Gdzie ich znaleźć ?
W Szczecinie
Przemek
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Sala Gimnastyczna
Szkoła Podstawowa nr 8
ul. Piaskowa 99
POLICE
Bogdan Strachowski
SOMA -Szczecin
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Gdzie ich znaleźć ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli DB robi aikido malo dynamiczne to znaczy ze mamy rozne pojecie na temat dynamiki. Japonczykow tez widzialem i sadze ze DB jest bardziej dynamiczny niz wielu z nich.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj Szczepciu! Uczestniczę w prawie wszystkich treningach senseia Bieńkowskiego, ale zawsze mogę się dowiedzieć nowych rzeczy od kolegów z zagranicy Widocznie słabo obserwuję :wink: Np. o minimalnych przemieszczeniach....czy zaawansowanych idei: pewnie Szczepan ma na myśli osławione meguri...Bienkowski ucza od razu bardzo krotkich ruchow. Dlugie ruchy latwo w przyszlosci skrocic, ale krotkie ruchy nie jest latwo wydluzyc.
Ucza oni tez minimalnych przemieszczen oraz innych bardzo zaawansowanych idei,
Napisano Ponad rok temu
To Marcin954: Marcina też nie widziałem od wielu lat na treningach Benka Znaczy od kiedy sięgam pamięcią, ale pamięć bywa zawodna :roll:
Napisano Ponad rok temu
No i wydało się, że jestem tylko internetowym praktykiem aikido :? Pozostaje rzucić się z mostu do rzeki:) Byleby była rwąca i głęboka...Ja ciebie też nie widziałem na tych treningach u sensei Bienkowskiego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak na nastepny raz Benek będzie chciał, abym zbierał składki za jakiś staż czy obóz, to odmówię, w końcu go przecie nie znam...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(...)Jak ktoś podskakiwał Benek tylko szedł i walił gościa w dziób z płaskiej ręki. W efekcie podskakujący lądował 2 metry dalej(...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hara-kiri
Uwierz mi, Darek nie musi wykonywać żadnego shomen-ate. Jego zwykły strzał z liścia dużo może....oj dużo..... :wink:
Napisano Ponad rok temu
A skąd wiesz, ze to taiso?? Bo ja wiem ale nie powiem że ......aha, to sie mijamy na iaido, to pewnie jakbys mi powiedział ktoś ty to bym zaczaił, bo na pewno się znamy tylko że ja wiem z kim mam do czynienia, myslałem, że pamiętasz mnie z treningów u kocota, (dawno i nieprawda). Na iaido trochę nas jest, reóżnie raz 4 osoby, raz 11, no wiecej niż was jak ćwiczycie taiso.
Napisano Ponad rok temu
hara-kiri
Uwierz mi, Darek nie musi wykonywać żadnego shomen-ate. Jego zwykły strzał z liścia dużo może....oj dużo..... :wink:
Wierzę.
Wyobrażam sobie takiego liścia wypłaconego niedźwiedzią łapą
W moim pytaniu nie było ironii. Szczerze mówiąc przestraszyłem się o zdrowie tego podskakującego
W klubie studenckim, który ja pamiętam stał na bramce kolega karateka. Był dosyć niskiego wzrostu, ale jak jakiś uparty dansjor chciał wejść bez biletu, do tego podskakując, kolega potrafił z bardzo bliskiego dystansu wypłacić takiemu liścia w ucho... nogą
Pozdrawiam!
H-K (do dziś wspominający kilka shomen ate, które przyjął był na klatę, khe... khe...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu