Ciekawa bojka po dysce
Napisano Ponad rok temu
nie bylo mnie na tej dyskotece ale slyszalem od kilku osob relacje wiec sprawozdanie ejst w miare dokladne. Podobno nic ludzie nie stracili ,bawili sie tylko 2 h ale podobno bylo gorzej w wewnatrz niz na zewnatrz.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
raczej nie wpadają panowie rqwxyz z kolegami.....:?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jedno jest prawo:
ciało uderzone łomem nie powinno się ruszać
Napisano Ponad rok temu
ty,a ja sie dalej nie lapie :wink:Musiałem dwa razy przeczytać 8O zeby squmać jak było i kto kogo . Mam dwa pytania :1. czemu na dyskotece pewnie bendę śmieszny ale... może ktoś z obecnych chciał potańczyć? a tu zgraja psycholi z pałami ..2. dlaczego nie zrobili ustawki ?myślę że byłaby lepsza, tyle że mniej ludzi mogłoby podziwać szarżę pana Q , nacierajacego z bejsbolem na wroga .
a "xywy" to prawie jak u tarantino.
Napisano Ponad rok temu
mozna było komuś zawsze w ryj dać i ogolnie bylo git.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ewewntualna kara? Obwiazac barwami Cracovi i wrzucić na emczu miedzu chuliganów Wisły
To by było dobre....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak wogóle to o co im poszło?
Ewewntualna kara? Obwiazac barwami Cracovi i wrzucić na emczu miedzu chuliganów Wisły
To by było dobre....
raczej odwrotnie - kibice cracovi by ich stratowali ...
Napisano Ponad rok temu
To by było dobre....
Oj chłopie, chłopie jestes dla mnie Bogiem!
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Wiec wszytsko sie zaczelo od ogloszenia dyskoteki w szkole. Oczywscie wszyscy zjawili sie tlumnie zaprawieni w promile. Przed dyskoteka grupka pana X pyskowala do pana Y a potem mu zaprawila twarz. Dyskotek sie zaczela a pan Y polecial po kolegow ,ktorzy zjawili sie po okolo 1,5 h tlumnie bardzo silnej grupie prowadzonej przez pana Z, grupka pana x wyszla przed dyskoteke i zostala zmasakrowana przez za wczesniejszy czyn, zatem pan X poprosil panow Q i W zeby poszli po koelgow. Dyrektor przerwal dyskoteke i wezwal policje. Ledwo wszyscy wyszli a poszkodowany juz pan X rozpoczal solowke z panem R, ktory po krotkiej walce sprowadzil go do parteru i odziwo nagle zamiast grupka pana X mu pomoc to grupka pana R ktory wygrywal rzucila sie na X i tak go zaczela trepowac ze jedne z nich co przybiegl ostani szukal jakiejs dziury w calym zeby tam wsdzic noge . Ledwo co koledzy x odciagneli napastnikow ale ich koelga wyladowal z tak napuchietymi oczami ze ledwo bylo widac czarne dziurki. Nagle przybiegla grupka panow Q i W i robia taki motyw. Pan Q biegnie normalnie na wrogow nagle podciaga bluze wyjmuje krotkiego bejsbola i zaprawia koelge pana R kijem w nos. pozostali ida za jego przykladem rozbijajac wszystkich a resztki trzymajacych sie koelgow pana X butuja na ziemi niedobitkow. a policja ktora przyjechlala stoi sobie i sie patrzy jak sie skoncza bic nastepnie, zabieraja kila osob i odjezdzaja. a dyrektor zapowiada ze wiecej przez astepne 2 lata nie zrobi zadnej dyskoteki.
nie bylo mnie na tej dyskotece ale slyszalem od kilku osob relacje wiec sprawozdanie ejst w miare dokladne. Podobno nic ludzie nie stracili ,bawili sie tylko 2 h ale podobno bylo gorzej w wewnatrz niz na zewnatrz.
Pozdro
Gdzież się podział Jan Walczak,czyli As?
Już on by wiedział jak ich pogodzić(ma doświadczenie-zapobiegł masakrze w remizie ).
Napisano Ponad rok temu
To by było dobre....
Oj chłopie, chłopie jestes dla mnie Bogiem!
Pozdr.
sorry ale taka prawda ... kbice cracovii prawie rowalaja destroyers lodziego widzewa prporcj 1:1 a to juz cos znaczy ..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Z pistoletem przeciwko starszej kobiecie z malym dzieckiem??
- Ponad rok temu
-
Czy zawodnik MMA daje rade na ulicy??
- Ponad rok temu
-
Jak zaatakowac!
- Ponad rok temu
-
Czy dobrze postąpiłem? (wycięte z zadymy)
- Ponad rok temu
-
Zadyma w knajpie - zęby w akcji!!!! Taka mała opowiastka...
- Ponad rok temu
-
Ring a Ulica!!
- Ponad rok temu
-
Wzrost przemocy i agresji
- Ponad rok temu
-
Czy dobrze postąpilem??
- Ponad rok temu
-
ZaSada: Bronić Swoją kobiete !! za wszelką cenę