kobiety na treningach....
Napisano Ponad rok temu
...
Ale mi znow nie chodzi o to by wysylac panie z treningow do lekarza, poprostu cwiczac ze mna chce by nie czuly sie lekcewarzone, a z drugiej strony wymagam by mialy 'oczy na okolo glowy' bo jak nie to pstryczek w nos
A jak np. cwicze z kobieta elementy samoobrony to jesli bede jej dawal fory to ona sie niczego nie nauczy, bo jesli ona mnie dotknie a ja samu sie poloze na parkiet to..., albo jesli jej robie dzwignie i nie dam jej odczuc, ze to jest skuteczne to ona sama tego dobrze nie zrobi.
--
Washi
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się, że raz w życiu można obtłuc, żeby wiedziała jak to smakuje i że warto tego unikać, ale nadal podtrzymuję że na codziennych treningach nie ma to sensu.
Pozdrawiam
Artur
Napisano Ponad rok temu
Osobiście wole uczyć sie kata od kobiet bo one wykonują każdy element dokładniej.
Ale jeżeli chodzi o sparingi to nie znosze trenować z kobietami a przynajmnie tymi które są u mnie w dojo ponieważ wszytkie gdy sie je mocniej uderzy od razu mówią jaki to ty jesteś niedobry i feee
oczywiście nie sądze że takie są wszystkie ale duża część
Napisano Ponad rok temu
jakie wredne?
toż wy sama słodycz jesteście!
.........czasami jesteśmy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze odwrotnie zazwyczaj słodziutkie ale lubimy pokazac pazurki :twisted: :twisted: pozdro dla wszystkich dziewczyn trenujacychjakie wredne?
toż wy sama słodycz jesteście!
.........czasami jesteśmy
Napisano Ponad rok temu
Również na treningu miałem szczęście spotykać dobre technicznie, twarde dziewczyny, od których można było się ciekawych rzeczy nauczyć. A co do twadości mężczyzn i kobiet - kiedyś w ostatniej fazie walki spotkałem się przypadkiem piszczelami z kobietą 5 kyu i to ja padłem na parkiet. Ona kopnęła kością i trafiła mi jakimś cudem w mięsień okrywający piszczel w taki sposób, że cały spuchł i zesztywniał tak jakby złapał go skurcz. Brrr, co za ból.
Po trzecie i ostatnie - jak widzę panie na treningach to jakoś lepiej się motywuje ;-)
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Dziewczyny są mistrzyniami w motywowaniu na trningu i dzięki im za to poklon poklon poklon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
rozciąganie i stawy
- Ponad rok temu
-
denerwujące!!!!(tsunami)