Nastolatkowie o sztukach walki
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Skromna madzik16:
"Trenuje taekwon-do i wydaje mi się,żre gdybym przestała to nie mogłabym żyć!!! To świetny sport,ale nie tylko mam super trenera z ktorym można porozmawiać nie tylko o taekwon-do ale również o sprawach ktore dotykają nas wszedzie...Jeżdze na zawody mam ogromną satysfakcje gdy wracam ze złotem."
Mustach
"jest jakas odmiana walki jest to połaczenie kick boksingu z naturalnymi odruchami. Polega to na tym ze walisz w goscia ile w dupe wlezie odruchami naturalnymi z dodatkiem boksu i kopanie. Tylko nie wiem jak ten styl sie nazywa. Ale według mnie jest skuteczny.
A wogóle to jest kwestia ze skini walcza jak tchórze 3 tudzież 5 na jednego. A tacy honorowi sa, dawno nie spotkałem prawdziwego skina swoja droga, tylko pozerzy, tudzież dzieci"
hose
Najlepszą sztuką walki jest wbrew pozorom boks.Słaby bokser zniszczy średniego karateke.Nie da się przewrócić na ziemie.Boks jest straszliwiwe skuteczny na ulicy.Daje pewność siebie.Na boksie trenuje się przedewszystkim kondycje.Często są sparingi .Na boksie kiedy pierwszy raz przychodzisz na trening od razu masz sparing aby cię sprawdzić.Na karate żeby walczyć z przeciwnikiem trzeba troche pochodzić
Więcej rodzynków w linkach które podałem
Napisano Ponad rok temu
Niezłe jest rownież Vale TO DO. trenuje to 5miesieczy
Napisano Ponad rok temu
A wogóle to jest kwestia ze skini walcza jak tchórze 3 tudzież 5 na jednego. A tacy honorowi sa, dawno nie spotkałem prawdziwego skina swoja droga, tylko pozerzy, tudzież dzieci"
No coza palant...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wogole wszytskie te gazetki sa okropne...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Capoeira jest najpiękniejsza ze sztuk walki i najgroźniejszym tańcem. trenujem ok. 9 miechów i to sie zgadza. Capoeira vs boks hyhy. Capoeira Won. Pozdróffka Gliwice !!
OŁ MAJ GAT!
Napisano Ponad rok temu
hehe. moze to ta grupa, ktora jest przed moim treningiem?? musze zapytacmanius15 03-05-2004 22:37
Capoeira jest najpiękniejsza ze sztuk walki i najgroźniejszym tańcem. trenujem ok. 9 miechów i to sie zgadza. Capoeira vs boks hyhy. Capoeira Won. Pozdróffka Gliwice !!
OŁ MAJ GAT!
Napisano Ponad rok temu
hose 16-03-2004 16:07
...A jeszcze ciekawszym stylem już nie walki tylko zbijania jest rosyjska samba.To samo co Krav Maga tylko że ważne jest obniżenie instynktu samozachowawczego przez co żołnierz jest jak maszyna do zabijania.Samby nie uczą w cywilu...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Napisano Ponad rok temu
hose 16-03-2004 16:07
...A jeszcze ciekawszym stylem już nie walki tylko zbijania jest rosyjska samba.To samo co Krav Maga tylko że ważne jest obniżenie instynktu samozachowawczego przez co żołnierz jest jak maszyna do zabijania.Samby nie uczą w cywilu...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ooooooooooooooooooooooooooooooo nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Napisano Ponad rok temu
Po przeczytaniu tej wypowiedzi moje zycie juz nie bedzie takie jak dawniej...bez kituu. Jak to czytam to az mi glupio ze tacy ludzie w ogole istnieja...A jeszcze ciekawszym stylem już nie walki tylko zbijania jest rosyjska samba.To samo co Krav Maga tylko że ważne jest obniżenie instynktu samozachowawczego przez co żołnierz jest jak maszyna do zabijania.Samby nie uczą w cywilu...
Napisano Ponad rok temu
"Capoeira jest najpiękniejsza ze sztuk walki i najgroźniejszym tańcem."
Napisano Ponad rok temu
Ten txt i tak rządzi
"Capoeira jest najpiękniejsza ze sztuk walki i najgroźniejszym tańcem."
Hehehehe taaa to tez dobre
Ale przyznaj Saku ze jednak rosyjska Samba jest 1 na swiecie i druga w Polsce
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Nie wszyscy 16 latkowie sa tacy :?
Napisano Ponad rok temu
Samby nie uczą w cywilu...
Tylko w tajnych szkołach tańca...i nazywają to cza-cza. :wink:
Napisano Ponad rok temu
koles fajnie fajnie taekwondo tylko ze ci to huja da na jakiegos lepszego fightera na ulicy.... nie chce sie tu przechwalac ale ja bym ci najebal:) a jestem po 2 latach treningu bjj i 1 roku kravata. Meczysz sie 9 lat i i tak tekwondo(nie chce mi sie poprawnie pisac) na ulicy czy tez w normalnej solowce huja ci da. Zapisz sie czym predzej na jakis styl chwytany bjj/zapasay/judo i do tego uderzany box/thai/kick lub daj kravke nauczy agresywnosci:)
Powodzenia pamietaj ze tekwondo daje ci zludne poczucie bezpieczenstwa:)
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Satori (Oświecenie)
- Ponad rok temu
-
Kurs instruktorski w Gdańsku.
- Ponad rok temu
-
Dni Kultury Japońskiej w Toruniu
- Ponad rok temu
-