Chciałbym zamówić dwa płaskowniki o wymiarach 300 x 40 x 6 mm. Poproszę także o kontakt z osobą posiadającą na zbyciu interesujące materiały na rękojeść.
Pozdrawiam
Bataki
zamowienie na D2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym zamówić dwa płaskowniki o wymiarach 300 x 40 x 5 mm. Poproszę także o kontakt z osobą posiadającą na zbyciu interesujące materiały na rękojeść.
Pozdrawiam
Bataki
Przepraszam za zamieszanie - powinno być dwa płaskowniki 300 x 40 x 6 mm. Chciałem poprawić błąd ale okazało się, że nie mogę ich zmieniać. Tak więc wyszło coś na kształt spamu. NIECHCĄCY.
Bataki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(...) inna sprawa ze wciaz jesszcze ida zamowienia
ok - zatem czekamy...
Napisano Ponad rok temu
Pzdr.
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Bataki a co cię interesuje??? jak jakieś ładne drewno to mam trochę "lapacho" piękne ciemne drewno-twarde ale ładnie się obrabia
Nie wiem co to jest ale jeśli uważasz że jest piękne to bardzo chętnie spróbuję. Interesują mnie kawałki mniej więcej 150 x 40 x 15 mm, sztuk 4. Jeśli masz dwa różne rodzaje to po dwa każdego. Zaplanowałem sobie nitowanie okładzin miedzianymi nitami ale jeśli wiesz gdzie kupić takie specjalne sruby "tulejkowe" o odpowiedniej długości to taka informacja bardzo mi się przyda. I na koniec pytanie za ile mogę mieć takie okładziny?
Pozdrawiam
Bataki
Napisano Ponad rok temu
Projekt poszedl na maila
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Dzięki :-)
Napisano Ponad rok temu
A tak na marginesie to kiedy będzie coś wiadomo??? bo zamówień chyba jest już dość dużo
Napisano Ponad rok temu
bo już mineło trochę czasu...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
no i gdyby ktos chcial mam dokladnie zwymiarowanego hideweaya - wszystko pieknie ladnie zwymiarowane, jakby ktos byl zainteresowany.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaka stal ?
- Ponad rok temu
-
Oplot rękojeści miecza japońskiego
- Ponad rok temu
-
Combatclaw - Sabertooth Custom
- Ponad rok temu
-
Powłoki
- Ponad rok temu
-
MAMMOTH JUMBO CUSTOM
- Ponad rok temu
-
mini szlifierki - pomocne narzędzia ?
- Ponad rok temu
-
Projekty
- Ponad rok temu
-
Kuźnia czy szlifierka ?
- Ponad rok temu
-
Hartowanie te prymitywne i te bardziej zawansowane ;)
- Ponad rok temu
-
DOSTAWCY (stal, kompozyty, śruby itp.)
- Ponad rok temu