Sine pięści
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam problem. Od jakiegoś czasu moje pięści robią się sine (prawie jak śliwka) i zimne. Z pewnością spowodowane jest to uderzaniem w worek. Czy ktoś wie, jak poradzić mam sobie z tym problemem?
Wypowiem się
Jak dla mnie to strasznie dziwne 8O . Ja w swoim żywocie kilkaset godzin przebiłem w worek, gołymi pieścmi. Zawsze potem miałem ręce purpurow-czerwone, nigdy sine.
Idź do lekarza sportowego...
...to mogą byc zabuuzenia krazenia, albo początki martwicy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak na serio to warto zapytac lekarza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Mam problem. Od jakiegoś czasu moje pięści robią się sine (prawie jak śliwka) i zimne. Z pewnością spowodowane jest to uderzaniem w worek. Czy ktoś wie, jak poradzić mam sobie z tym problemem?
uderzanie w worek raczej niema nic do tego. Cos z krązeniem masz. Moze niskie ciśnienie, niewiem. Idz do lekarza.
Napisano Ponad rok temu
wydeje się, że problemem jest niedokrwienie kończyn więc może to jest przyczyną?
pozdr
kurm
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś było takie ćwiczenie ,że mieliśmy uderzać pięściami w dłonie partnera (takie skrzyżowane dłonie ) i jakoś palcami mnie uderzył przez przypadek w wierzch dłoni i teraz mam takiego jakby żylaka już 3 tyg.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
"ja mam tylko dwie pierwsze kostki sine (skore tzn) a tak to normalny kolor dloni rozowiutki "
i nie wiem czemu mi sie ubzduralo ze na ten post odpowiadam (zanzcazam ze jako pocztakujacy malo razy w leb oberwalem )
Tak wiec watpie zeby cos pomoglo to w twoim wypadku. jak to bylo w asteriksie "moja mea culpa"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Farmacja shinobi
- Ponad rok temu
-
Szybkie i trochę dziwne pytanie
- Ponad rok temu
-
Dziwna rozgrzwka
- Ponad rok temu