Jaki adblok zastosować ??
Napisano Ponad rok temu
A teraz coś o sobie.
staż - 2,5 roku
waga - 78 kg
wzrost - 180 cm
Jest to moja pierwsza kuracja na koksach. Do tej pory diety za bardzo nie utrzymywałem . Odżywki brałem jedynie miesiąc czasu ponieważ miałem prędzej problemy z cerą ale już od dłuższego czasu jest wszystko ok .
Z góry dzięki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
Myslalem ze najpierw zdobywa sie informacje a pozniej robi sie cykl
Co ty chcesz zrobic na 10ml stan
To jest dobre " Odżywki brałem jedynie miesiąc czasu ponieważ miałem prędzej problemy z cerą ale już od dłuższego czasu jest wszystko ok " i zaraz zapierdolilem sobie kuracje a nie mam zadnego pojecia na temat dopingu - nastepny sezonoweic
Poczekaj za Laska bo ja juz nie mam sily... Pzdr
Napisano Ponad rok temu
wiem że najepierw powinno się nabrac doświadczenia przed kuracją ale jakoś tak wyszło .....mój błąd......
zamówiłem sobie tą omka i deke ....i dostałem te 10 strzałów omki i 10 ml stanazolu .
czytałem prędzej troche na różnych stronach na necie o koksach ale za dużo tego..... miejwięcej wiem jake powinienem odżywki brać ale wolałem się tu na tym forum zapytać....bo z tego co czytałem to ty MaC406 masz duże pojeńcie na ten temat...
to jak Mac406 pomożesz mi w mojej sytuacji ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
naszczescie napisal drugiego posta
no to zacznijmy tak jakim cudem dostales stanzol zamiast deki ??? nie umiesz odroznic tych dwoch srodkow???
kazdy ci powie ze najpierw latw sobie odblok a pozniej srodki na cykl nastepne do cyklu potrzebne sa odzywki i dobra dieta( to podstawa)
to jest jak juz mowilem jak bys mial ferrari a nie mial do niego paliwa!!!!!!!!
jak napiszesz 3 posta tylko nie mow ze jestes juz po 9 strzale omki i winka bo to juz bedzie porazka
pozdro dla wszystkich zyjcie dlugo i szczesliwie
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
to jak Mac406 pomożesz mi w mojej sytuacji ??
Sluchaj, podzielam zdanie Laski Nie mamy pojecia w ktorym tygodniu cyklu jestes Nie napisales jak dawkujesz ( jak wyglada Twoj cykl ).
Nastepna sprawa ile masz lat kolego Wiesz ze konczac cykl i w trakcie odblokowania mozesz dostac strasznego zapalnie skory ( przeciez chorowales na tradzik ).
Czy masz podstawowe rzeczy do cyklu witaminy, oslonki watrobowe itp ( oczywiscie zadnej diety nie masz i zadnych odzywek bialkowych ).
Napisz moze ile mozesz kasy przeznaczyc na odzywki.
Oczywiscie czy bedziesz w stanie zalatwic sobie odblokowanie Clomid/Nolvadex
Odpisz i zobaczymy co da sie zrobic.
PZdr
Napisano Ponad rok temu
Dziś bedę do niego dzwonił w sprawie odbloku i myślę że szybko mi to załatwi.
Jestem właśnie po 6 strzałach omki . Nie biorę już jej ponad tydzień bo się przeziębiłem tzn zachorowałem na oskrzela i antybiotyk biorę jeszcze. Będe go brał jeszcze dwa dni ale myśle że jeszczee tydzień sobie odpuszcze siłownie bo trche osłabiny jestem po tej chorobie. Jestem na 3 tygodniu cyklu ale jak prędzej napisałem przerwalem go .
Dawkuje w poniedziałki i czwartki . 2 strzały dałem sobie w pośladki i po 2 na barki. Wiem że koksowanie może u mnie się okazać nie do końca dobrym wyborem ale zaryzykowalem bo ćwicze juz troche czasu i juz pare miesięcy słabo mi idzie na siłowni bez prawie najmniejszych przyrostów w sile a o masie już nie wspomnę .
Nie mam żadnych witamin ani odżywek . Z kasą na te środki nie mam problemu. Tylko mi napiszcie co mam kupić .Koszty tych środków nie grają roli . Kurcze zły jestem że o tym wszystkim nie pomyśałem przed kuracją .
Napisze jeszcze może coś o sobie. Mam 20 lat lubię ćwiczyć na siłownie (wręcz kocham ) obwód mojego bicepsa to 37 w prawym i 36 w lewym . Ćwiczę 4 rzy w tygodniu. Kiedyś próbowałem utrzymać dietę ale jakoś mi to nie szło . Ale myśle że na nowo spróbuje dietę prowadzić .
Napisano Ponad rok temu
niech mac ci odpisze bo dla mnie to jest wielki zal ze nie masz pojecia nawet podstawowego
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
do cyklu powinno się stosować takie odżywki i suplementy jak :
- białko (dużo)
-gainer
-aminokwasy
-witaminy
-prozdrowotne ( omega , czosnek, witamina C, cynk)
To tak podstawowo
po cyklu :
- kreatyna najlepiej dobry stak kreatynowy
- dobrze zapodać też jakiegoś pompera przedtreningowego
- białko
-gainer
-witaminy
- dużo prozdrowotnych żebyś się nie rozchorował
-dobry buzer teścia
i wiadomo odblok
i podstawa to dieta !
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Co cie nie zabije to cię wzmocni
Napisano Ponad rok temu
Jak to wyglada :
1-3 Omnadren
4-6 Antybiotyk
7-12 Omnadren
Moja rada kup sobie Clomid, bierz przez 2tyg po 1tab przed snem odblokuj sie Zakoncz ten bezsensowny cykl
Zrob sobie 8-12tyg cykl na odzywkach.
Zobacz jakie bedziesz mial wyniki.
Przestan sie ośmieszać na forum
Nie masz zadnej wiedzy na temat kulturystyki, pewnie nawet nie wiesz to czego sluza witaminy ( jakbys wiedzial to uzywalbys do cyklu ).
Napisales "pozdro dla wszystkich fanatyków siłowni" ale Ty jestes fanatykiem ktory szybko zdechnie z braku wiedzy ...
Pamietaj nie znasz sie to sie pytaj a pozniej dzialaj.
Za brak wiedzy i bzdurne posty dzisiaj dostajesz ostrzezenie nastepnym razem bana.
Pzdr