Szybkość
Napisano Ponad rok temu
Moze mi powiecie: szybkosc trzeba miec juz od urodzzenia? Mam kumpla na karate, mlodszy ode mnie, ale cholernie jest szybki... tak szybki, ze nawet mistrz oczy wylupil.
Ale szybkosc to nie wsjo - jest maly i gosc bardzo wolny, ktorego ja obkladalem jak chcialem, dal mu rade bo byl wyzszy i mial dlugie rece....
Takze jak jest z sybkoscia? jak cwiczyc, ile?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oki, ale szybkos chcialbym miec choc troche wytrenowana Wiec jak ja cwiczyc? jakie sa cwiczenia?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja np mam taki patent ze jak wale w worek (taki bokserski w ksztalcie walca) to popycham go, zeby zawrocil w moim kierunku, na co ja robie zejscie z soto uke i kontra, zejscie i kontra itp. Moze to malo efektowne cwiczenie ale przyzwyczaja organizm do naglych zrywow i unikow.
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie na ręce: przebij kartkę normalnego papieru luźno uwieszonego w jakimś strefowym miesjcu dowolną techniką ręczną... sybkość tak ci się rozwinie że hohoho a nawet jeszcze bardziej, są też numery z gaszeniem świec itd, one też są dobre... jak będę miał dostęp do tego to przerobie na e-booka i podeśle ci
Napisano Ponad rok temu
To ja tesh poproszeWewnętrzne Księgi mądrości Karate Kyokushin->Szybkość ciosów.
Ogólnie na ręce: przebij kartkę normalnego papieru luźno uwieszonego w jakimś strefowym miesjcu dowolną techniką ręczną... sybkość tak ci się rozwinie że hohoho a nawet jeszcze bardziej, są też numery z gaszeniem świec itd, one też są dobre... jak będę miał dostęp do tego to przerobie na e-booka i podeśle ci
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu znajdziesz odpowiedź:Czesc
Moze mi powiecie: szybkosc trzeba miec juz od urodzzenia? Mam kumpla na karate, mlodszy ode mnie, ale cholernie jest szybki... tak szybki, ze nawet mistrz oczy wylupil.
http://www.forum-kul...showtopic=59989
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Miller ma czarny pas :D
- Ponad rok temu
-
Porównanie kyokuschin, oyama, buschido.
- Ponad rok temu
-
To juz 10 lat...
- Ponad rok temu
-
Dlaczego w Karate kyokushin wprowadzono light kontakt??
- Ponad rok temu
-
help..
- Ponad rok temu
-
Dodatki do Karate - pomysły Senseia
- Ponad rok temu
-
Dystans 0_o ?! i pekość technik kopanych.
- Ponad rok temu
-
Waldek Nogalski i jego zwiazek
- Ponad rok temu
-
Oyama czy Kyokushin
- Ponad rok temu
-
IX MISTRZOSTWA POLSKI SENIORÓW W KARATE - Piekary Ślaskie
- Ponad rok temu