Bójka na noże
Napisano Ponad rok temu
"Osiedlowa bójka na noże
PAP 15:30
Jeden młody mężczyzna zginął, a trzech trafiło do szpitala z ranami od noży, po bójce na nowohuckim osiedlu - poinformował rzecznik małopolskiej policji podinspektor Dariusz Nowak.
Do bójki doszło w nocy w mieszkaniu na os. Słonecznym w Nowej Hucie. U trzech rannych mężczyzn w wieku od 19 do 22 lat stwierdzono m.in. uszkodzenie tętnicy pachwiny, rany kłute uda i brzucha, obcięty palec lewej ręki. Śmiertelna ofiara, 21-latek znaleziony w mieszkaniu, miał rany kłute klatki piersiowej.
W pobliżu bloku policja zatrzymała jeszcze dwóch młodych mężczyzn, którzy prawdopodobnie brali udział w bójce. Policja wyjaśnia przebiegu i okoliczności zdarzenia. Wszyscy przebywający w szpitalu ranni pilnowani są przez funkcjonariuszy - powiedział Nowak. (jask)"
Niezwykłe jest to, że człowiek ranny w tętnicę pachwinową zdołał przeżyć. Może mówic o dużym szczęściu.
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
0 honoru i jakiejkolwiek przyzwoitości...
Napisano Ponad rok temu
co za świat :roll: 8O
Napisano Ponad rok temu
Tu nie ma nic niezwykłego poprostu gość który przeżył miał firmowe dresy (wytzymały) zaś ten co zginął -podróby.Pomyslałem, że warto to doniesienie przytoczyc równiez w temacie "Ulica".
"Osiedlowa bójka na noże
PAP 15:30
Jeden młody mężczyzna zginął, a trzech trafiło do szpitala z ranami od noży, po bójce na nowohuckim osiedlu - poinformował rzecznik małopolskiej policji podinspektor Dariusz Nowak.
Niezwykłe jest to, że człowiek ranny w tętnicę pachwinową zdołał przeżyć. Może mówic o dużym szczęściu.
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
Znałem jedengo z tych kolesi.... . Paweł B. czyli Paweł Bies, tak, tak jest... .mam ponadto nadzieję że to nie kwestie "kibicowskie" zadecydowały, a raczej coś poważniejszego...
Bez nadzieji....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znałem jedengo z tych kolesi.... . Paweł B. czyli Paweł Bies, tak, tak jest... .mam ponadto nadzieję że to nie kwestie "kibicowskie" zadecydowały, a raczej coś poważniejszego...
Bez nadzieji....
czyli co ? ... za klub ? 8O
Napisano Ponad rok temu
nie skini... kibole.jesli to kibole lub skini to jednego lacha bedzie mniej
A dlaczego sie podźgali?
Z tego co sie orientuje, to poszło o dwie sprawy.... .
Czy kibicowskie? Niezwykłem o "takich" sprawach mówic w necie....... .
Moim zdaniem bzdurne.
Napisano Ponad rok temu
$$$moze poszlo o dupy ? Wtedy powod rowniez bez sensu.
Nic wiecej nie powiem..... i tak zadużo mówie.... cicho sza!
Nie, nie o panienke...
Napisano Ponad rok temu
To troche bardziej złozone.... .P O J E B A N I ! ! ! !
0 honoru i jakiejkolwiek przyzwoitości...
Napisano Ponad rok temu
staary wy to macie imprezki:)
pozdrawiam Wisłe Kraków:)
i nie ujawniaj wiecej nazwisk bo zaczną budo przeswietlac dokładniej:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli kolesie nie byli bandytami to nie widzę powodu do tak ekstremalnych rozwiązań.
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego dementuje? Bo nie chce abyscie byli w błedzie, zreszta ja juz napisałem "dlaczego?".
Bnadyci? W Waszym rozumienia słowa "bandyta" to tak, sa/byli bandytami. Ja tez ich nie uwazam za bandytów, tylko za ludzi po prostu głupi, zwykli "kretino". A to, ze wymieniałem nazwisko? Buheheh.... . Nie martwcie sie o mnie, ja se rade dam. A mozę ja tez bandyta? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
A mozę ja tez bandyta? :twisted:
boże z kim ja się zadaje...... :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Tjaa...W Waszym rozumienia słowa "bandyta" to tak, sa/byli bandytami. Ja tez ich nie uwazam za bandytów, tylko za ludzi po prostu głupi, zwykli "kretino".
Biedni nie mieli pojęcia,że nożem krzywdę można zrobić...
Jak Ty bandyta,to taka mała rada:A mozę ja tez bandyta? :twisted:
Uważaj!!
Nożem można sobie krzywdę zrobić.
Napisano Ponad rok temu
Mówisz o zeczach o, których pojecia nie masz.... .Tjaa...W Waszym rozumienia słowa "bandyta" to tak, sa/byli bandytami. Ja tez ich nie uwazam za bandytów, tylko za ludzi po prostu głupi, zwykli "kretino".
Biedni nie mieli pojęcia,że nożem krzywdę można zrobić...Jak Ty bandyta,to taka mała rada:A mozę ja tez bandyta? :twisted:
Uważaj!!
Nożem można sobie krzywdę zrobić.
ZAMKNAC TEN TEMAT!!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
-
Bing (1)
10 następnych tematów
-
Ciekawa bojka po dysce
- Ponad rok temu
-
Z pistoletem przeciwko starszej kobiecie z malym dzieckiem??
- Ponad rok temu
-
Czy zawodnik MMA daje rade na ulicy??
- Ponad rok temu
-
Jak zaatakowac!
- Ponad rok temu
-
Czy dobrze postąpiłem? (wycięte z zadymy)
- Ponad rok temu
-
Zadyma w knajpie - zęby w akcji!!!! Taka mała opowiastka...
- Ponad rok temu
-
Ring a Ulica!!
- Ponad rok temu
-
Wzrost przemocy i agresji
- Ponad rok temu
-
Czy dobrze postąpilem??
- Ponad rok temu
-
ZaSada: Bronić Swoją kobiete !! za wszelką cenę