Drozda san i jego herbatka z Redakcją ;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety tylko ostatnie minuty rozmowy - i ten pokaz tamashegiri w knajpie :wink: , który z pewnością zaowocował tym, iż trochę słomy z mat znalazło się w przysłowiowych meduzach i lornetach spożywanych przez gości, chyba już sempaja Tadka.
Niesmak spowodował tylko fakt iż Szanowna Redakcja w momencie gdy profan Tadeusz chciał dotknąć miecza tylko werbalnie wyraził tradycyjny zakaz - jakże inaczej wyglądało by widowiskowe nikyo :wink:
No, i Pani Gabi spoglądałaby na naszego Bohatera z jeszcze większym uwielbieniem.... :wink:
Pancer (który zawsze uważał, że trzeba szybko spożywać bo mogą zapaskudzić danie - szczególnie na pokazach :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ze słabo ukrywaną skromnością bardzo dziękuję za miłe słowa , ale to już odgrzewany kotlet, pierwsza emisja miała miejsce w TVP2 dnia 8 maja o 19.00. A... rozumiem na TVP1 leciała wtedy wasza ulubiona dobranocka, w takim razie wybaczam spóźnione gratulacje 8)
Jakie wyrafinowane poczucie humoru
Iście dyplomatyczne
Napisano Ponad rok temu
nawet drugiego rzutu nei ogladalam
No wiesz, blackgirl, evenement swiatowy to niebyl, nikt tego nie ogladal ani za pierwszym, ani za drugim razem, i gdyby nie Wierny Labedz, przeminelo by to z Wiatrem bez echa.......tak ze nic nie stacilas :wink:
A swoja Droga, to Drozda musi byc naprawde zdesperowany, zeby robic konkurencje dobranocce za pomoca slomy. 8)
Napisano Ponad rok temu
Ja bym w ogóle zaapelował do co znamienitszych użytkownów forum, żeby anonsowali swoje popisy medialne celem poddania ich konstrutywnej krytyce :-)a moze by tak szanowna redakcja dawala jakies cynki wczesniej o takich rzeczach... zawsze by sie nastawilo magnetowid na nagrywanie :wink: a tak? nawet drugiego rzutu nei ogladalam :wink:
Napisano Ponad rok temu
no drogi Szepanie, jak nie swiatowy jak w telewizji Polonia na caly swiat poszlo... i ja tego nei widzialam :wink: ale to pewnie dlatego ze raczej nie zdarza mi sie ogladac telewizji, oprocz wiadomoscinawet drugiego rzutu nei ogladalam
No wiesz, blackgirl, evenement swiatowy to niebyl, nikt tego nie ogladal ani za pierwszym, ani za drugim razem, i gdyby nie Wierny Labedz, przeminelo by to z Wiatrem bez echa.......tak ze nic nie stacilas :wink:
no wlasnie, jakbym wiedziala o czymkolwiek wczesniej to pokusilabym sie o wlaczenie czegos innego niz rzeczonych juz wiadomosciJa bym w ogóle zaapelował do co znamienitszych użytkownów forum, żeby anonsowali swoje popisy medialne celem poddania ich konstrutywnej krytyce
Napisano Ponad rok temu
Niezle maja ci nasi polscy mistrzowie, bo przy okazji zawsze sie czegos najedza albo przynajmniej napija...
Sami ocence w jakich programach wystepuja:
Jacek Wysocki w "Barze"
Redakcja w "Herbatce u Tadka"
Andrzej B. (3 dan z W-wy) w programie "Kawa czy Herbata"
a dzis rano Marcin Velinov w programie "Pytanie na sniadanie"
Duza rozpietosc stylistyczna: od herbaty do kawy, od sniadania do baru... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
P.S. a faktycznie co do samego Aikido jakiś rzut, albo inna łąmiąca ręce technika mogła się znaleźć
Napisano Ponad rok temu
Jakas moda na aikido w polskiej telewizji nastala ostatnio.
Niezle maja ci nasi polscy mistrzowie, bo przy okazji zawsze sie czegos najedza albo przynajmniej napija...
Sami ocence w jakich programach wystepuja:
Jacek Wysocki w "Barze"
Redakcja w "Herbatce u Tadka"
Andrzej B. (3 dan z W-wy) w programie "Kawa czy Herbata"
a dzis rano Marcin Velinov w programie "Pytanie na sniadanie"
Duza rozpietosc stylistyczna: od herbaty do kawy, od sniadania do baru... :wink:
No Alu to widać, że biedny Marcin V jest najmniej zaradny, bo na śniadanie nie dostał nic do picia i jedzenia jeno pytanie :wink: Toc to nawet Jakubowska przed kmisja sledczą miała wodę do popicia tej lawiny pytań a on biedak tak o suchym pysku :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurcze, w tej TVPolonia wiedzą co dobre 8) A ja tam proponuje utorzenie specjalnego kanału z Redakcją od ranka do poźnej nocy na wizji, coby kazdy oczeta do woli mógł napaśc i wielu pożytecznych wiesci łyknac :wink: 8)wlasnie leci powtorka na TVPolonia
Napisano Ponad rok temu
wlasnie leci powtorka na TVPolonia
Kurka wodna, no to teraz chyba przyznam łabądkowi rację, to jakaś obsesja i spisek, żeby moją jakże sympatyczną postać obrzydzić społeczeństwu i rzeszy wielbicieli.
Toż to chyba 4 albo 5 powtórka, jak tak dalej pójdzie to w sondażach zaraz za kol.Lepperem się uplasuję. Tfu... na psa urok. :roll:
Chyba jak Stefan zacznę chodzić po mieście z ochraniarzami, nawet Fiodor mi nie podskoczy. 8)
Napisano Ponad rok temu
Kurcze, w tej TVPolonia wiedzą co dobre 8) A ja tam proponuje utorzenie specjalnego kanału z Redakcją od ranka do poźnej nocy na wizji, coby kazdy oczeta do woli mógł napaśc i wielu pożytecznych wiesci łyknac :wink: 8)
popieram!! Nie nalezy tez zapomniec o Radiu Mayj...tfu, tfu.....na psa urok, chcialem napisac Radio Budojo oczywiscie. Sluchacze mogli by na zywo zadawac dyplomatyczne pytania i przekazywac wyrazy uwielbienia. :peace: :peace: :peace:
Napisano Ponad rok temu
Nie zapominajmy o jakze waznym zasileniu drobna skladką funduszu budowy świątyni, tfu to samo co do Szczepana sie przykleiło i do mnie :wink: , tj chciałem rzec Osrodka Japońskich Sportów i sztuk Walki pod przewodnictwem Ojca Redaktora Prowadzącegopopieram!! Nie nalezy tez zapomniec o Radiu Mayj...tfu, tfu.....na psa urok, chcialem napisac Radio Budojo oczywiscie. Sluchacze mogli by na zywo zadawac dyplomatyczne pytania i przekazywac wyrazy uwielbienia. :peace: :peace: :peace:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Na Drodze...
- Ponad rok temu
-
modern aikido czy combat aikido
- Ponad rok temu
-
kluby
- Ponad rok temu