proszku niż w tabach, gdyż wyprodukowanie tabów trochę kosztuje.
Napisano Ponad rok temu
TAK, można ale same omegi 3 to trochę mało... Poszukaj omegi 3,6 i jeszcze jak będą 9 - Trec robi takie zestawik i pewnie inne firmy równieżOk wielkie dzięki , mam jeszcze pytanie odbiegajace od tematu omega 3 , nie za bardzo przepadam za rybami a do obiadu np kurczak + ryż warzywa dodaje łyke oleju lnianego można też brać to w tabsach ?
Napisano Ponad rok temu
Cos takiego ?TAK, można ale same omegi 3 to trochę mało... Poszukaj omegi 3,6 i jeszcze jak będą 9 - Trec robi takie zestawik i pewnie inne firmy również
I do tego ta glutamina
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie to Tylko nie wiem czy kupowanie przez allegro odżywek czy supli to dobry pomysł...Cos takiego ?
Napisano Ponad rok temu
Czemu? , brałem mono , jabłczan białka od sprawdzonych sprzedawców i zawsze było okDokładnie to Tylko nie wiem czy kupowanie przez allegro odżywek czy supli to dobry pomysł...
Napisano Ponad rok temu
Czemu? , brałem mono , jabłczan białka od sprawdzonych sprzedawców i zawsze było ok
Jak masz jakiegoś sprawdzonego sprzedawce albo aukcje wystawia jakiś sklep to powinno być spoko.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli wszystko było OKej to możesz kupować dalej od tych sprzedawców. Na allegro nieraz były jakieś wałki i przekręty, dlatego chciałem Cię ostrzec.Czemu? , brałem mono , jabłczan białka od sprawdzonych sprzedawców i zawsze było ok
Napisano Ponad rok temu
No tak a może masz też jakieś sklepy internetowe też sprawdzone gdzie dostane to wszystko ?=]Jeśli wszystko było OKej to możesz kupować dalej od tych sprzedawców. Na allegro nieraz były jakieś wałki i przekręty, dlatego chciałem Cię ostrzec.
Napisano Ponad rok temu