Kickboxing w Katowicach i okolicach
Napisano Ponad rok temu
Z góry dzięki
Napisano Ponad rok temu
Wojownik-jest shootboxing-takie troche podobne do kicka;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kiedys juz byla o tym mowa, ale jak info o muay thai to na sklepie Commando (zaraz koło pentagonu i chińksiej knajpy koło dworca) wisi plakat, ale nie wiem nic dokladnie
Wojownik sie nazywa sklep w ktorym dowiedziec sie musisz i niech moc z Toba bedzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taa... shootboxing -fajna rzecz, chciałem nawet na to chodzić, ale... 70zł miesięcznie za 2 godzinne treningi w tygodniu to z lekka nie na moją kieszeń... mowa oczywiście o Wojowniku w Katowicach na ul. Wojewódzkiej...Wojownik-jest shootboxing-takie troche podobne do kicka;)
Napisano Ponad rok temu
bylem chwilke na treningu zerknac treningi sa w kamiennicce niedaleko PKP salka mala ludzi nie za duzo okolo 6 osob sa worki sprzet bylem tylko okolo 5 minut wiec wiele nie widzialem ale sie wybieram na trening za tydzien w piatek juz pocwiczyc nara
mowisz o shootboxing czy muay thai
Chriser00 ja mowie o reklamie muay thai a nie o sklepie i klubie walki wojownik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bylem chwilke na treningu zerknac treningi sa w kamiennicce niedaleko PKP salka mala ludzi nie za duzo okolo 6 osob sa worki sprzet bylem tylko okolo 5 minut wiec wiele nie widzialem ale sie wybieram na trening za tydzien w piatek juz pocwiczyc nara
mozesz mi dokładnie napisac gdzie o jest bo chętnie bym sie przeszedł zobaczyc co i jak
pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Macie tu namiary na coś innego w tej okolicy: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To jest też niedaleko dworca PKP w L.O.im.A.Mickiewicza,poniedziałki na 20.00,środy na 19.30.
Napisano Ponad rok temu
masz podane dwa kluby
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklonNazywam się Dariusz Jung,kiedyś stoczyłem kilka walk :wink:
Za skromność
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Było to prawie 20 lat temu . Na moje szczęście była to formuła semi-contact.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mam pytanie
- Ponad rok temu
-
CELEBRITY Boxing i T.Abott
- Ponad rok temu
-
Gala w Manchesterze