Wreszcie w domu!
Napisano Ponad rok temu
Jak na nowicjuszkę czuję się tu dość dziwnie. Wyglądam nieco dziwacznie z odkrojonym nickiem, ale mam nadzieję, że mi wybaczycie albo, że Fiodor zmieni zdanie i odda mi jedną paulinę. Być może musi upłynąć właściwy czas, żeby to nastąpiło.
Tymczasem, będzie mi niezwykle miło, jeżeli wpuścicie mnie na Waszą matę i pozwolicie na jedno małe randori. Na początek!
Pozdrówka!
Paulina
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słoniak poklonA po co ma się później na jakimś zlocie zdiwić? Przecież: "Facet to swinia"
Napisano Ponad rok temu
Mój kolega ma fajną koszulkę z napisem "męska szowinistyczna świnia".
Tak jakoś mi się przypomniało.
Kobiety nie mają życia... :wink: Tak to jest, jak podejść do facetów miło i potraktować ich serio, nie warto... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Nie generalizowałabym. Raczej staram się zmierzać w stronę poglądu, że są jednostki warte uwagi.
Nie należy spodziewać się ( i tego bynajmniej nie robię ), że tu na forum zaraz odkryję wartościowych osobników.
Ale - warto próbować, jak odpowiedział jeden znany literat na pytanie, czy wciąż wierzy w możność zdobycia wszystkich kobiet na świecie
Paulina
Napisano Ponad rok temu
Nie należy spodziewać się ( i tego bynajmniej nie robię ), że tu na forum zaraz odkryję wartościowych osobników.
juz odkrylas esencje tego forum 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie uprzedzajcie sie tak latwo. Ja np. jestem bardzo wartosciowym czlowiekiem. I moge to latwo udowodnic!
Znam jeszcze paru podobnych, choc moze nieco mniej wartosciowych. :wink: Gdyby jednak na forum dziala sie wam jakas krzywda, to piszcie do mnie zalaczajac dowody winy danego delikwenta, juz my, moderatorzy, sobie z nimi damy rade 8)
Napisano Ponad rok temu
Nie generalizowałabym. Raczej staram się zmierzać w stronę poglądu, że są jednostki warte uwagi.
Fajnie - jednostki warte uwagi, wartościowe osobniki...
Zaraz będzie SAMCE ;-)
Napisano Ponad rok temu
Szczepan: jaka mowa
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Fajnie - jednostki warte uwagi, wartościowe osobniki...
Zaraz będzie SAMCE ;-)
ale moze chociaz rozplodowe...
Napisano Ponad rok temu
Już Cię zaczynam lubić!
Z wartościowymi ludźmi można rozmawiać godzinami i nigdy nie ma się dość! A jeżeli ów wartościowy młodzieniec jest jeszcze wysokiej klasy judoką ...
Chociaż, przyznać to należy ze smutkiem, że niestety zdecydowaną większość tej kategorii społeczeństwa tworzą zwykłe mordotłuki w kimonach.
Paulina
Napisano Ponad rok temu
wysokiej klasy uroda? cos takiego jak ja? :wink: 8)Z wartościowymi ludźmi można rozmawiać godzinami i nigdy nie ma się dość! A jeżeli ów wartościowy młodzieniec jest jeszcze wysokiej klasy judoką ...
Paulina
Napisano Ponad rok temu
Z wartościowymi ludźmi można rozmawiać godzinami i nigdy nie ma się dość! A jeżeli ów wartościowy młodzieniec jest jeszcze wysokiej klasy judoką ...
Albo bjjowcem ^^
:wink:
Napisano Ponad rok temu
(...) zdecydowaną większość tej kategorii społeczeństwa tworzą zwykłe mordotłuki w kimonach.
Mordotłuki w kimonach??? Ło matko 8O :shocked!: przestraszony
Paulino droga, mniemam zatem, że masz jakieś fatalne doświadczenia, współczuję...
To koniecznie powiedz jeszcze, co to za klub (albo kluby), aby ustrzec innych
Napisano Ponad rok temu
Po drugie, wnioski dotyczące postawy moralno - etycznej judoków opieram na obserwacji moich własnych trenerów .. Zaryzykuję twierdzenie, że zawodowo tę dyscyplinę sportu uprawiają albo alkoholicy, albo bandyci. A najczęściej i alkoholicy, i bandyci!
Co nie oznacza, że niektórzy z nich nie posiadają tak zwanego uroku osobistego, czego i Wam wszystkim życzę!
Napisano Ponad rok temu
W moim przypadku jest to trener Stanisław Michałowski z PW. Nie to żebym był jakimś jego prawdziwym uczniem czy coś, ale jest to niewątpliwie bardzo wartościowy człowiek.
Kto jeszcze zna kogoś takiego?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
1 dan w 5 lat ?
- Ponad rok temu
-
Trening obwodowy - pytanie
- Ponad rok temu
-
Jigoro Kano - zdjecia!