zamowienie na D2
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
sobota
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
procedury oczekiwania na realizacje sa wykanczajace ale jeszcze odrobina cierpliwosci prosze
a cóż nam zostało Ja w każdym razie czekam...
Napisano Ponad rok temu
...wydawało mi się, że po przesłaniu oczekiwań miała być informacja na temat tego ILE ma kosztować takie indywidualne zamówienie, potwierdzenie itd... szczerze mówiąc od jakiegoś czasu nie śledzę tego wątku, bo byłem przekonany, że umartł śmiercią naturalną, a tutaj się okazuje, że blacha już jedzie... czy ktoś już potwierdzał, że akceptuje koszty itd?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Właśnie po to, aby POTWIERDZIĆ, że akceptuje taką sumę! To że bodo podał cenę do informacji - to dobrze, cieszę się, co nie znaczy, że WSZYSCY którzy złożyli zamówienia się na to godzą!
Napisano Ponad rok temu
- kazdy powinien dostac wycene swojego zamowienia- czego jeszcze nie zrobilem - wiec sprowadzam na wlasne ryzyko - po prostu musialem podjac decyzje o zakupie wczesniej niz znalem ceny
wiec spokojnie - jesli ktos stwierdzi ze nie wezmie swojego zamowienia z powodu kosztow stal zostanie u mnie
przepraszam za dotychczasowy brak ceny ostatecznej - ale cena zmienila sie juz np w czasie zamowienia- i ostateczna wartosc samej stali znam dopiero od wczoraj ( zgodnie z polityka bohlera cena jest zmieniana co 3 miesiace z powodu braku stabilizacji na rynku)
Napisano Ponad rok temu
czekam na ostateczną cene i pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
podobno stal i tak nie bedzie wczesniej niz na poczatku lipca, wiec wiekszosc i tak juz nowa pensje na konto dostanie i mozliwosci finansowe na poczatku miesiaca sa z reguly wieksze
Napisano Ponad rok temu
nie bardzo wiem czy wogole moje zamowienie doszlo a jesli nie to no moze bym sie zalapal na jakis nadprogramowy kawalek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
J ak cos bedzie to daj znac :>
Napisano Ponad rok temu
też jestem chętny na kawałek jezeli zostanie po obdzieleniu tych co zamówili wcześniej.
juga
Napisano Ponad rok temu
może byś jednak coś napisał? Ktoś wcześniej napisał, że stal już jest, zamawiany był podobno cały arkusz blachy (2 x 4 m?), powinno trochę tego być..... Nie zależy Ci na szybkim odzyskaniu zainwestowanych pieniędzy? A może wszystko już się rozeszło a ja nie zauważyłem?
Byłem dzisiaj w InterStalu w Łomiankach, wybrałem parę kawałków D2, potną mi to na odpowiednie płaskowniki na jutro na 15:00. Za materiał na 7 bardzo przyzwoitych noży (ok. 300 x 40 x 5 mm) zapłacę 115 PLN czyli 23 PLN brutto za sztukę. Trwało to 10 minut - gdyby nie to, że nie chce mi się tego ciąć samemu to po takim czasie sprawa byłaby załatwiona.
A tak ogólnie to o co chodzi...? :roll:
Bataki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaka stal ?
- Ponad rok temu
-
Oplot rękojeści miecza japońskiego
- Ponad rok temu
-
Combatclaw - Sabertooth Custom
- Ponad rok temu
-
Powłoki
- Ponad rok temu
-
MAMMOTH JUMBO CUSTOM
- Ponad rok temu
-
mini szlifierki - pomocne narzędzia ?
- Ponad rok temu
-
Projekty
- Ponad rok temu
-
Kuźnia czy szlifierka ?
- Ponad rok temu
-
Hartowanie te prymitywne i te bardziej zawansowane ;)
- Ponad rok temu
-
DOSTAWCY (stal, kompozyty, śruby itp.)
- Ponad rok temu