Sayoc i bat
Napisano Ponad rok temu
Może jaki szpec przybliży temat - typ bata, techniki etc. etc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niedawno bylo seminarium sayoc gdzies w indianie, ale braklo 1) kasy 2)czasu, wiec nie pojechalem. moze nastepnym razem sie uda, wiec informacje beda z pierwszej reki.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozesz sobie rowniez whip kupic (ok 180 $).
Ha, whipa to ja mam, nawet niejednego.
Napisano Ponad rok temu
To i przemyslenia po uzywaniu txanskeigo bulla spowodowaly ze 2 kangury jada niedlugo do naszego Koonia.
Sayoc realizuje doktryne ze whip jest uzywany raz a dobrze , jeden strzal , dojscie i pozniej wrapping lub dobicie.
Jezeli chodzi o uderzenia to ameryki drugi raz nie mozna odkryc, ale techniki wrapingu jak dla mnie to inowacja , cos naprawde z czym sie nie spotkalem.
Uzywaja stock whip , ktory jest latwy w kontroli ale nie tak easy do noszenia jak bull czy snake.
JEstem generalnie bardzo pozytywnie nastawiony do mozliwosci bicza jako broni ( co ja mowie, poszczany jestem jak mysle o Kooniowych kangurach) , to naprawde zabojcza bron , niestety nie najlatwiejsza do nauki
Napisano Ponad rok temu
ja jestem samoukiem, nie zetknołem się z innymi adeptami "walki batem"( z wyjatkiem sparingu z moim kumpkem )ale ..... wszystko przedemną :twisted: liczę ze taka chwila nadejdzie !!!!!!
a na skurę Seiken to ja doczekać się nie mogę!!!!! załatwiłem wszystkie wcześniejsze zamówienia by mieć wolna głowę i ręce !!!!!!!!! :peace:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Doce Pares - cykliczny staż w Wawie, 3 lipca 2004
- Ponad rok temu
-
dlaczego nic tu się nie dzieje?
- Ponad rok temu
-
pytanie dyletanta
- Ponad rok temu
-
Escrima w Budapeszcie?
- Ponad rok temu
-
odpowiedzi na pytania do mnie
- Ponad rok temu
-
Seminarium Sayoc - review
- Ponad rok temu
-
Zmiana nazwy
- Ponad rok temu
-
Cze są jakies kluby FMA w Częstochowie??????
- Ponad rok temu
-
szukam partnerow do treningu z chicago i okolic
- Ponad rok temu
-
praca nog
- Ponad rok temu