Chyba źle rozumiecie zastosowanie tego ostrza /bez obrazy

/ ta kosa to doskonałem narzędzie przetrwania jesli dorzucimy do tego jakiś mniejszy nóż albo vika z blokowanym ostrzem to to wspaniały nóż survivalowy, nie wiem też dla czego w filmie zrobili z tego noża kawałek morderczej stali bo dla żołnierza to on tak srednio sie nadaje /luepszy sztylet :twisted: przynajmniej ja tak twierdze/Po drugie odnosze wrażenie ,ze niektórzy to mają tu troche nierówno pod lamperią :wink: sory bardzo ale ta kosa sie raczej nie nadaje do noszenia na co dzień /jest duża i ciezka/ i nie wiem dla czego wszystko kreci sie wokół mordowania i zabijania /do tego jakiś zgrabny folder sie chyba lepiej nada/a tak na marginesie wszyscy rozpisują sie na temat walki i kasowania pzreciwnika kosa a tak an prawde to mało ktoś ztad chyba walczył kiedyś na noze a co dopiero o kasowaniu pzreciwnika, troszke śmiesza mnie goscie co na codzień chodzą full metal jacket a jak pzryjdzie co do czego to i tak zabawki nie wyciągają bo albo dostaną jeszce bardziej albo to pzreciwnik skasuje ich ich własnym nozem

Sory jak kogoś uraziłem ale to poprostu moje zdanie POZDRAWIAM @LL