a nie wyglądasz...bardziej stara szkapa

Napisano Ponad rok temu
a nie wyglądasz...bardziej stara szkapa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bractwo Róży ? W żadnym razie ! Niegdzie nie zauważyłem batonikamnie bardziej Bractwo Róży -przypomniałe mnie sie ostatnio czytałem to jako szczaw
Napisano Ponad rok temu
Bractwo Róży ? W żadnym razie ! Niegdzie nie zauważyłem batonikamnie bardziej Bractwo Róży -przypomniałe mnie sie ostatnio czytałem to jako szczaw
![]()
A wracając do Mariana : Zrobił się STRRRASZLIWIE odległy, tajemniczy,ponury, krwawy etc. Może dla przeciwwagi jakis Marian w starym stylu ? Zaczynający się na przykład od:
"Miszcz marian walczył z cieniem ...." albo "Miszcz marian postanowiłzabić czas" ? :-)
Weź Pan Panie Autor pod uwagę pakt, że wiosna idzie ! Światła więcej, ludzie poradować by się radzi![]()
Remik_ - tęskniący za milusim i nie zmuszającym do myślenia stylem staromariańskim.
Napisano Ponad rok temu
ciśnienie wyrwało sinie zakotwiczoną plombe z ust marianowych i wyszczeliło na odległość koło trzech wiosk, bryła uderzyła ze wstyrząsającą siła w pień starej sosny zabijając na miejscu parę dorosłych chilijskich wiewiórek i 45 młodych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ej no... Protestuję w imieniu tych żałosnych kilku promili publiki, dla których Przygody MM są źródłem głębokich przemyśleń nad osnową bytu i jaźni, inspiracją do rozbudowywania osobistego treningu i rozwijania wewnętrznej siły, która choć nigdy Marianowej nie dorówna, to podobnym postrachem dla wiewiórów wszelakich jest. Rzekłem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oglądalność wątku wzrosła kilkukrotnie... ciekawi mnie kto to czyta i co skoro niczego nowego nie dodaje...
Napisano Ponad rok temu
Wszechobecny brak logiki przeraża jednakowoż jedynie tych, którzy go zauważą.
Napisano Ponad rok temu
Wszechobecny brak logiki przeraża jednakowoż jedynie tych, którzy go zauważą.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu