a nie wyglądasz...bardziej stara szkapa
Komentarze do Przygód Miszcza Mariana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po rozmowie z muchem kolega i lekturze wypocin uznać musze ze jednak motyw ze szkoleniem i szkołą dla przybłęd do bani jest i nie pasuje a niało być tak pięknie....
Napisano Ponad rok temu
Pomysł ze szkoleniem małolatów trochę Sapkowskiego przypomina.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bractwo Róży ? W żadnym razie ! Niegdzie nie zauważyłem batonikamnie bardziej Bractwo Róży -przypomniałe mnie sie ostatnio czytałem to jako szczaw
A wracając do Mariana : Zrobił się STRRRASZLIWIE odległy, tajemniczy,ponury, krwawy etc. Może dla przeciwwagi jakis Marian w starym stylu ? Zaczynający się na przykład od:
"Miszcz marian walczył z cieniem ...." albo "Miszcz marian postanowiłzabić czas" ? :-)
Weź Pan Panie Autor pod uwagę pakt, że wiosna idzie ! Światła więcej, ludzie poradować by się radzi
Remik_ - tęskniący za milusim i nie zmuszającym do myślenia stylem staromariańskim.
Napisano Ponad rok temu
Bractwo Róży ? W żadnym razie ! Niegdzie nie zauważyłem batonikamnie bardziej Bractwo Róży -przypomniałe mnie sie ostatnio czytałem to jako szczaw
A wracając do Mariana : Zrobił się STRRRASZLIWIE odległy, tajemniczy,ponury, krwawy etc. Może dla przeciwwagi jakis Marian w starym stylu ? Zaczynający się na przykład od:
"Miszcz marian walczył z cieniem ...." albo "Miszcz marian postanowiłzabić czas" ? :-)
Weź Pan Panie Autor pod uwagę pakt, że wiosna idzie ! Światła więcej, ludzie poradować by się radzi
Remik_ - tęskniący za milusim i nie zmuszającym do myślenia stylem staromariańskim.
Miszcz Marian postanowiłzabić czas. W tym celu bawił sie filuternie potęznym ładunkiem wewnętrznej mocy kosmicznej. skumulował ją w mocarnych trzewiach i przemieszczał wzdłuż jelita długiego obserwujac z mrukliwym zadowoleniem jak wzrasta lawinowo jak nieprzymierzajac populacja wiewiórczana.
moc osiągnęła ładunek progowy i zamanifestowała swoją obecność przeciągłym bąkiem. miszcz skupił uwagę na zwieraczu z powodzeniem odpierając atak mocy na tym froncie.
moc jednak wzrastała. trzewia miszcza zacząła rozpierać moc potworna. narządy wewnętrzne jęły puchnąć z igrzytać jak opona ukraińskiego rowera na poniemieckiej kostce. Marian wiedziałze czas mocy upuścić ale tego dnia uparty był okrutnie i nie ustąpił.
wtedy się stało.
ciśnienie nacisło tak ,ze miszczowi wyszczeliła z zęba plomba. efekt wręcz filmowy spotęgował fakt, że plomba o wadze poł kila wznacniana była drutem zbrojonym i zapuszczona na ćwierć metra w dziąsło podmurówką betonową uzupełnianą masa tłuczkową ze szkła budowlanego. ciśnienie wyrwało sinie zakotwiczoną plombe z ust marianowych i wyszczeliło na odległość koło trzech wiosk, bryła uderzyła ze wstyrząsającą siła w pień starej sosny zabijając na miejscu parę dorosłych chilijskich wiewiórek i 45 młodych.
Napisano Ponad rok temu
ciśnienie wyrwało sinie zakotwiczoną plombe z ust marianowych i wyszczeliło na odległość koło trzech wiosk, bryła uderzyła ze wstyrząsającą siła w pień starej sosny zabijając na miejscu parę dorosłych chilijskich wiewiórek i 45 młodych.
poklon poklon poklon poklon Tegom chciał ! poklon poklon poklon poklon
Jesteś WIEEEEEELKI
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ej no... Protestuję w imieniu tych żałosnych kilku promili publiki, dla których Przygody MM są źródłem głębokich przemyśleń nad osnową bytu i jaźni, inspiracją do rozbudowywania osobistego treningu i rozwijania wewnętrznej siły, która choć nigdy Marianowej nie dorówna, to podobnym postrachem dla wiewiórów wszelakich jest. Rzekłem...
Moi Drodzy spokojnie - bez skrajności !!!!
Pisałem przecie że tęsknię za starym MM, a nie że nowszy ( ten głęboki jak nieprzemierzając Kuba Wojewódzki) jest
do bani !!!! Oba są pięknę i oba są potrzebne .
Napisano Ponad rok temu
Prawdziwe X-archiwum...nie ma to tamto !
Mam tylko nadzieję, ze Miszcz Marian nie zacznie szukać swojej w młodości uprowadzonej przez Tamtych siostry... :twisted:
:-)
W.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szyderstwem się brzydzę... tfuj !
Jeno delikatnie zachęcają do dalszej działalności wskazując jedynie słuszny kierunek
W.
Napisano Ponad rok temu
oglądalność wątku wzrosła kilkukrotnie... ciekawi mnie kto to czyta i co skoro niczego nowego nie dodaje...
...bo niektórzy pewnie kilkukrotnie czytają to samo, coby dobrze przyswoić i błysnąć cytatem w towarzystwie :-) Też mam parę ulubionych wątków
Napisano Ponad rok temu
Wszechobecny brak logiki przeraża jednakowoż jedynie tych, którzy go zauważą.
poklon mistrzostwo świata poklon
Hehe, ale błysnęłam
b.
Napisano Ponad rok temu
Wszechobecny brak logiki przeraża jednakowoż jedynie tych, którzy go zauważą.
To jest wypisz-wymaluj powszechnie znana (choć niekoniecznie powszechnie akceptowana) zasada "Byt określa świadomość" - tylko na odwrót...
Parafrazując; "Błogosławieni idioci, albowiem ich nie dotyka ból istnienia"
W.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poklon poklon poklon
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wielkanocne seminarium z Yoshigasaki Sensei w Berlinie.
- Ponad rok temu
-
AiKIDO w Słupsku
- Ponad rok temu
-
Kobayashi Hirokazu i Budojo
- Ponad rok temu
-
dostawac w d... na treningach aikido
- Ponad rok temu
-
Aikido Walka na śmierć