Komentarze do Przygód Miszcza Mariana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podoba mnie się. :-)
Pozdrówka, h-k
PS. czemu ktoś znowu wywala moje posty...? :?
Napisano Ponad rok temu
podpisuję się pod tym obiema rękami i nogami. stronka fajoska jest.Strona miszczowa fajna, klimatyczna, trochę horrorowata. :wink:
pewno oftop zrobiłeś to i wywalili. teraz sam cerber pilnuje regulaminu, już nikt nie pofika.PS. czemu ktoś znowu wywala moje posty...? :?
Napisano Ponad rok temu
Ja tylko chcialem zaznaczyć, że od razu zaproponowalem pmaszowi rozpoczęcie pisania scenariusza, bo za chwilę posypią się propozycje ekranizacji... 8) 8) 8)podpisuję się pod tym obiema rękami i nogami. stronka fajoska jest. ...Strona miszczowa fajna, klimatyczna, trochę horrorowata. :wink:
PS. Tylko nie sprzedawaj ich żadnemu polskiemu reżyserowi, bo zrobią drugiego Wiedźmina... :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Ty voivod, nie bądź taki prędki do dawania (nie)dobrych rad.PS. Tylko nie sprzedawaj ich żadnemu polskiemu reżyserowi, bo zrobią drugiego Wiedźmina... :twisted: :twisted: :twisted:
jak zrobią drugiego Wiedźmina, to może znowu nasza sekcja się załapie do niewielkich ról i statystowania :wink:
Napisano Ponad rok temu
Aaaaaaa... to Wy robilijak zrobią drugiego Wiedźmina, to może znowu nasza sekcja się załapie do niewielkich ról i statystowania :wink:
Napisano Ponad rok temu
Chcialem tylko zapytac, czy to Wy robiliscie za te dzieci z czworakow...? :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze bardziej niegodnam niż ostatnio, ale że /bije pokłony/ Zacny Miszcz Pmasz /bije pokłony/ nie pozwala zapomnieć o swej osobie i twórczości, to ja się pytam, co to niby ma być to, co czytam w dzisiejszej wirtualnej prasie...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ja się pytam, dlaczego?!
/bije pokłony/ Pozostaję w nadziei na szybkie rozwiązanie tego dylematycznego problemu. Albo problematycznego dylematu. Co nikomu nie muszę chyba wyjaśniać, na czym polega. /bije pokłony/
PS. A stronę Miszcza Mariana na razie poddajemy drobiazgowym badaniom... 8)
Napisano Ponad rok temu
My robiliśmy za schronionych w konarach prasłowiańskiej gruszy, plebejskich uciekinierów, odszczekujących się naszym prześladowcom z pańskiego dworu.Chcialem tylko zapytac, czy to Wy robiliscie za te dzieci z czworakow...? :twisted: :twisted: :twisted:
A tak w ogóle to ja ogolić się nie pozwolę. Noszę zarost od przed wojny
Pozdrówka, h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
Ze jabłkami wracałem na piechote na północ. nie pamietam nazwy parczku - maluchny, drzew 10 na krzyż. zoczyłem wiewiórka. szary był to przysiadłem.
uznałem ze nakarmie wiewióra jabłkiem... najwyzej padnie.
powiedziec dość ze naliczyłem koło 15 wiewiórek, które mnie otoczyły, obsiadły, łaziły po mnie i wogóle - jakby były wieksze to by mnie pewnie i zgwałćły i portfel zabrały. na kopach bym do domu wrócił...
o co mnie sie rozchodzi - miałem okazje sie im przyjrzec - ryjki parchate, ogony wyleniałe i niewiadomo jakie to dziadowstko cholery roznosi.
ekolodzi dziwne swory - jakos nikt nie protestuje przeciw deratyzacji - bo szczury paskudne. a wiewiórek to taki szczur kudłaty ino durniejszy.
Napisano Ponad rok temu
mam nadizeje ze mimo wierności i jedynej słuszności VB czasem cosik tam napiszecie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No bo skoro trzeba w ten sposób ograniczać liczebność populacji wiewiórów...
/załamuje się, traci wiarę w sens czegokolwiek, na dodatek czuje się niezrozumiana, więc idzie sobie zrobić herbaty (zrobiłby mi ktoś taką emotkę?)/
Napisano Ponad rok temu
Strona jest naprawdę zaprojektowana fantastycznie. To prawdziwa perełka na sieci. Gratuluję.http://www.miszczmarian.pl/cms/?id=37
Napisano Ponad rok temu
głównie ponieważ nie mam dostępu do statystyki a ksiegi gości nikt nie uzywkuje. Będe wiedział czy ktos to wogóle tam czytuje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.miszczmarian.pl/cms/?id=47
Jeżeli tekst kończy się na "w twarz przyszłego denata" to opowiadanie to jakieś takie niedokończone jest.
Jeżeli natomiast się nie kończy (a takie mam wrażenie) , to wszystko co alej nie
zmieściło sie na stronie , albo się zmieściło a ja nie wiem ja to przewinąc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:
Dni miszcza
Miszcz na polowaniu
Miszcz patrzy w głąb siebie
Miszcza boli muskuł
Oświecenie Mariana
Napisano Ponad rok temu
pracuje nad tym cholera - jest troche problemów z technicznym aspekcikiemJuż wiem ! Brakuje magicznego zaklęcia "następna strona"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wielkanocne seminarium z Yoshigasaki Sensei w Berlinie.
- Ponad rok temu
-
AiKIDO w Słupsku
- Ponad rok temu
-
Kobayashi Hirokazu i Budojo
- Ponad rok temu
-
dostawac w d... na treningach aikido
- Ponad rok temu
-
Aikido Walka na śmierć