Nie wiem za co. Wiem jedynie ze filmik jest z Korei
Jak Japonia, jak Korea
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem za co. Wiem jedynie ze filmik jest z Korei
Napisano Ponad rok temu
dobrze ze nasze lokalne linie nie znajduja sie pod monitoringiem, bo juz pewnie niejedno kolegium by bylo za akcje z kanarami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie tu lezy caly problem..z naszej perspektywy kierowca powinien sklepac "natretnego" pasazera lub przynajmniej sie oslaniac . Niestety...sa ludzie ktorzy w takich sytuacjach nic nie robia...po prostu daja sie dobrowolnie bic...momentalnie staja sie tak ulegli ,ze mozna by im zrobic wszystko . Az wyrywa sie nam "czlowieku! rob cos !"...ale dla takich ludzi to nie jest tak oczywiste jak dla nas . Hmm mam znajomego ,ktory dokladnie w ten sposob zachowywal sie w czasie bojki . Nie robil doslownie nic aby powstrzymac lejacych go kolesi.....zajebista scena tylko ciekawe dlaczego ten kierowca zaczął się zasłaniać dopiero jak dostał juz kilka strzałów??? :wink: to jest troche dziwne a może to nagranie jest spreparowane??? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taaakk .. a potem przyleciał wielki smok i wszystkich zjadłaha zapomniałem dodać że byłem świadkiem podobnej sceny tylko że było odwrotnie to kierowca trepował pasażera :wink: chłopak wszedł i nie pokazał biletu miesięcznego i kierowca najpierw zaczął sie z nim przekamarzac a potem sprzedał mu front kicka :wink: chłopak wyleciał z autobusu kierowca zamknał drzwi a chłopak zaczał w nie z całej siły napierda***ć a kierowca ruszył i na tym sie skończyło dziwne a jednak możliwe i to w polskich liniach generalnie uważam że kierowcy w Polsce są bardzo chamscy na kursach trzeba im chyba zaczac puszczac to nagranie:)
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu