Un Yong Kim skazany
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
hahaiheiaheiaheiaheiahae
! pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
I jak taki człowiek ma być autorytetem i nauczycielem.
A jeżeli tak twierdzisz to może nie zdawaj na wyższe stopnie, zresztą kto Ci je da, przecież jesteś Freestyle. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do stopni - nie bój się, nie wszystko jeszcze na tym świecie załatwia się z obowiązkiem przynależności do odpowiednich organizacji. Są ludzie, którym nasze freestyle bardzo odpowiada, i którzy mogą nadawać stopnie. Jak mi kiedyś coś odbije, to może i będę zdawał wyżej - tyle że mam ten komfort, że sam mogę wybrać, u kogo. Na razie mam dużo czasu na przygotowania.
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.0
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy to, że Piotr Szymanowski, były mistrz świata w TKD ITF, poszedł za kratki - mocno wpłynęło na sytuację ITF w Polsce, czy nawet we Wrocławiu? Czy wojna o stołki na światowej arenie, podział ITF na 5 odłamów i odbywające się równolegle 3 mistrzostwa świata ITF w czymś osłabiły polski ITF? Dla ćwiczących ważne jest, żeby ćwiczyć w dobrym klubie, jeździć na porządne zawody w Polsce, móc pojechać na obóz, zdać egzamin, dostać za to certyfikat. To, co się dzieje na szczycie organizacji, przeciętnego trenującego niewiele interesuje.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem, gdyby rzeczywiście ludzie oceniali sztuki walki po przekrętasach na szczycie władzy, to niewiele współczesnych SW by się uchowało...
Czy to, że Piotr Szymanowski, były mistrz świata w TKD ITF, poszedł za kratki - mocno wpłynęło na sytuację ITF w Polsce, czy nawet we Wrocławiu? Czy wojna o stołki na światowej arenie, podział ITF na 5 odłamów i odbywające się równolegle 3 mistrzostwa świata ITF w czymś osłabiły polski ITF? Dla ćwiczących ważne jest, żeby ćwiczyć w dobrym klubie, jeździć na porządne zawody w Polsce, móc pojechać na obóz, zdać egzamin, dostać za to certyfikat. To, co się dzieje na szczycie organizacji, przeciętnego trenującego niewiele interesuje.
No - temu nie mogę zaprzeczyć
.0
Napisano Ponad rok temu
bez sensu!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Puchar Polski TKD (PUT) - Oleśnica 6.6.2004
- Ponad rok temu
-
Power High Kicks With No Warm-up
- Ponad rok temu
-
Taekwondo w Szczecinie
- Ponad rok temu
-
Muszę rozładować nerwy
- Ponad rok temu
-
MP ITF Lublin - kto będzie?
- Ponad rok temu
-
Trening rano/wieczor
- Ponad rok temu
-
Nowe przepisy zawodów sportowych ITF (NK)
- Ponad rok temu
-
Nowe doboki ITF (NK).
- Ponad rok temu
-
eliminacje olimpijskie Tkd
- Ponad rok temu
-
Czym kopać
- Ponad rok temu