"Nie ma sensu w gownie rzezbic"

2 sprawa wszystko zalezy od predyspozycji, genetyki itp. duzo mozna by dyskutowac. Jeszcze zalezy co sie chce osiagnac itp.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czemu, ale jakos tak czytajac te wasze posty zaswitala mi w glowce postac Bruca Lee i jego rzezba, ktora wcale nie byla poprzedzona masowka
Napisano Ponad rok temu
trening na mase to spore ciezary (takie aby liczba powtorzen w serii liczyla od 6 do 12),Trening na sile - Bardzo duze obciazenia (takie zeby z 3 razy machnac w serii)
Napisano Ponad rok temu
widze ze nie jesteś obeznany w temacie. Strongmeni cwiczą na siłowni normalny masowy trening oraz cwiczą takze na specjalnej hali z sprzętem dla strongmenów.trening na mase to spore ciezary (takie aby liczba powtorzen w serii liczyla od 6 do 12),Trening na sile - Bardzo duze obciazenia (takie zeby z 3 razy machnac w serii)
Czyli jak będę robił 4 powtórzenia to mase też pójdzie trochę. Nie wierzę że trening na siłę nie podnosi masy. Taki strongmen powinien pakować na siłę a przecierz ich masa nie pozostawia wiele do życzenia.
Napisano Ponad rok temu
Czyli jak będę robił 4 powtórzenia to mase też pójdzie trochę. Nie wierzę że trening na siłę nie podnosi masy. Taki strongmen powinien pakować na siłę a przecierz ich masa nie pozostawia wiele do życzenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A po drugie-popatrz na wiekszosc strongmanow -owszem mase maja ale chyba nie o takie cos Ci chodzi???
Napisano Ponad rok temu
Do Słoniak: mowil mi
![]()
Tak swoja droga czy plywanie lepiej rzezbi cala sylwetke, anizeli rower gorski i jazda po gorzystym terenie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu