Nastolatkowie o sztukach walki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie tak sporo... :?czytajac takie teksty od razu rosnie mi samoocena lepiej zyje sie ze swiadomoscia, ze jest sporo ludzi glupszych ode mnie..
Napisano Ponad rok temu
najskuteczniejsze to sa suche majtki na dnie morza jak je ubierzesz to jestes fajter nie do pokonania ..... ucza je robic na majtko-do
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak bede mial zly humor to bede sobie czytal ten temat :twisted:
Napisano Ponad rok temu
A może lepiej całe forum, jest "debest", te ich probemy
Jak bede mial zly humor to bede sobie czytal ten temat :twisted:
Napisano Ponad rok temu
hose 16-03-2004 16:16
Przy okazji sztuki walki jak np.boks,karate,TKD,capoire to calkiem inne sprawy niż Krav Maga czy Sambo.Te piersze służą do pokonania przeciwnika,albo wygraniu na punkty itd. A tamte dwie ostatnie i inne techniki zabijania wojskowego służą do zabicia lub wyeliminowania wroga w jak najkrótszym czasie i jak najmniejszym wysiłkiem bez względu na środki.Łamanie kości,dźwignie,duszenie i skrecanie karku to już nie jest sztuka walki i sport.To jest technika zabijania.
Wedlug tego kolesia bjj czy sambo to wylacznie tajne techniki usmiercania :blus:
Napisano Ponad rok temu
Wymiata!(...)
hose
Najlepszą sztuką walki jest wbrew pozorom boks.Słaby bokser zniszczy średniego karateke.Nie da się przewrócić na ziemie.Boks jest straszliwiwe skuteczny na ulicy.Daje pewność siebie.Na boksie trenuje się przedewszystkim kondycje.Często są sparingi .Na boksie kiedy pierwszy raz przychodzisz na trening od razu masz sparing aby cię sprawdzić.Na karate żeby walczyć z przeciwnikiem trzeba troche pochodzić
(...)
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak, pisza np. "Patrzcie, ci ludzie z forum Budo, co oni moga wiedziec o sztukach czy sportach walki. To przeciez totalni laicy. My to jestesmy"Hehe a pomyślcie sobie, że nastolatki z owego forum tak samo z Nas się śmieją
Napisano Ponad rok temu
HEHE przyszła mi do głowy pewna myśl, a mianowicie... skoro dzieciaczki debatują nad sztukami tudzież sportami lub systemami (jak kto woli) walki, no to może My założymy sobie post o np. POKEMONACH?!?
Co Wy na to???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
koles fajnie fajnie taekwondo tylko ze ci to huja da na jakiegos lepszego fightera na ulicy.... nie chce sie tu przechwalac ale ja bym ci najebal:) a jestem po 2 latach treningu bjj i 1 roku kravata. Meczysz sie 9 lat i i tak tekwondo(nie chce mi sie poprawnie pisac) na ulicy czy tez w normalnej solowce huja ci da. Zapisz sie czym predzej na jakis styl chwytany bjj/zapasay/judo i do tego uderzany box/thai/kick lub daj kravke nauczy agresywnosci:)
Powodzenia pamietaj ze tekwondo daje ci zludne poczucie bezpieczenstwa:)
To sa wlasnie ludzie ktorzy czytaja wszystkie mozliwe fora o SW i teoretyzuja zamiast sie przylozyc i cwiczyc. Jakies 2 lata temu polowa postow na wszelakich forach wygladala jak ten u gory... :roll: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ta wypowiedz poprawila mi humor na caly dzien:)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
musze przejzec archiwum, jak jezeli faktycznie w 2001 na forum padaly teksty to mozna bedzie sie niezle posmiac!
Napisano Ponad rok temu
Szczerze to nie wiem. Znalazłem to na czyjejść stronie, bez podania tytułu i mi się to spodobało. Osobiście nie jestem fanem jego prozy...Hellfire mam pytanko. Mianowicie z jakiej książki wziąłeś cytat "W twoim wypadku Bóg spieprzył robotę" S. Kinga ? Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
dick 23-08-2003 16:52
to działa na zasadzie że skośnoocy są niscy,słabi,znają sie głownie na kompach i mają małe penisy,wiec żeby nie wyginąć wymyślają różne takie rzeczy,większości osób chyba nic to nie da,na ulicy może jest przydatne,ale i tak siłownia jest lepsza
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Satori (Oświecenie)
- Ponad rok temu
-
Kurs instruktorski w Gdańsku.
- Ponad rok temu
-
Dni Kultury Japońskiej w Toruniu
- Ponad rok temu